Hamile olan arkadaşım hk.

all you need is love

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2016
29
4
1
Merhabalar,
Benim çok yakın arkadaşım kardeşim diyebileceğim kadar sevdiğim arkadaşım hamile. Ve ilk öğrendiğinde benimle paylaştı whatsapp'tan ve çok sevinip ne azman kutluyoruz diye konuştuk. Fakat o müsait olmadığından buluşma fırsatımız olmadı. Hergün mesajlaşıp konuşuruz, ve ben de onun hamile olduğunu öğrendiği günden bir gün önce gece erkek arkadaşımla kavga etmiştik. O müsait olunca görüşüp kutlayalım diye konuştuk ve ben sonraki günlerde erkek arkdaşımla ilgili durumdan mutsuz olduğumu paylaştım. Ve bana ters bir cevap verdi, bana çok alındıgını, hamileliğine yeteri kadar sevinmediğimi vs söyledi. Şuan net hatırlamıyorum tabi konusmaları ama ben de mesajlasmadan sevincimi nasıl gösterbeilecğeimi bilemiyorum ama elbette çok sevindim dedim. Sevgilim ve isşizliğim dolayısıyla malesef keyifsizim ve sana da yansıttım ve artık hamile olduğun içn sanırım yansıtmamam gerektiğini söyledim.Biraz toparlanıncaya kadar belki de ona mesaj yazmamam gerektiğini söyledim. Sonra da o konuyu açmadım. Buluşmadık, ben müsaittim ama o değildi. Ben deo ara 3-4 günlüğüne şehirdışına gittik toparlandım ve dönünce yine yazdım, defalarca buluşalım dedim ama hep planı vardı. Ve en son 3 hafta oldu sanırım önce son kez buluşalım diye sordum yine negatif cevap verince. Telefonunu sildim ve kendime bir daha ona yazmama kararı aldımç Belki de görüşmek istemiyor.
Bu haftasonu doğumgünü ve açıkçası çok sevdiğim ve asla kaybetmek istemediğim biri. Ama ne yapacağımı da bilmiyorum, daha dogrusu benim attığım hiçbir adıma adım atmıyor.
Benim bilmediğim bir şey mi var?Hamile olduğunu öğrenince ne yapmalıydım beraber kutlama teklifinden öte, bulusmak istemekten, halini hatrını sormaktan öte? Şuan ben de ona kızgınım, onca tekliften sonra hala red edilmek istemiyorum ve o yüzden artık içimden bişi de yapmak gelmiyor. Ama kopmak istemiyorum da.
Benimle görüşmek istiyor olsa heralde adım atardı.

Ana. Birlikte mi yaptıniz cocugu. Senden niye bu denli ilgi bekliyor. yakin arkadaslar bu tarz seyleri problem etmezler. O senin halinden anlamasi gerekirdi. Aman salla. Yol ver. Ben oylesi insanlara hep yol verdim su an cok mutluyum

Ana. Birlikte mi yaptıniz cocugu. Senden niye bu denli ilgi bekliyor. yakin arkadaslar bu tarz seyleri problem etmezler. O senin halinden anlamasi gerekirdi. Aman salla. Yol ver. Ben oylesi insanlara hep yol verdim su an cok mutluyum

ilgi bekliyorsa da önce bulusması gerekiyor, görüşmeden ne yapmamı bekliyor anlamıyorum.

Arkadaşınız şımarıklık yapmış bence. Sizlik bir durum yok. Bir daha aramayın kendisi arayınca görüşüp usülünce konuşursunuz zaten.

Ben yol verenlerden yana değilim.
Bazen insanlar cok sacmalayabilio ve bunu garip bi sekulde en deger verdiğimiz kisilere yapioz.
Bilemem belki öyle mutlu olup öyle hayaller kurmustuki arkadasin , senin tavrin hayal kırıklığı oldu her ne kadar sen gayet normal davranmış olsanda. Ki hormonlar falan kafasi biraz gidik de olabilir arkadasinin.
Ben olsam hafta sonu icin ona gerçekten guzel bi hediye, hani anlamli bi hediye alip giderdim yanina, hic olmadı kargoya verirdim hediyemi icinde güzel bi yaziyla, farketmeden kirdim galiba seni,gel bu arkadaşlığa yazik etmeyelim temali bikac satır.
Yani sen uzerine duseni yap.
Ki kaybetmek istemiyorum demissin, belli ki seninde icinden gelen bu tarz bisey.
Dostluklar kolay bulunmuyor arkadaşlar hemen yol verilir mi ya ilk hatada.

Kardesimden cok sevdigim 3 arkadasim var. hamileyim dedigimde cok sevindiler ama bulusalim edelim demediler. Herkesin kendi isi gucu var. hepimiz musait oldugumuzda gorusuruz. Neden bu kadar olay oluyor hamilelikk. Kocasina yapsin nazini niyazini. o hamile diye senin derdin olamayacak mi. Acikcasi pek anlam veremedim. Ama dostluklarda kolay kurulmuyor. Sen son kez insanligini yap dogum gununu kutla sonra keske diyip pisman olmazsin en azindan

geçmişten gelen bir alışkanlıkla hep onun sıkıntılarını dinlediyseniz haliyle ilgi bekler bence de sizlik bir durum yok ama sizi anlıyorum (bendede var böle bi arkadaş)son bir kez daha kıyamıyorsunuz ve bence arkadaşlığınızda bu sayede ilerliyor. bence arkadşlığınızı hatırlatacak bir hediye yanınada bebekle ilgili bir hediye birde hissettiklerinizi anlatan bir mektup gayet acık net şekilde ve kargolayın sonrasıda ona kalmış

Devamlı ben onun derdini dinlemiyorum, çok fazla derdini paylasan biri değil, sevincini de yeteri kadar paylasamıyor galiba ki sanırım boyle birşey yasandı.

Sali günü dayanamadım yine yazdım, haftasonu dogumgunun ıcın goruselım, nedir planın seklınde yazdım.
Acıkcası samımı bır cevap yazdı, haftasonu ıstanbul dısında oldugunu yazdı. ben de ıyı tatıller dıleyıp gelınce haber ver lutfen deyıp kapandı konu.
Bugun de dogumgunu,yurtdısında henuz kutlamadım. İçimden uzun uzun birşeyler yazmak gelmiyor, hani eski bir foto bulup onla beraber bırseyler yazıp faceten kutlıyım dıyorum ama nedense bir yandan da kızgın oldugum için onu da yapmak istemiyorum. kendimi biri beni devamlı itiyor da ben zorla yaklasıyormusum gibi hissediyorum. Ama belki de hiç ilgisi yok. kendi kuruntum belki de.. kafam karısık gercektenç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…