Merhabalar,
Benim çok yakın arkadaşım kardeşim diyebileceğim kadar sevdiğim arkadaşım hamile. Ve ilk öğrendiğinde benimle paylaştı whatsapp'tan ve çok sevinip ne azman kutluyoruz diye konuştuk. Fakat o müsait olmadığından buluşma fırsatımız olmadı. Hergün mesajlaşıp konuşuruz, ve ben de onun hamile olduğunu öğrendiği günden bir gün önce gece erkek arkadaşımla kavga etmiştik. O müsait olunca görüşüp kutlayalım diye konuştuk ve ben sonraki günlerde erkek arkdaşımla ilgili durumdan mutsuz olduğumu paylaştım. Ve bana ters bir cevap verdi, bana çok alındıgını, hamileliğine yeteri kadar sevinmediğimi vs söyledi. Şuan net hatırlamıyorum tabi konusmaları ama ben de mesajlasmadan sevincimi nasıl gösterbeilecğeimi bilemiyorum ama elbette çok sevindim dedim. Sevgilim ve isşizliğim dolayısıyla malesef keyifsizim ve sana da yansıttım ve artık hamile olduğun içn sanırım yansıtmamam gerektiğini söyledim.Biraz toparlanıncaya kadar belki de ona mesaj yazmamam gerektiğini söyledim. Sonra da o konuyu açmadım. Buluşmadık, ben müsaittim ama o değildi. Ben deo ara 3-4 günlüğüne şehirdışına gittik toparlandım ve dönünce yine yazdım, defalarca buluşalım dedim ama hep planı vardı. Ve en son 3 hafta oldu sanırım önce son kez buluşalım diye sordum yine negatif cevap verince. Telefonunu sildim ve kendime bir daha ona yazmama kararı aldımç Belki de görüşmek istemiyor.
Bu haftasonu doğumgünü ve açıkçası çok sevdiğim ve asla kaybetmek istemediğim biri. Ama ne yapacağımı da bilmiyorum, daha dogrusu benim attığım hiçbir adıma adım atmıyor.
Benim bilmediğim bir şey mi var?Hamile olduğunu öğrenince ne yapmalıydım beraber kutlama teklifinden öte, bulusmak istemekten, halini hatrını sormaktan öte? Şuan ben de ona kızgınım, onca tekliften sonra hala red edilmek istemiyorum ve o yüzden artık içimden bişi de yapmak gelmiyor. Ama kopmak istemiyorum da.
Benimle görüşmek istiyor olsa heralde adım atardı.