S.a arkadaslar alti aylik evliyim korunmadim hic ama bebisim olmadi. Simdi sizlerden yani siz hamilelerde bir fatiha ve bir ayeter kursi okumanizi rica ediyorum lutfennnnnn:-( ismim esra okuduktan sonra esra arkadasimin bebek sahibi olmasi niyetyle bagisliyrum diye okursaniz sevinirim. 41 hamile olmasi gerekiyo
Cnm allag razi olsun allah tuttugubu altin etsinokudum ve bağışladım canım. inşallah sende en kısa zamanda bebek haberini alırsın
ben de okudum.
Allah nasip etsin.
Cnm allag razi olsun allah tuttugubu altin etsin
nedemek canım bol bebişli bi sene olsun inaşllah
Tesekkur ederimmm cnm amn amn amnben de okudum canım Allah sağlıklı bebekler nasip etsin,kabul etsin
Bende okudum canıım
Cok saol cnm coook allh hyrlisi ile kucagina almyi nsp etsinnn bebegni
S.a arkadaslar alti aylik evliyim korunmadim hic ama bebisim olmadi. Simdi sizlerden yani siz hamilelerde bir fatiha ve bir ayeter kursi okumanizi rica ediyorum lutfennnnnn:-( ismim esra okuduktan sonra esra arkadasimin bebek sahibi olmasi niyetyle bagisliyrum diye okursaniz sevinirim. 41 hamile olmasi gerekiyo
Bende okudum bitanem her zaman en hayirli zaman icin dua et bende 2.5 sene bekledim simdi iyiki beklemsim diyorum o zaman cocuk olsaymis cok sıkıntı yasarmisim ama o zamanlar boyle dusunmuyordum tabiki icini ferah tut olur insallah zamani gelince
Bende okudum canim, insallah sende aramiza katilirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?