hamıle olan calısan anneler

merhabalar şuan hiç bir zorlukla karşılaşmadım 5+3 teyiz :) tek sıkıntım izin alıp doktora gitmek

Merhaba, 12. haftama girmiş bulunuyorum ve çok şükür ciddi bir zorluk olmadı, akşamları eve gider gitmez ölü gibi yatmayı saymazsak :D Bir de gün içinde gelen uykular olabiliyor.

Tabi ben bulantısız geçirdim o haftaları,diğer türlüsü zordur diye tahmin ediyorum.

Merhaba, 12. haftama girmiş bulunuyorum ve çok şükür ciddi bir zorluk olmadı, akşamları eve gider gitmez ölü gibi yatmayı saymazsak :KK70: Bir de gün içinde gelen uykular olabiliyor.

Tabi ben bulantısız geçirdim o haftaları,diğer türlüsü zordur diye tahmin ediyorum.

bulantılar ne zaman başlıyor ki? ben ilk öğrendiğim hafta bir şey yeyip içemedim bulantıdan psikolojikti sanırım, şuan gayet iyi durumdayım maşallah

bulantılar ne zaman başlıyor ki? ben ilk öğrendiğim hafta bir şey yeyip içemedim bulantıdan psikolojikti sanırım, şuan gayet iyi durumdayım maşallah
Sanki 6 dan sonra gibi, ben de tam bilemedim.
2020 ağustos anneleri grubunda çok okudum da bu şikayeti oradan biliyorum ben de :)

Maşallah, umarım öyle de devam edersiniz.

Back
X