- 26 Ekim 2020
- 64
- 8
- 16
- Konu Sahibi Smyragunes
-
Yani soyle adetim duzensiz oluyor 23 24 gun de oluyorum ona nazaran 1 hafta gecti ama gecen aydan bugune 31 gun olmus olmayaliYalnizca bunlarla fikir yürütmek zor olur? Gecikme oldu mu?
Kaset test yapsanız?Yani soyle adetim duzensiz oluyor 23 24 gun de oluyorum ona nazaran 1 hafta gecti ama gecen aydan bugune 31 gun olmus olmayali
Test yapabilirsiniz.Yani soyle adetim duzensiz oluyor 23 24 gun de oluyorum ona nazaran 1 hafta gecti ama gecen aydan bugune 31 gun olmus olmayali
Ümitsizlige kapilmak istemiyorum onun icin bekliyorumTest yapiniz varsa cikar insallh vardir
Merak ediyorum ama bir yandan korkuyorum olmasini cok istiyorumTest yapabilirsiniz.
Test yapsanız daha iyiÜmitsizlige kapilmak istemiyorum onun icin bekliyorum
DogruTest yapsanız daha iyi
Buradakilerin larıyla da umutlanabılıraınız cunku.
Varsa vardır.
Ama o dediginiz kan hamileliğin başlangıcında da olur . O yüzden umutlanabılıraınız. Test yapın ☺
Ozur dilerim ama bu korkuyu anlamıyorum. Testi yapacaksınız, öğrenmenin baska yolu yok. Olumsuz sonuç görmek zor evet ama test yapmayıp ne yapacaksınız?Merak ediyorum ama bir yandan korkuyorum olmasini cok istiyorum
Tabiki dogru diyosunuz haklisinizOzur dilerim ama bu korkuyu anlamıyorum. Testi yapacaksınız, öğrenmenin baska yolu yok. Olumsuz sonuç görmek zor evet ama test yapmayıp ne yapacaksınız?
Hamilelik oyle bir sey ki ne kadar çabalarsanız çabalayın, bebek ne zaman gelecekse o zaman gelecek. Her sey yolunda olsa, yumurtlama günü iliski olsa, bebek olmayacaksa yine olmayacak.
Bunun farkinda olup tam teslimiyet gerekiyor.
Umarim oyledirAma o dediginiz kan hamileliğin başlangıcında da olur . O yüzden umutlanabılıraınız. Test yapın ☺
Zaten korunmayi yeni birakmissiniz vücudunuz anca alisiyor.. Her yeni ay yeni umut demek böyle iciniz icinizi yiyecegine kaset test yapin insallah pozitif görürsünüz hatta bizede haber verinÜmitsizlige kapilmak istemiyorum onun icin bekliyorum
Umarim gonlunuzce olur herseyZaten korunmayi yeni birakmissiniz vücudunuz anca alisiyor.. Her yeni ay yeni umut demek böyle iciniz icinizi yiyecegine kaset test yapin insallah pozitif görürsünüz hatta bizede haber verinbende dün rahim filmi cektirdim baya sancili skntili gecti 3 gün daha geçsin iyileseyim bebek icin devam edecem doktor hamile kalma olasiligin suan cok yüksek dedi
Bende son 3 aydır 24 günde adet oluyordum bu ay hamileyim bence evde gebelik testi yapınYani soyle adetim duzensiz oluyor 23 24 gun de oluyorum ona nazaran 1 hafta gecti ama gecen aydan bugune 31 gun olmus olmayali
İnsallah bende hamileyimdir bugünü bekleyip birsey gelmezde yarin test yapicamBende son 3 aydır 24 günde adet oluyordum bu ay hamileyim bence evde gebelik testi yapın
Normal de de olur mu böyle yoksa direkt sökülür müsünüz?Yani soyle adetim duzensiz oluyor 23 24 gun de oluyorum ona nazaran 1 hafta gecti ama gecen aydan bugune 31 gun olmus olmayali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?