hamile olanlar acil bakarmısınız

zeynep3446

Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2016
280
93
13
35
kızlar Yarın adet olmam lazım 4 gündür kahverengi lekem var acaba hamilemiyim? çok merak ediyorum. benim gibi yaşayıp hamile olduğunu öğrenen varmı?

kızlar Yarın adet olmam lazım 4 gündür kahverengi lekem var acaba hamilemiyim? çok merak ediyorum. benim gibi yaşayıp hamile olduğunu öğrenen varmı?
İdrar testi yap canım silik ikinci çizgi çıkarsa kan testine gidersin. Benim de pembe lekelerim oldu dün bugün akşam da kahveye döndü kan testine göre hamilelik var gibi dedi doktor ama iki günde ikiye katlaması lazım tabi.

peki senin adetin geciktimi?
Yok canım benim de yarın bat. Ben dünden önceki gün idrar testi yaptım silik çizgi çıktı dün de kan testi yaptırdım . Dr çok yeni ama gebelik var dedi. Ama ben lekelerden dolayı ve geçen ay da kimyasal gebelik geçirdiğim için tedirginim.

kahverengi leken ne zamandır var ve rengi açıkmı? benim açık kahverengi çünkü
Dün çok açık pembeydi ve sadece wcye gittiğimde ve peçeteyle silince oluyordu bir kaç kez oldu. Bugün akşama kadar hiç bir leke yoktu. Akşam yine sadece wcye gittiğimde açık kahverengi leke gördüm. Senin nasıl peki??

benimde ara ara küçük leke seklinde oluyo günlük ped kullaniyorum. açıkkahverenginde oluyo şimdi test yapıp husrana ugramak istemiyorum.

Kızlar adetinizin gecmesini bekleyin ben adetten 3 gun önce ögrendim 2 3 haftalik flandı daha kalp atisini duymadim ve cift rahimliyim p.tesi farkli ultrasona giricem

benimde ara ara küçük leke seklinde oluyo günlük ped kullaniyorum. açıkkahverenginde oluyo şimdi test yapıp husrana ugramak istemiyorum.
Eğer normalde adet öncesinde böyle bir akıntın yoksa ve herhangi bir ilaç kullanmamışsan gebelik olabilir hayırlı haberini bekliyorum:dua:

Canm ayni şeyi bende yasadim 4 temmuz adet günüm fakat olmadim hala günüm gelmeden önce uç gün acil kahve lekem geldi fakat hastalanmadim testte yapmadim bekliyorum

Back
X