- 14 Haziran 2016
- 280
- 93
- 13
- 35
- Konu Sahibi zeynep3446
kızlar Yarın adet olmam lazım 4 gündür kahverengi lekem var acaba hamilemiyim? çok merak ediyorum. benim gibi yaşayıp hamile olduğunu öğrenen varmı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İdrar testi yap canım silik ikinci çizgi çıkarsa kan testine gidersin. Benim de pembe lekelerim oldu dün bugün akşam da kahveye döndü kan testine göre hamilelik var gibi dedi doktor ama iki günde ikiye katlaması lazım tabi.kızlar Yarın adet olmam lazım 4 gündür kahverengi lekem var acaba hamilemiyim? çok merak ediyorum. benim gibi yaşayıp hamile olduğunu öğrenen varmı?
Adetinizin gecmesini bekleyin bencekızlar Yarın adet olmam lazım 4 gündür kahverengi lekem var acaba hamilemiyim? çok merak ediyorum. benim gibi yaşayıp hamile olduğunu öğrenen varmı?
Benim lekelenmem olmadi kasık agrisindan süphelenip adetten 3 gun once yaptim ciktikızlar Yarın adet olmam lazım 4 gündür kahverengi lekem var acaba hamilemiyim? çok merak ediyorum. benim gibi yaşayıp hamile olduğunu öğrenen varmı?
peki senin adetin geciktimi?İdrar testi yap canım silik ikinci çizgi çıkarsa kan testine gidersin. Benim de pembe lekelerim oldu dün bugün akşam da kahveye döndü kan testine göre hamilelik var gibi dedi doktor ama iki günde ikiye katlaması lazım tabi.
Yok canım benim de yarın bat. Ben dünden önceki gün idrar testi yaptım silik çizgi çıktı dün de kan testi yaptırdım . Dr çok yeni ama gebelik var dedi. Ama ben lekelerden dolayı ve geçen ay da kimyasal gebelik geçirdiğim için tedirginim.peki senin adetin geciktimi?
Dün çok açık pembeydi ve sadece wcye gittiğimde ve peçeteyle silince oluyordu bir kaç kez oldu. Bugün akşama kadar hiç bir leke yoktu. Akşam yine sadece wcye gittiğimde açık kahverengi leke gördüm. Senin nasıl peki??kahverengi leken ne zamandır var ve rengi açıkmı? benim açık kahverengi çünkü
Eğer normalde adet öncesinde böyle bir akıntın yoksa ve herhangi bir ilaç kullanmamışsan gebelik olabilir hayırlı haberini bekliyorumbenimde ara ara küçük leke seklinde oluyo günlük ped kullaniyorum. açıkkahverenginde oluyo şimdi test yapıp husrana ugramak istemiyorum.
seninde lekelerin oldumu hiç bizim gibi?Kızlar adetinizin gecmesini bekleyin ben adetten 3 gun önce ögrendim 2 3 haftalik flandı daha kalp atisini duymadim ve cift rahimliyim p.tesi farkli ultrasona giricem
Hayır olmadı sadece adet sancisindan biraz farkli sancim oldu adetten 4 5 gun önce suphelendim test yaptm silik cikti kan testi ile netlestiseninde lekelerin oldumu hiç bizim gibi?
Canm ayni şeyi bende yasadim 4 temmuz adet günüm fakat olmadim hala günüm gelmeden önce uç gün acil kahve lekem geldi fakat hastalanmadim testte yapmadim bekliyorumkızlar Yarın adet olmam lazım 4 gündür kahverengi lekem var acaba hamilemiyim? çok merak ediyorum. benim gibi yaşayıp hamile olduğunu öğrenen varmı?