Hamile olanlar bakabilir mi?

redrose19

Rabbim herkesin gönlüne göre versin
Kayıtlı Üye
4 Mart 2017
877
515
103
Slm kızlar 23.haftalik hamileyim 4lu utrasyon çektirdim bebegimin beyninde 3mm kis varmis acaba başına boyle birşey gelen varmi doguma kadar veya dogumdan sonra gecermi acaba?
Doktor dedikten sonra cok uzuldum...Cvplariniz için tesekkur ederim simdiden...

Yaşamadım ama geçmiş olsun demeye geldim doktorunuz bilgi vermedi mi? İnşAllah Doğuma kadar geçer bu durum Rabbim şifa versin

Çok geçmiş olsun. Başıma gelmedi de hiç,doktor açıklama falan yapması mi?

Yaşamadım ama geçmiş olsun demeye geldim doktorunuz bilgi vermedi mi? İnşAllah Doğuma kadar geçer bu durum Rabbim şifa versin
Amin insallah geçer.Doktor kaybolada bilir buyuyede bilir dedi.Bende başına boyle birşey gelen veya hamile olanlara sormak istedim...

başka konularda okumuştum doguma kadar geçmişti , dogumdan sonrada sağlıkla dogan bebekler vardı ,
rabbim şifa versin inşallah sağlıkla dogar bütün bebekler ,

lütfen başka dr da git

Amin insallah geçer.Doktor kaybolada bilir buyuyede bilir dedi.Bende başına boyle birşey gelen veya hamile olanlara sormak istedim...
İnşAllah kaybolur yani geçici birşey de olabilir demek ki mutlaka başka doktora da görünün geçmiş olsun tekrar

aynısı bana da olsu 18.haftda beyinde kistler var dediler..koroid kisti hemde bi kaç taneydi..doktorum korkma ilerleyen haftalarda geçer dedi ama ömrümden ömür gitmişti...şimdi sana rahatlıkla söyleyebilirim 24.cnü haftada tamamen kaybolmuştu..şimdi gayet sağlıklı endişelenip bebeğini üzme canım..

Selamlar eşimin akrabası hamileyken böyle bir durum oldu, kist gördüler ve kaybolabilir dediler, doğduğunda kaybolmuştu ama anne çok üzüldü ve dolayısıyla zor zamanlar geçirdi, hamileyken konuştuğumuzda şunu söyledim; geçmişte görüntüleme sistemleri böyle değildi ve pek çok çocuk eminim böyle kistlere sahip olsa da doğuma kadar geçiyordu, ne doktorun ne annenin haberi dahi olmuyordu. Sırf bu sebeple hamilelere devamlı test yapılmasına da karşıyım. Ben doğuma kadar Allah'ın izniyle geçeceğine inanıyorum, Ya Şafi Ya Selam esmalarını okuyun derim evladınız için, şifa veren ve selamete çıkaran anlamında. Sağlıkla kucağınıza alacağınıza inanıyorum, moralinizi bozmayın, siz üzülürseniz bebeğiniz de üzülür, şuanda akrabamızın kızı 1buçuk yaşında ve bir problemi yok şükür.

Geçmiş olsun
İnşallah doktorunuz gönlünüzü ferahlatacak şeyler söyler
Ve kist inş. kaybolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…