Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşamadım ama geçmiş olsun demeye geldim doktorunuz bilgi vermedi mi? İnşAllah Doğuma kadar geçer bu durum Rabbim şifa versinSlm kızlar 23.haftalik hamileyim 4lu utrasyon çektirdim bebegimin beyninde 3mm kis varmis acaba başına boyle birşey gelen varmi doguma kadar veya dogumdan sonra gecermi acaba?
Doktor dedikten sonra cok uzuldum...Cvplariniz için tesekkur ederim simdiden...
Kendi doktorum yoktu bugun başka doktora gosterdim oda birsey diyemem kaybolada bilir buyuyede bilir dediÇok geçmiş olsun. Başıma gelmedi de hiç,doktor açıklama falan yapması mi?
Kendi doktorum yoktu bugun başka doktora gosterdim oda birsey diyemem kaybolada bilir buyuyede bilir dedi![]()
Amin insallah geçer.Doktor kaybolada bilir buyuyede bilir dedi.Bende başına boyle birşey gelen veya hamile olanlara sormak istedim...Yaşamadım ama geçmiş olsun demeye geldim doktorunuz bilgi vermedi mi? İnşAllah Doğuma kadar geçer bu durum Rabbim şifa versin
İnşAllah kaybolur yani geçici birşey de olabilir demek ki mutlaka başka doktora da görünün geçmiş olsun tekrarAmin insallah geçer.Doktor kaybolada bilir buyuyede bilir dedi.Bende başına boyle birşey gelen veya hamile olanlara sormak istedim...
aynısı bana da olsu 18.haftda beyinde kistler var dediler..koroid kisti hemde bi kaç taneydi..doktorum korkma ilerleyen haftalarda geçer dedi ama ömrümden ömür gitmişti...şimdi sana rahatlıkla söyleyebilirim 24.cnü haftada tamamen kaybolmuştu..şimdi gayet sağlıklı endişelenip bebeğini üzme canım..Slm kızlar 23.haftalik hamileyim 4lu utrasyon çektirdim bebegimin beyninde 3mm kis varmis acaba başına boyle birşey gelen varmi doguma kadar veya dogumdan sonra gecermi acaba?
Doktor dedikten sonra cok uzuldum...Cvplariniz için tesekkur ederim simdiden...