- 14 Haziran 2016
- 280
- 93
- 13
- 35
- Konu Sahibi zeynep3446
arkadaslar yarın benim adet günüm. siz gebeliginizi daha öğrenmeden nasıl ve ne zaman lekeleriniz oldu? biraz umut arıyorum. yaşadıklarınızı anlatırsanız sevinirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım yaBenim hiç lekem olmadı canım. Ama ablamın tam regl günü 1 ped dolduracaknkadar kanaması olmuş o da hamile değilim sanmış kesilince test yaptığında hamile olduğunu öğrenmiş 9nay boyunca da ara ara lekesi olmuştu. İnşallah hamilesindir canım
Allah razı olsun. inşallah canımBenim de diğer gebeliğim de lekelenmem olmuştu canımm hafif pembemsi yerleşme lekesiymiş madem. Adetime yakın görmüştüm. Ama bunda hiç lekem olmadı her gebelik bir olmuyor. İnş hayırlı haberlerini bekliyoruz canım :)
İki gün sonra bile idrarda çıkıyorsa bence kanda çıkardı ama Allahtan daha mı iyi bileceğiz, içini ferah tut.hamile olsaydım çıkmazmıydı betada acaba? bugün adet günüm
Ben adetten 2 3 gün ônce ögrendim adet agrisi degilde tuhaf bir agrim vardı ramazan ayinda orucluydum gezmeye ciktim eczanenin önünden gecerken test aldim her ay yaptigim gibi eve gelince yaptim silik cikti ikinci cizgi tekrar aldim sabah ilk idrarla yaptim kesinlesti iki yıl sonra rabbim bize bu mutlulugu yasatti cok sükür isteyen herkese nasip etsin insallaharkadaslar yarın benim adet günüm. siz gebeliginizi daha öğrenmeden nasıl ve ne zaman lekeleriniz oldu? biraz umut arıyorum. yaşadıklarınızı anlatırsanız sevinirim