hamile olanlar bakabilirmisiniz

zeynep3446

Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2016
280
93
13
35
arkadaslar yarın benim adet günüm. siz gebeliginizi daha öğrenmeden nasıl ve ne zaman lekeleriniz oldu? biraz umut arıyorum. yaşadıklarınızı anlatırsanız sevinirim

Benim hiç lekem olmadı canım. Ama ablamın tam regl günü 1 ped dolduracaknkadar kanaması olmuş o da hamile değilim sanmış kesilince test yaptığında hamile olduğunu öğrenmiş 9nay boyunca da ara ara lekesi olmuştu. İnşallah hamilesindir canım

inşallah canım ya

Seni çok iyi anlıyorum canım bende 4ay önce 5aylık bebeğime düşük yaptım şuan 8haftalık hamileyim. İnş gebesindir. Ben adet tarihinden 3gün sonra idrar testiyle öğrendim. Mide bulantm olmuştu tiksindiğim şeyler sol kasık ağrım adet ağrısına benzer ağrılardı halsizlik uyku hali ama hamileliği aklıma getirmek istemedim pskolojkte gebelik belirtileri hissedebiliysn. Onun için dua et hayırlısı olsun hakkında adet günün 2 gün fln geçsin bi test yap evde çıkmasa kan ver kesin çılar onda. Allah gönlüne göre versin canımm

ben adetıme 4 gun kala ögrendım kanda ögrendım ; adet gunumde de hafıf pembe lekelenmem olldu bır kac damla doktor da progestan adlı ılacı yazdı ne olur ne olmaz dusuk öneyıcı olarak

Benim battan 4 gün önce burnum hafif kanamıştı. Battan 2 gün önce de kahverengi pembe arası akıntı gelmişti. Hatta hastalanıcam zannetmiştim ama o lekenin üstünden 3 gün geçipte hastalanmayınca idrar testi yapıp öğrenmiştim hamileliğimi.

Benim de diğer gebeliğim de lekelenmem olmuştu canımm hafif pembemsi yerleşme lekesiymiş madem. Adetime yakın görmüştüm. Ama bunda hiç lekem olmadı her gebelik bir olmuyor. İnş hayırlı haberlerini bekliyoruz canım :)

bu gece kan testi yaptırdım hamile değilim malesef. kanımda iltihap çıktı ilaç kullanıyorum. ama hala adet olamadım kahverengi lekelerimde devam ediyor ara ara

BAT tarihini 3 gün geçince idrar testi yap kesin çıkıyor silik bile olsa tabi hamileysen. Benim hiç lekelenmem olmadı 2 gün geçtikten sonra idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıkmıştı. Bir arkadaşımın da adet gününü geçtikten sonra bir iki gün kahve leke gelmiş ve o da idrar testi yapmıştı onunda ikinci çizgi silik çıkmıştı. Şuan ikimizde hamileyiz ve aramızda sadece 10 gün var.
İnşallah Allah gönlüne göre verir. ( AMİN)

arkadaslar yarın benim adet günüm. siz gebeliginizi daha öğrenmeden nasıl ve ne zaman lekeleriniz oldu? biraz umut arıyorum. yaşadıklarınızı anlatırsanız sevinirim
Ben adetten 2 3 gün ônce ögrendim adet agrisi degilde tuhaf bir agrim vardı ramazan ayinda orucluydum gezmeye ciktim eczanenin önünden gecerken test aldim her ay yaptigim gibi eve gelince yaptim silik cikti ikinci cizgi tekrar aldim sabah ilk idrarla yaptim kesinlesti iki yıl sonra rabbim bize bu mutlulugu yasatti cok sükür isteyen herkese nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…