- 21 Mart 2025
- 237
- 237
- 18
- 33
- Konu Sahibi benkutlamiyorom
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aldırmayı düşünmüyorum ama chatgptye sorduğumda 67 benim kan sonucuma göre yazılan rakam toplamda değer riskli görünmüyor 1:355 düşük risk diyor yani değerlerim negatif çıktı, kafam karıştı cuma günü devlet hastanesine de soracağımRisk yüksek çıkmış 67'de 1 ihtimal demek. Down sendromlu olursa aldıracak mısınız?
hayır riskiniz yüksek. bence fetal dna yaptırın. terminasyon düsünmeseniz bile en azından bebeğin sahip olduğu sağlık sorununa hazırlarsınız kendinizi doğum ve sonrasında.Aldırmayı düşünmüyorum ama chatgptye sorduğumda 67 benim kan sonucuma göre yazılan rakam toplamda değer riskli görünmüyor 1:355 düşük risk diyor yani değerlerim negatif çıktı, kafam karıştı cuma günü devlet hastanesine de soracağım
Selam canim,Kızlar ikili tarama testi yaptım sonuç çıkınca doktora mesaj attım o da yanına gelmemi söyledi, gittim. Riskte olduğumu söyledi (sonuç negatif yazıyor ama) fetal DNA önerdi sonuçlarıma anlayanlar bi yorum yazabilir mi
Benim yaşım 35 bende risk çok düşük çıkmıştıSelam canim,
Bak demissin ama goruyorum artik kendin Chatgpt bakmissin. Yasin 34ustu ise bence boyle cikmis. Fetal dna testi yaptir bence de için rahat olsun
Ola bilirBenim yaşım 35 bende risk çok düşük çıkmıştı
Raporda yaşımı 1 yaş büyük yazmışlar normalde 33üm. Ense kalınlığı da normal boyutta hem raporda yazıyor hem de doktor ultrasonda ense ve burun kemiği gayet iyi demişti, bunları sormayı bile unuttum heyecandan, doktor da habire broşür vererek buralardan fetal yaptırabilirsin falan dediOla bilir
Ama genelde cogu kiside yasla alakadar yuksek cikiyormus. O yuzden en iyisi fetal dna
Peki fiziksel olarak normalse fetal DNA ya neden gerek kalıyor çok araştırma yapıyorum hamile kadınlar sırf mecbur kalıp para harcayacak diye üzüyorlar felan yazıyorBence de fetal dna yaptirin. İciniz rahat etsin. Sizinle ayni degere sahip 355 bebekten 1i down sendromlu olmus demek 1:355. Burun kemigi gorulmusse ve ense kalinligi normalse zaten negatif gelir sonuc.
Ultrasonda doktorun gormesinin hata payi fetal dna hata payindan daha yuksek oldugu icin hata payi cok daha dusuk fetal dna tercih ediliyor. Mesela ben de hic 2li 4lu hic birini yaptirmadim. 10. hafta direkt fetal dna yaptirdim kafam rahat gecirdim. Bunlar tercih.Peki fiziksel olarak normalse fetal DNA ya neden gerek kalıyor çok araştırma yapıyorum hamile kadınlar sırf mecbur kalıp para harcayacak diye üzüyorlar felan yazıyor
Benim doktorum direk fetal dna önerdi gerçekten çok daha temiz. İnsan bebeğinin sağlığı olunca o parayı pek düşünemiyor. Ben zaten kuruntu yapan biriyim biri bana böyle bi risk var bu test yaptırın dese tabi Rabbim o gücü kuvveti de versin de o gün yaptırırım. 1 hafta 10 gün içinde sonuç çıkıyor hiç öyle mi acaba böyle mi diye düşünmenize gerek kalmıyor ben çevremdeki herkese fetal dna öneriyorum.Peki fiziksel olarak normalse fetal DNA ya neden gerek kalıyor çok araştırma yapıyorum hamile kadınlar sırf mecbur kalıp para harcayacak diye üzüyorlar felan yazıyor
Elbette bebeğin sağlığı için para harcanır ama bunun tedavisi yok sonuçta, doğurmak isteyen kadın herşeyi göze alıyorsa doktorlarda yaptırmayın diyorlar ahh bilemedim..Benim doktorum direk fetal dna önerdi gerçekten çok daha temiz. İnsan bebeğinin sağlığı olunca o parayı pek düşünemiyor. Ben zaten kuruntu yapan biriyim biri bana böyle bi risk var bu test yaptırın dese tabi Rabbim o gücü kuvveti de versin de o gün yaptırırım. 1 hafta 10 gün içinde sonuç çıkıyor hiç öyle mi acaba böyle mi diye düşünmenize gerek kalmıyor ben çevremdeki herkese fetal dna öneriyorum.
Yine de sizin kendi kararınız tabikii, inşallah sağlıkla gelir bebeğinizElbette bebeğin sağlığı için para harcanır ama bunun tedavisi yok sonuçta, doğurmak isteyen kadın herşeyi göze alıyorsa doktorlarda yaptırmayın diyorlar ahh bilemedim..
Amin inşallah sağolun, sizin bebekle ilgili durumlar nasıldı bahsedermisinizYine de sizin kendi kararınız tabikii, inşallah sağlıkla gelir bebeğiniz
Normal süreç ilerliyorduk , sonraa zaten 12. Haftada fetal dna verdik o da şükür temiz geldi bakalım 20-24. Haftada da perinatoloğa görünmeyi düşünüyoruz böyle ilerliyor.Amin inşallah sağolun, sizin bebekle ilgili durumlar nasıldı bahsedermisiniz
Maşallah sizin adınıza sevindim sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallahNormal süreç ilerliyorduk , sonraa zaten 12. Haftada fetal dna verdik o da şükür temiz geldi bakalım 20-24. Haftada da perinatoloğa görünmeyi düşünüyoruz böyle ilerliyor.
Amin amin aminMaşallah sizin adınıza sevindim sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah