Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 7. haftamdayım her sabah korkunç bir mide bulantısıyla uyanıyorum ama henüz bir kere bile çıkarmadım. bu iyi bişey mi kötü bişey mi bilemiyorum. o bulantı hissini muntazaman her gün çekiyorum ama :)
benim eeen çok aşırı yağlı görünümlü yiyecekler midemi bulandırıyor. bide son günlerde korkunç bir huy edindim ki, buzdolabından çıkan her türlü yiyeceğe (özellikle buzluktan) o buzdolabının kokusu siniyor sanki. allahım o kokuyu almaktan yiyemiyorum korkunç
Ben de aynı şekildeyim canım. Sabahları bulantı ile uyanıyorum ama hiçbir şey çıkmıyor. Sadece öğürüyorum :) Umarım kötü bir şey değildir. Sevdiğim hiçbir tatlıyı yiyemiyorum. Canım sürekli ekşi şeyler çekiyor. Bol limonlu çoban salata ve bol nar ekşili çiğ köfte
mrb bende sekizinci haftadayim oruç tutuyormusnz ben tutuyorum simdilik iyiyim ama sürekli kusacakmisim gibi sahurda hissediyom sabah geciyo acaba bebeğe bi zararı olurmukiBen de aynı şekildeyim canım. Sabahları bulantı ile uyanıyorum ama hiçbir şey çıkmıyor. Sadece öğürüyorum :) Umarım kötü bir şey değildir. Sevdiğim hiçbir tatlıyı yiyemiyorum. Canım sürekli ekşi şeyler çekiyor. Bol limonlu çoban salata ve bol nar ekşili çiğ köfte
Bebegin tam gelisim surecinde hic tavsiye etmem.. Ben hayatimdan sagliksiz seyleri cikardim hep meyve sebze ve sutlu gidalar arasinda gidip geliyorum, gelisimi biraz daha iyi olsun diyemrb bende sekizinci haftadayim oruç tutuyormusnz ben tutuyorum simdilik iyiyim ama sürekli kusacakmisim gibi sahurda hissediyom sabah geciyo acaba bebeğe bi zararı olurmuki
mrb bende sekizinci haftadayim oruç tutuyormusnz ben tutuyorum simdilik iyiyim ama sürekli kusacakmisim gibi sahurda hissediyom sabah geciyo acaba bebeğe bi zararı olurmuki