Hamile olanlar ve hamilelik düşünenler bakabilir mi❤️

4lemine

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2022
13
2
1
28
Kızlar muhtemelen bilginiz vardır,bugün akşam 9 gibi Tr saatiyle 23:00 te ovülasyon testi yaptım pozitif çıktı test yapmadan öncesinde de sağ karnımda kasıklarımda inanılmaz ağrı oldu oturamadım yürüyemedim uzanabildim sadece yumurtlama olabilir diye testi yaptım test pozitif çıktıktan bir saat kadar sonra eşimle ilişkiye girdik az önce tekrar test yaptım bu sefer negatif çıktı dün sabah erken saatte yapmıştım bugün akşam yaptım yani 24 saat sonrasında o yüzden olmuş olabilir mi?

İnan hiç belli olmuyor ben saatler önce 8 haftalık gebe olduğumu öğrendim bebek rahme yerleşmeden önce test yapmıştım negatifti ve regl dönemim geçti geçen ay bu ayda 2 gün geçti kasık ağrılarım çok oldu ve aşermeler o yüzden kan testi verdik en net sonuç kan testinde oluyor dönemini bekle ona göre kan testi ver derim🙏❤️ Hayırlısı olur İnşallah

İnan hiç belli olmuyor ben saatler önce 8 haftalık gebe olduğumu öğrendim bebek rahme yerleşmeden önce test yapmıştım negatifti ve regl dönemim geçti geçen ay bu ayda 2 gün geçti kasık ağrılarım çok oldu ve aşermeler o yüzden kan testi verdik en net sonuç kan testinde oluyor dönemini bekle ona göre kan testi ver derim🙏❤️ Hayırlısı olur İnşallah.

İnan hiç belli olmuyor ben saatler önce 8 haftalık gebe olduğumu öğrendim bebek rahme yerleşmeden önce test yapmıştım negatifti ve regl dönemim geçti geçen ay bu ayda 2 gün geçti kasık ağrılarım çok oldu ve aşermeler o yüzden kan testi verdik en net sonuç kan testinde oluyor dönemini bekle ona göre kan testi ver derim🙏❤️ Hayırlısı olur İnşallah
Siz konuyu ne anladınız :)

Back
X