Hamile olanlar yoruma bekliyorum

Mrb cnm benim hamilelik belirtim adetimden 15 gün önce başladı kasıklarıma bıçak saplanır gibi ağrı saplanıyordu bir iki gün devam etti sonra geçti adetime üç gün kala goguslerimde hassasiyet oluştu ve bıçak gibi ağrılarım başladı adet günümde dayanamadım test yaptım pozitif çıktı sağlık kuruluna gidip kan verince beta degerimin 351 olduğunu öğrendim şuan 19 haftalık hamisim
😍😍

Arkadaşlar hamilelik belirtilerinizi benimle ve diğer arkadaşlarla paylaşırmisınız bilgi olur bizim için de ☺️
Herkeste belirti olmuyor. Ben hiç belirti yaşamadım adetim 3 gun geçti test yaptım öğrendim şuan 36+2 deyiz gobusum ve hareketleri olmasa hala hamilelikle ilgili bir şey yaşamıyorum

Mrb cnm benim hamilelik belirtim adetimden 15 gün önce başladı kasıklarıma bıçak saplanır gibi ağrı saplanıyordu bir iki gün devam etti sonra geçti adetime üç gün kala goguslerimde hassasiyet oluştu ve bıçak gibi ağrılarım başladı adet günümde dayanamadım test yaptım pozitif çıktı sağlık kuruluna gidip kan verince beta degerimin 351 olduğunu öğrendim şuan 19 haftalık hamisim
😍😍
Ne güzel müjdeli haberi almışsın cnm senin adına çok sevindim ❤️ bnim de 10 gün fln var adetime göğüs ucum açıyor ve ortası yarıldı kasık agrik yok ama hafif hafif kramp gibi oluyor insallh müjdeli haberi alırım bnde

Herkeste belirti olmuyor. Ben hiç belirti yaşamadım adetim 3 gun geçti test yaptım öğrendim şuan 36+2 deyiz gobusum ve hareketleri olmasa hala hamilelikle ilgili bir şey yaşamıyorum
İnşallah bnim 2. Çocuğum olucak ilkinde bnde hiç bir belirti yaşamadım yada unuttum hatırlamıyorum sadece yerleşme kanaması oldu onu çok iyi hatırlıyorum sizinde az kalmış maşallah inşallah sağ salim kucağına alırsın

İnşallah bnim 2. Çocuğum olucak ilkinde bnde hiç bir belirti yaşamadım yada unuttum hatırlamıyorum sadece yerleşme kanaması oldu onu çok iyi hatırlıyorum sizinde az kalmış maşallah inşallah sağ salim kucağına alırsın
Amin insallah Allah'ım isteyen herkese tez zamanda sağlıklı mutlu güzel kaderli evlat nasip etsin insallah

Arkadaşlar hamilelik belirtilerinizi benimle ve diğer arkadaşlarla paylaşırmisınız bilgi olur bizim için de ☺️
Ben hiç belirti yaşamadm günüm 5 gün geçti öylesine test yaptım baktım çift çizgi hayatımın en unutulmaz anıydı 🥰 hamilelik boyunca da hiç belirtim olmadı

Ne güzel müjdeli haberi almışsın cnm senin adına çok sevindim ❤️ bnim de 10 gün fln var adetime göğüs ucum açıyor ve ortası yarıldı kasık agrik yok ama hafif hafif kramp gibi oluyor insallh müjdeli haberi alırım bnde
Göğsün kahve rengi kısmında tomurcukta oluşuyor mesela

Benim adetime 15 gün kala bel ağrılarım başladı ve maalesef mide bulantılarımda olmaya başladı. Gebelik düşüncem olmadığı için test yapmadım ama 10 gün gecikmeden sonra test yaptım pozitif çıktı. ❤️

Benim adetime 15 gün kala bel ağrılarım başladı ve maalesef mide bulantılarımda olmaya başladı. Gebelik düşüncem olmadığı için test yapmadım ama 10 gün gecikmeden sonra test yaptım pozitif çıktı. ❤️
10 gün iyi bekleyebilmissiniz 👏bn çok sabırsızim ya peki akintiniz nasıldı ne znm olmaya başladı

Benim göğüslerim çok dolgunlaşmıştı dokunamıyordum acıyordu. Bir de sağ kasığımda ağrı ve batma oluyordu. Ayrıca karnın alt kısmında sanki sürekli ince ince bi yanma oluyordu. Son zamanlarda adetim düzensizleşmişti o yüzden adetime kaç gün kaldığını bilmiyordum ama bi gün kahverengi lekelenmem oldu ben adet oluyorum sandım devamı gelmeyince ertesi sabah erken gebelik testi yapmıştım ve direkt çift çizgi görmüştüm. O gün kan verdiğimde de değerim 298 çıkmıştı. Bir de ben bi kaç gün önce rüyamda kızım olduğunu görmüştüm :)

yumurtlama gününden başlayan ve hiç geçmeyen gögüs ,bel ve kasık ağrısı yaşadım,adet geciktikten 1 hafta sonra hafif kırmızı ve kahve leke geldi adet oluyorum sandım ve sevindim çünü ağrım vardı bir an önce gelsinde rahatlayım diyordum,idrar negatif çıkmıstı, bir gün sonra tekrar leke geldi yine bekledim adeti yoktu, bende doktorun verdiği söktürücüden içtim ama yine de gögüsümde ki ağrı beni şüphelendirdi ve test yapmıştım...

Back
X