- 12 Şubat 2023
- 203
- 28
- 13
- 27
- Konu Sahibi esleminannesi
Arkadaşlar hamilelik belirtilerinizi benimle ve diğer arkadaşlarla paylaşırmisınız bilgi olur bizim için de 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkeste belirti olmuyor. Ben hiç belirti yaşamadım adetim 3 gun geçti test yaptım öğrendim şuan 36+2 deyiz gobusum ve hareketleri olmasa hala hamilelikle ilgili bir şey yaşamıyorumArkadaşlar hamilelik belirtilerinizi benimle ve diğer arkadaşlarla paylaşırmisınız bilgi olur bizim için de![]()
Ne güzel müjdeli haberi almışsın cnm senin adına çok sevindimMrb cnm benim hamilelik belirtim adetimden 15 gün önce başladı kasıklarıma bıçak saplanır gibi ağrı saplanıyordu bir iki gün devam etti sonra geçti adetime üç gün kala goguslerimde hassasiyet oluştu ve bıçak gibi ağrılarım başladı adet günümde dayanamadım test yaptım pozitif çıktı sağlık kuruluna gidip kan verince beta degerimin 351 olduğunu öğrendim şuan 19 haftalık hamisim
![]()
İnşallah bnim 2. Çocuğum olucak ilkinde bnde hiç bir belirti yaşamadım yada unuttum hatırlamıyorum sadece yerleşme kanaması oldu onu çok iyi hatırlıyorum sizinde az kalmış maşallah inşallah sağ salim kucağına alırsınHerkeste belirti olmuyor. Ben hiç belirti yaşamadım adetim 3 gun geçti test yaptım öğrendim şuan 36+2 deyiz gobusum ve hareketleri olmasa hala hamilelikle ilgili bir şey yaşamıyorum
Amin insallah Allah'ım isteyen herkese tez zamanda sağlıklı mutlu güzel kaderli evlat nasip etsin insallahİnşallah bnim 2. Çocuğum olucak ilkinde bnde hiç bir belirti yaşamadım yada unuttum hatırlamıyorum sadece yerleşme kanaması oldu onu çok iyi hatırlıyorum sizinde az kalmış maşallah inşallah sağ salim kucağına alırsın
Ben hiç belirti yaşamadm günüm 5 gün geçti öylesine test yaptım baktım çift çizgi hayatımın en unutulmaz anıydıArkadaşlar hamilelik belirtilerinizi benimle ve diğer arkadaşlarla paylaşırmisınız bilgi olur bizim için de![]()
Göğsün kahve rengi kısmında tomurcukta oluşuyor meselaNe güzel müjdeli haberi almışsın cnm senin adına çok sevindimbnim de 10 gün fln var adetime göğüs ucum açıyor ve ortası yarıldı kasık agrik yok ama hafif hafif kramp gibi oluyor insallh müjdeli haberi alırım bnde
O hep var bndeGöğsün kahve rengi kısmında tomurcukta oluşuyor mesela
10 gün iyi bekleyebilmissinizBenim adetime 15 gün kala bel ağrılarım başladı ve maalesef mide bulantılarımda olmaya başladı. Gebelik düşüncem olmadığı için test yapmadım ama 10 gün gecikmeden sonra test yaptım pozitif çıktı.![]()
Yani benim hamilelik gibi bi düşüncem yoktu sürpriz oldu korunuyordum o yüzden. Benim hiç akıntım olmadı ilk zamanlar.10 gün iyi bekleyebilmissinizbn çok sabırsızim ya peki akintiniz nasıldı ne znm olmaya başladı
Korunma yönteminiz neydi acaba çok özel değilse :)Yani benim hamilelik gibi bi düşüncem yoktu sürpriz oldu korunuyordum o yüzden. Benim hiç akıntım olmadı ilk zamanlar.