• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile olanlara bir şey sormak istiyorum gözlerde değişiklik ve vücut ısısı hakkında

NursedaCan

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2016
238
95
18
33
kızlar ovulasyon testi kullanıyorum bu ay ilişki olalı 9 gün oldu bundan önce ki aylar herşeyi belirti görürdum kasık ağrısı falan ama hep boşa çıktı önce ki Aylardan tek fark kaç gündür gözlerim parlak sarımsı ve hafif dışarı çıkmış gibi duruyor aslında başta hamileliğe yormadm ama çok değişik duruyorlar bi sorun mu var diye korkuyorum eğer bi fikri olan varsa lütfen cevaplayabilir mi birde vücudum çok sıcak yüzüm falan yanıyor ateşim var gibi ölçüyorm 37.0 derece sizce adet belirtisi mi

kızlar ovulasyon testi kullanıyorum bu ay ilişki olalı 9 gün oldu bundan önce ki aylar herşeyi belirti görürdum kasık ağrısı falan ama hep boşa çıktı önce ki Aylardan tek fark kaç gündür gözlerim parlak sarımsı ve hafif dışarı çıkmış gibi duruyor aslında başta hamileliğe yormadm ama çok değişik duruyorlar bi sorun mu var diye korkuyorum eğer bi fikri olan varsa lütfen cevaplayabilir mi birde vücudum çok sıcak yüzüm falan yanıyor ateşim var gibi ölçüyorm 37.0 derece sizce adet belirtisi mi
Vallahi canım doktora git ya da evde test yap. Normalde hamilelikte gözler parlar diyorlar ama ben ölü balık gibi bakıyodum mat mat.

Vallahi canım doktora git ya da evde test yap. Normalde hamilelikte gözler parlar diyorlar ama ben ölü balık gibi bakıyodum mat mat.
canım karsta oturuyoruz ilçesinde hastaneye erzurum a gitmem gerekiyo o da yakın değil. Yani umuyorum ki hamilelikte gözlerim öyle olsun yoksa bi tuhaflık var inşallah kötü bir şey değildir çok evhamlı biriyim bi de beyaz yerler tam beyaz gibi değil ya tarif edemiyom hamile olduğmu da pek düşünmüyorum ya kaç aydır deniyorum olmuyo:( yine de bi umut ediyo insan

canım karsta oturuyoruz ilçesinde hastaneye erzurum a gitmem gerekiyo o da yakın değil. Yani umuyorum ki hamilelikte gözlerim öyle olsun yoksa bi tuhaflık var inşallah kötü bir şey değildir çok evhamlı biriyim bi de beyaz yerler tam beyaz gibi değil ya tarif edemiyom hamile olduğmu da pek düşünmüyorum ya kaç aydır deniyorum olmuyo:KK43: yine de bi umut ediyo insan
Allah gönlüne göre versin hayatım. Regl günün geçti mi? Benim gözlerm 7 haftalıkken matlaşmıştı. Öğrenmiştim bebeği yani.

Allah gönlüne göre versin hayatım. Regl günün geçti mi? Benim gözlerm 7 haftalıkken matlaşmıştı. Öğrenmiştim bebeği yani.
yok geçmedi iki gün var adet günümë bi de bende polistık over var yani doktor direk öyle söylemedi ama kistlern var dedi ve hormon testi yapılacak bu ay ama bende ovulasyon testi vardı baktım tam zamanında yumurtlama oldu dedim Rabbim büyüktür belki olur ama akıntı yok zaten vajina kuru ikilem de kalmak çok kötü benimle aynı dönem de evlenen herkez hamile ben hariç

erken gebelık testlerinden alabilirsen iyi olur burda çogu kızlar öyle sonuca vardı ,

inşallah sende bende hamişizdir.

Hamileligimin ilk zamanlarinda gozlerim ferini yitirmisti ve kirpiklerim birbirine girmisti hatta oyle ki maskara surerken bile zorlaniyordum. Gerci simdi gozlerim normale döndü o yorgunluk evresinden sonra ama kirpiklerim hala duzelmedi maskara sürmek hala zorluyor beni zaten duzgun de durmuyor :KK8:

NursedaCan NursedaCan canım inşallah tez zamanda hayırlı bir avlat sahibi olursun.Ama evham yapacağın hiç bir şey yok ortada.kendine düşmanlık yapıyorsun.ayrıca evleneli 1yıl olmuş başkalarının çocuğu oldu diye düşünme 15 yıl üstüne çocuk sahibi olanları gördük.bolca dua et gönlün rahatlasın gözlerinede bu kadar anlam yükleme :) kötü ne olabilir :)

NursedaCan NursedaCan canım inşallah tez zamanda hayırlı bir avlat sahibi olursun.Ama evham yapacağın hiç bir şey yok ortada.kendine düşmanlık yapıyorsun.ayrıca evleneli 1yıl olmuş başkalarının çocuğu oldu diye düşünme 15 yıl üstüne çocuk sahibi olanları gördük.bolca dua et gönlün rahatlasın gözlerinede bu kadar anlam yükleme :) kötü ne olabilir :)
ben normalde evhamlı biriyim o yüzden herşeye bi olumsuz mana yüklemesem olmaz. . evet Rabbim doğru zamanı bilir hayırlısı ne zaman biz bilemeyiz ama işte insan son günlere yaklaşınca stres le niyo sağol kardeşim cevap verdiğin için

Hamileligimin ilk zamanlarinda gozlerim ferini yitirmisti ve kirpiklerim birbirine girmisti hatta oyle ki maskara surerken bile zorlaniyordum. Gerci simdi gozlerim normale döndü o yorgunluk evresinden sonra ama kirpiklerim hala duzelmedi maskara sürmek hala zorluyor beni zaten duzgun de durmuyor :KK8:
senin gözlerin baygın bakıyo du galiba canım :)

senin adet günün geçti mi canım birde belirti olarak ne var. . .inşallah ya Rabbim isteyen herkeze nasip etsin

yok daha adetime 7 gun var , allahtan ümitliyim inşallah ,:dua::dua::dua:

hiç bir belirti yok canım benim kızımda da hiç bir belirti yoktu suan 9 yaşında çok şükür 2 istiyoruz 1 yıldır

bu ay olacak inşallah , evrene öyle enerji yollluyorum :KK46::anne::KK46::anne:

yok daha adetime 7 gun var , allahtan ümitliyim inşallah ,:dua::dua::dua:

hiç bir belirti yok canım benim kızımda da hiç bir belirti yoktu suan 9 yaşında çok şükür 2 istiyoruz 1 yıldır

bu ay olacak inşallah , evrene öyle enerji yollluyorum :KK46::anne::KK46::anne:
hm ikinci istiyorsun sen inşallah hamilesındir canım. . akıntın olmuşmuy du uzun zaman olmuş ama

Back
X