Ben azeriyim Cok lafinizi iyi bilmiyorum. Ay yarim yani 1ayini kecdi 2 olucakİkidir görüyorum ay yarımlık nedir?
Tesekurler Allah yardimciniz olsun sizin deOluyormus oyle ben de cok sasirmistim
Hayirli gebelik hayirli dogumlar olsun
Tamam. Eğer doktor sorun yok diyorsa yoktur. 9 ay boyunca adet gören kadınlar var ama içiniz rahat olsun istiyorsanız başka doktora daha gidin isterseniz. Umarım sağlıcakla kucağınıza alırsınız.Ben azeriyim Cok lafinizi iyi bilmiyorum. Ay yarim yani 1ayini kecdi 2 olucak
7.aya kadar göbeği çıkmamış mıydı? Böyle mesajları okudukça sanırım içim asla rahat etmeyecekBenim yengem doguma gidene kadar hic sektirmeden adet gordu. Oyle ki bu yuzden gebeligini 7. Ayda ogrendi ve cok saglikli bir oglu oldu su anda 10 yasinda
Peki hamileliğinizi nasıl öğrendiniz?Ben de hamileligim suresince her ay adet gordum gecikmeli de olsa. Normal zamandan hic bir farki yoktu. Saglikli bir oglum var sukur. Doktorunuz normal diyorsa normaldir. Aksi durumda zaten ilac vs verir mudahale eder
6 haftalikken evde test yapmistim. Zaten bekliyorduk. Pozitif cikinca kan testi de yaptirmistim. Gecikme vardi adetimde ve normalde asla gecikmez,gunu saati bile vardir yani. Hamileyken hep gec oldu. Ilk ayda da o gecikmeyle suphe olusmustu bende acaba hamile miyim diye,nitekim oyle de olduPeki hamileliğinizi nasıl öğrendiniz?
Geçen şüphelerim geçmediği ve karnım büyüdüğü için burda konu açmıştım ama herkes dalga geçip regl olup hamile olamazsın demişti demekki gerçekten olunuyormuş peki her ay 5-6 gün mü sürüyordu6 haftalikken evde test yapmistim. Zaten bekliyorduk. Pozitif cikinca kan testi de yaptirmistim. Gecikme vardi adetimde ve normalde asla gecikmez,gunu saati bile vardir yani. Hamileyken hep gec oldu. Ilk ayda da o gecikmeyle suphe olusmustu bende acaba hamile miyim diye,nitekim oyle de oldu
3-4 gun suruyordu. Normalde 5 gun surer benimki.Geçen şüphelerim geçmediği ve karnım büyüdüğü için burda konu açmıştım ama herkes dalga geçip regl olup hamile olamazsın demişti demekki gerçekten olunuyormuş peki her ay 5-6 gün mü sürüyordu
Çok teşekkürler :)))3-4 gun suruyordu. Normalde 5 gun surer benimki.
Rica ederim ne demekÇok teşekkürler :)))
Yok zaten zayif bir kadindi yengem doguma gidene kadar ayni kiyafetlerini giydi. Zaten 7. Ayda karin agrilari olunca doktora gitmisti ve o zaman tesadufen anlasildi hamile oldugu7.aya kadar göbeği çıkmamış mıydı? Böyle mesajları okudukça sanırım içim asla rahat etmeyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?