Hamile olasılığı

Ama canım bu yoğurt değil ki mayalandı mı diye hemen bakılsın.
Ayrıca 3 aylık evlilermiş bu ne acele yani.
Ek olarak bu sitede kan tahlili yapılmıyor ki 5 kişi hamile olabilirsin der 6 kişi değilsindir der boşa muhabbet yani.
Sabretmeden de olmaz bilirsin ki.
haklısın canım onu demiyorum ben beklenti olunca sabredilemiyor sadece tabiki burdan bir cevap beklenmiyor arkadasımız heyecanını ve merakını paylaşmış bizimle o kadar hayırlısı olsun inşallah

haklısın canım onu demiyorum ben beklenti olunca sabredilemiyor sadece tabiki burdan bir cevap beklenmiyor arkadasımız heyecanını ve merakını paylaşmış bizimle o kadar hayırlısı olsun inşallah
Hakkınızda hayırlısı olsun canım
Allah isteyen herkese nasip etsin

Herkese mutlu huzurlu sağlıklı günler diliyorum.;i
Henüz 3 aylık evliyim korunmasız ilişki yaşıyoruz.sorum şu adetlerim düzenli.3 gün önce son adetim bitti kahverengi geldi ve 5 gün sürdü.ama bende sürekli bir uyku hali var.adetimden 1 hafta önce gece mide bulantısı ile uyandım.gün içinde de ara ara midem bulanıyor .bu şekilde olup hamile kalanlarınız oldu mu? Gelecek cevaplara şimdiden çok teşekkür ediyorum.

her bulantı her halsizlik hamilelik değildir. korunmasız ilişki gebelik istemektir bunun için de önce vücudun müsait mi diye kadın doğum uzmanına görünmelisin sonra öylesine hamileliklerde sağlıksız çocuklar dünyaya gelebiliyor.
bir de eczaneden test al öğrenirsin sonucu. 5 tl.

Back
X