- Konu Sahibi sergensahra
-
bana destek ve moral verdiğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar. inanın çok ihtiyacım vardı. içimden bir his herşeyin iyi olacağını söylüyor. dün gece hep ağladım dua ettim. bugün babam kadın doğum uzmanı bir arkadaşını aramış. söylediğine göre eğer bebek zarar görürse zaten vücut onu atar yani bebek düşer demiş.şimdilik bir sorun yok ama yarın doktora gidip keseyi gördükten sonra inşallah daha iyi bir hastane ya da doktora gitmek istiyorum. izmir düşünüyorum bakalım. gelişmeleri aktarmaya devam edicem grş...
üzüldüm kaç haftalıktı canım
arkadaşlar yazacak cesareti bulamadım kendimde. ege üniversitesine de gittik ve doktor riskli olduğunu ve bile bile niye devam edeceksin ki dedi.sonuçta bebeğimi aldırmak zorunda kaldım. hayatımın en kötü günüydü. hatırlamak bile istemiyorum. ve bebeğim gitti. allahım bizi affetsin çok üzgünüm...
Yazdıklarınızı okudum arkadaşlar benim de benzer bir hikayem var hamilelik süreciniz nasıl geçti çok merak ettim durumunuzu ve bebeğinizin durumunu?İyi günler, öncelikle geçmiş olsun.Forum da yazdıklarınızı okudum ve çok üzüldüm. Çünkü benimde sizinkine benzer bir hikayem var.9 Haziran da regli oldum, diş kistlerim olduğu için tedavi görüyorum. 23 Haziran' da kanal tedavisi oldum ve akabinde panaromik diş filmi çekildi, ağrılarım artınca 23 Haziranda tekrar panaromik diş filmi çekildi. Hamile olduğumu 8 Temmuzda öğrendim. Yani radyasyona maruz kaldığım dönem bebek 3 haftalıkken oldu.Kadın Doğum Dr. gittim.Maruz kaldığım dönemin yumurtanın döllenme ve rahme gömülme aşamasında olduğu için etkilenmeyeceğini söyledi.Şu anda 7+3 haftalık gebeyim.Siz okuduğum kadarı ile birçok doktora gittiniz. Sizce kadın doğumcumun sözüne güvenmelimiyim.Yoksa başka doktorlaradamı gitmem gerekir.İçim de bir sıkıntı bende sizin gibi malesef sevinemedim bile.Bu haftalar biraz daha iyiyim.Allah onu bana bağışlasın.Bana cevap yazariseniz çok ama çok memnun kalarım.Tekrar geçmiş olsun.İyi günler .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?