- 25 Eylül 2014
- 293
- 68
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım doktor ben olsam hastama vermem ama verenler var bebek zarar görmüştür aldır istersen dedi ... :'( bu kadar kolay mı psikolojim alt üst oldu 8 haftalık olmuş kalp atışını duydum hareketli kalp atışı var dedi. Çok korkuyorum çok endiseliyim
Bende de pko var arkadaşım, şu an hala tedavideyim..Bende de pco vardı canım doktorlar tedavisiz olmaz dedi bu ikinci hamileliğim kendiliğinden kaldım doğal yolla. İnşallah Rabbim senin de yüzünü güldürdü canım.
Ben doktor kontrolünde baslamamistim zatenkafama göre aldım başladım nerden bilebilirdim hamile olduğumu dünyam başıma yıkıldı .. sıkıntıdan uyuyamiyorum gözlerimi açamıyorum şişti aglamaktan kötüyüm baya
İnşallah canım inan çok üzülüyorum mahvoldum nasıl böyle bir aptallık yapabildim. içim içimi yiyo doktor aldır istersen diyo zarar görmüştür diyo çok gerginim. Bilmeden ilaç içen kimse yok mu ki içime su serpecek beni rahatlatacak onların nasıl geçmiş hamileliği bebekleri nasılEklemişsin canım hayırlı olsun.. Rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin..
Lütfen üzülme, içini ferah tut.. Rabbime güven... Onu senden almayacak, dua et...
Amin canım inşallah sağ salim bebeğime kavuşurum daha çok var ama inşallah sağlıklıdır yavrumEklemişsin canım hayırlı olsun.. Rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin..
Lütfen üzülme, içini ferah tut.. Rabbime güven... Onu senden almayacak, dua et...