Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
5 gün önce guatr ameliyatı oldum adetim 1 hafta gecikti ama ben kullandığım ilaçlardandır diye düşünüyordum bu gün gebelik testi aldım pozitif çıktı böyle hamileliğin ilk haftalarında ameliyat olanlar varmı engelli veya zeka geriliği olurmu acaba ?
5 gün önce guatr ameliyatı oldum adetim 1 hafta gecikti ama ben kullandığım ilaçlardandır diye düşünüyordum bu gün gebelik testi aldım pozitif çıktı böyle hamileliğin ilk haftalarında ameliyat olanlar varmı engelli veya zeka geriliği olurmu acaba ?
bana her operasyonda bhcg de baktılar kan degerlerımle bırlıkte evlı ınsansın herdaım hamıllelık suphen olur demıstı dr. garantıleyelım falan. sende de baksaymıs keske. neyse . benım bılgıme gore ya hep ya hıc kuralı varmıs ya sonlanıyor ya devam edıyor gelısmeye. bısı olmus olsa dırek duserdı dıye bılıyorum. dr una danısırsın. zaten takıp edıcekler.