Hamile olduğumu bilmeden tomografi çektirdim.

Funda07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2011
1.107
0
66
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,

hamile olduğumu bilmeden BT çektirdim... iki üç doktora gittim. son adet tarihime göre, çekilen tarihte bebeğim etkilenmemiş, iki dokorda risk yok dedi. bildiğiniz benzer bir olay var mı? şu an 10+2 yim herşey yolunda diyor doktor.

merhaba aynı şey benimde başıma geldi yaklaşık 4-5 haftalıkken gebeliğimden habersiz röntgene girmiştim doktora gittiğimde çok endişeliydim bende, doktorum korkulacak birşey olmadığını söyledi şu an 21 haftalık hamileyim çok şükür bir problem olmadı sende içini rahat tut doktorlarda korkulacak birşey olmadığını söylemiş inşallah sağlıkla alırız kucağımıza bebeklerimizi:1:

merhaba aynı şey benimde başıma geldi yaklaşık 4-5 haftalıkken gebeliğimden habersiz röntgene girmiştim doktora gittiğimde çok endişeliydim bende, doktorum korkulacak birşey olmadığını söyledi şu an 21 haftalık hamileyim çok şükür bir problem olmadı sende içini rahat tut doktorlarda korkulacak birşey olmadığını söylemiş inşallah sağlıkla alırız kucağımıza bebeklerimizi:1:

çok teşekkürler cevabın için, zaman zaman aklıma geliyor... Ama hayırlısı ile inşallah alırız kucağımıza bebişlerimizi .10+2 yim ben henüz. Maşallah sanada. Ikili test filanda yaptırdın dimi?

merhaba evet ikili üçlü şimdiye kadar doktorumun isteği doğrultusunda hangi testlerin yapılması gerekiyorsa hepsini yaptırdım çok şükür bir problem yokmuş. sende zamanla doktorundan onun sağlık haberlerini aldıkça rahatlayacaksın merake:61:tme

inşallahh ağzına sağlık... hayırlısı ile bebekleirmizi kucağımıza alırız inşallah..... ben,m mide bulantılarım çok kötü sürekli kusuyorum o kadar zor geçiyorki. ikinci bebeğim olacak inşallah

Back
X