Hamile olduğumu bilmeden:(

oznur84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2011
182
7
98
İzmir
Kızlar hamile olduğumu öğrenmeden bir gece önce bir kaç yudum kırmızı şarap tattım:( Normalde alkol almam sigara da içmiyorum. Şimdi biraz araştırınca evham yaptım bir şey olur mu zarar verir mi bebeğime acaba:(

Kızlar hamile olduğumu öğrenmeden bir gece önce bir kaç yudum kırmızı şarap tattım:( Normalde alkol almam sigara da içmiyorum. Şimdi biraz araştırınca evham yaptım bir şey olur mu zarar verir mi bebeğime acaba:(

vücut o kadar ilginçki, hamile olduğunu bilmiyorsan ve zararlı şeyler yiyip içip,zarar verecekşeyler yapıyorsan korumaya geçiyormuş. korkma sakın. ilaçlarda da yazar ya hamile olduğunuzu öğrendiğiniz an bırakın diye. işte hamile olduğunu öğrendiğin an vücut bu kendi kendine yaptığı işi bırakıyormuş. korkma bebeğin gayet sağlıklıdır :)

vücut o kadar ilginçki, hamile olduğunu bilmiyorsan ve zararlı şeyler yiyip içip,zarar verecekşeyler yapıyorsan korumaya geçiyormuş. korkma sakın. ilaçlarda da yazar ya hamile olduğunuzu öğrendiğiniz an bırakın diye. işte hamile olduğunu öğrendiğin an vücut bu kendi kendine yaptığı işi bırakıyormuş. korkma bebeğin gayet sağlıklıdır :)

Canım çok teşekkür ederim bı söylediklerini duymaya çok ihtiyacım vardı Allah gönlüne göre versin inş

Canim merak etme hicbisey olmaz.bi arkadasimdan hatirliyorum dru kirmizi sarabin yararli oldugunu soylemisti.tabi gebeligi boyunca bir yada iki kadeh gibi bir olcuden bahsediyorum :)) saglikla kucagina alirsin insallah yavrunu.

hicbirsey olmaz annem bana hamileyken birkac ay sigara icmis gayette saglikli akli basindayim :D hatta annemin bir arkadasi hamile oldugunu bilmeden havuza filan atlamis boyle baya butun gun eglenmisler kizi havuza atmislar filan hicte birsey olmadi :)

Canim merak etme hicbisey olmaz.bi arkadasimdan hatirliyorum dru kirmizi sarabin yararli oldugunu soylemisti.tabi gebeligi boyunca bir yada iki kadeh gibi bir olcuden bahsediyorum :)) saglikla kucagina alirsin insallah yavrunu.

Çok teşekkür ederim canım bunu ben de duydum ama başka şeylerde yazıyo nette bebeğin kanına karışıyomuş ve bebeğe zarar verebiliyomuş dediğim gibi ben sadece birkaç yudum içtim büyük ihtimalle bişey olmaz ama insan yine de endişeleniyo bebeği için:(

hicbirsey olmaz annem bana hamileyken birkac ay sigara icmis gayette saglikli akli basindayim :D hatta annemin bir arkadasi hamile oldugunu bilmeden havuza filan atlamis boyle baya butun gun eglenmisler kizi havuza atmislar filan hicte birsey olmadi :)

Allah koruyunca bir şey olmuyo demek ki çok sağol canım:)

Canım endişe etme. Daha öğrenmeden yaptığına göre muhtemelen daha gebeliğin başıdır. Kanına karışma olayına gelince, o daha ilerki safhalar için diye biliyorum. Ben de 3 aylıkken öğrenmiştim hamile olduğumu. O arada ne ilaçlar kullandım, ne ağır eşyalar taşıdım bilemezsin. Ama çok şükür bir şey olmadı. Bir arladaşın da bahsettiği gibi, hamile olduğumu bilseydim o ilaçların birini bile içemezdim. Endişe etme.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

gecen sene yılbasında 1 şişe sampanya ıctım .normalde alkol almam asla.nasıl olduyda oldu hıç içmedıgımden olsa gerek sarhoş oldum herseye guldum neysekı evımızdeydık tabıkı:1: 25 gun sonra hoooppp suprız:emir_bebek:
bıkaç yudumla bırşey olmaz merak etmeyın

aynı olayı bende yaşadım. hamıle oldugumu ögrenmeden bir gece önce bira içtim. hıcbısey olmuyo merak etme. bebegın kanına falan karısmaz henuz daha bebek , bebek bile deil, hücre gibi bişey, henuz göbek bagı bıle oluşmadı , senden daha besin alamıyo hıcbısey olmaz.

Kızlar hepinize nekadar teşekkür etsem az sayenizde okadar rahatladım ki anlatamam. Allah hepinizin gönlündekini versin inşallah çookk sağolun:) Ana olmak böyle bişey demek ki hep endişe içindesin yavrun için:)

Canım endişe etme. Daha öğrenmeden yaptığına göre muhtemelen daha gebeliğin başıdır. Kanına karışma olayına gelince, o daha ilerki safhalar için diye biliyorum. Ben de 3 aylıkken öğrenmiştim hamile olduğumu. O arada ne ilaçlar kullandım, ne ağır eşyalar taşıdım bilemezsin. Ama çok şükür bir şey olmadı. Bir arladaşın da bahsettiği gibi, hamile olduğumu bilseydim o ilaçların birini bile içemezdim. Endişe etme.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba ben de hamile oldugumu bilmeden akciğer filmi çektirdim 3 gün önce bugun adet günüm hala olmadım ve içten içe çok stresliyim

Ben hamile oldumu bilmeden 5duble raku ictim yilbasinda hicbirsey olmadı şükür bebeğimin sagligi iyi evham yapmayin ki çok icmemisiniz.

Back
X