Hamile Olduğumu Hissediyorum Ama Sonuç Negatif ?

meraklitavsan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2020
28
4
1
33
Merhaba iyi günler. İlk adetim 1 Ocak tarihinde oldu. 16 Ocak tarihinde yumurtlama günümdü ve korunmasız ilişkim oldu. Bikaç gündür gögüslerimde ağrı, mide yanması ve hafif bulantı, kasıklarımda batma gibi ağrı, kıvamlı bir akıntı ve karnımda şişkinlik belirtileri yaşıyorum. Gelecek olan adetim 28 Ocak. Dayanamayıp hamile olduğumu hissederek gebelik testi aldım yaptım ama sonuç negatif çıktı. Çok mu erken davrandım test için sizce ? Gebelik ne zaman belli olur Şu durumda yardımcı olabilir misiniz lütfen ?

Merhaba iyi günler. İlk adetim 1 Ocak tarihinde oldu. 16 Ocak tarihinde yumurtlama günümdü ve korunmasız ilişkim oldu. Bikaç gündür gögüslerimde ağrı, mide yanması ve hafif bulantı, kasıklarımda batma gibi ağrı, kıvamlı bir akıntı ve karnımda şişkinlik belirtileri yaşıyorum. Gelecek olan adetim 28 Ocak. Dayanamayıp hamile olduğumu hissederek gebelik testi aldım yaptım ama sonuç negatif çıktı. Çok mu erken davrandım test için sizce ? Gebelik ne zaman belli olur Şu durumda yardımcı olabilir misiniz lütfen ?
:) embrıyo rahme yerlesmesı 1 haftayı buluyo :KK70: daha yerlesmeden bhgc mı olurmus :) ılıskıden 10 gun sonra bakman lazım. daha ılıskıye yenı gırmıssın hemen o belırtıler olmaz ımkansız. ya psıkolojık ya usutmussun alakası yok yanı :) kendımı gordum sana bakınca :KK70: 26sındaıdrarda cıkar:) hakkınd ahayırlısı olsun^^

:) embrıyo rahme yerlesmesı 1 haftayı buluyo :KK70: daha yerlesmeden bhgc mı olurmus :) ılıskıden 10 gun sonra bakman lazım. daha ılıskıye yenı gırmıssın hemen o belırtıler olmaz ımkansız. ya psıkolojık ya usutmussun alakası yok yanı :) kendımı gordum sana bakınca :KK70: 26sındaıdrarda cıkar:) hakkınd ahayırlısı olsun^^

Heyecan yaptım sanırım çok istiyorum bebek sahibi olmayı bide kendimce belirtiler hissedince dayanamadım sanırım 😬🙄 26sında tekrar idrar tahlili yapıyım ben o zaman çok teşekkür ederim.

Belirtilerin yanıltıcı olduğunu söylemeye gerek yok zaten çünkü herkes biliyor bunu artık, psikolojik. Adetiniz gecikirse eğer, en doğru sonucu alabilmek için gecikmenin üstünden 10 gün geçmesini bekleyip öyle test yapın.

Çok erken test için. Ben tam adet günümde yapmıştım çok net çıkmıştı.

sevgili meraklı tavşan;
daha bat a 1 hafta var. erken gebelik testleri 5 gün kala net bilgi verir. biraz sabırlı olmalısın bence.
inşallah gönlündeki gerçek olur bir an önce:anne::KK76:

Heyecan yaptım sanırım çok istiyorum bebek sahibi olmayı bide kendimce belirtiler hissedince dayanamadım sanırım 😬🙄 26sında tekrar idrar tahlili yapıyım ben o zaman çok teşekkür ederim.
Adetiniz gelirse gerek kalmaz, zamanını bekleyin hayırlısı olsun hakkınızda..

Belirtiler için erken ama hamile olduğunuzu hissediyorsanız bence vardır iki gebeliğim oldu ikisinde de hissediyorum dedim var dedim erken dediler ama sonuçta var çıktı hislerinize güvenin bence

Bişey sorucam ben size negatif dedim ama şimdi teste daha dikkatli baktığımda aşırı derece silik bi şekilde ikinci çizgiyi gördüm birde siz bakar mısınız çook heyecanlandım 😳🤭

Eklentiler

• E5DBF901-AE51-417B-BE1C-38911C3E099C.webp
    E5DBF901-AE51-417B-BE1C-38911C3E099C.webp
    43,4 KB · Görüntüleme: 415
Daha 5 gün olmuş ilişkiye gireli bismillah en erken 25 ocakta falan kan testi yaptır. Idrartestleri geç çıkabiliyor

Cnm sonucun ne seninle aynı durumları yaşıyorum ne olur yaz banada ltfen gebelik varmı yaz merakla bekliyorum

Cnm sonucun ne seninle aynı durumları yaşıyorum ne olur yaz banada ltfen gebelik varmı yaz merakla bekliyorum
2 kere gebelik testi denedim 2si de negatif çıktı ama benim şöyle bi sorunum oldu. Adetim beklenen günden 3 gün sonra geldi ve 2.5 gün sürdü o da adet gibi değildi kahverengi pembe karışımı bişey geldi normalde adetim yoğun kanamalı sürer. Adetimin üzerinden 1 hafta geçti son 2-3 gündür deli gibi midem bulanıyor ve başım ağrıyor gene gebelik testi yaptım negatif çıktı inanın bende bilmiyorum ama çok şişkinliğim ve bel ağrım var

2 kere gebelik testi denedim 2si de negatif çıktı ama benim şöyle bi sorunum oldu. Adetim beklenen günden 3 gün sonra geldi ve 2.5 gün sürdü o da adet gibi değildi kahverengi pembe karışımı bişey geldi normalde adetim yoğun kanamalı sürer. Adetimin üzerinden 1 hafta geçti son 2-3 gündür deli gibi midem bulanıyor ve başım ağrıyor gene gebelik testi yaptım negatif çıktı inanın bende bilmiyorum ama çok şişkinliğim ve bel ağrım var
Belki geç döllenme olmuş olabilir cnm

Peki bu belirtiler hamilelik belirtisi mi sizce ? Ayrıca ne zaman çıkar ki idrarda gebelik ? Korunmasız İlişkimin üzerinden nerdeyse 20 gün geçti 2.5 gün adet oldum adet gibi değil yani adetin üzerinden de 7 gün geçti çünkü
Peki o korunmasız ilişki den sonra oldu mu bide kan verdin mi ve belirtilerin tam olarak neler

Peki o korunmasız ilişki den sonra oldu mu bide kan verdin mi ve belirtilerin tam olarak neler
Evet canım benim korunmasız ilişkimden sonra 2-3 defa daha oldu onlar da tam doğurganlık günümdeydi biri adetten öncekinde yani yaklaşık 14-15 gün önce biri de adetten sonrakinde yani en sonuncu 3-4 gün önce falan. Belirtilerim : yoğun bi baş ağrısı sürekli mide bulantısı sürekli burnuma iğrenç kokular gelmesi yemek yiyememek tiksinmek bel ağrısı göbek deliği sızlaması halsiz olmak

Back
X