Hamile Olduğumu Hissediyorum Ama Sonuç Negatif ?

baya baya belirtiler var acaba dedim hani korunmasız ilişki oldu ya onda olmadida digerlerininde mi tuttu dedim gebelik testi varmı peki cnm yada kan ver bnmde adete 7 gün var bnde baya belirti yaşıyorum ya bel ağrısı mide yanması fln kaşık ağrısı
Evet canım benim korunmasız ilişkimden sonra 2-3 defa daha oldu onlar da tam doğurganlık günümdeydi biri adetten öncekinde yani yaklaşık 14-15 gün önce biri de adetten sonrakinde yani en sonuncu 3-4 gün önce falan. Belirtilerim : yoğun bi baş ağrısı sürekli mide bulantısı sürekli burnuma iğrenç kokular gelmesi yemek yiyememek tiksinmek bel ağrısı göbek deliği sızlaması halsiz olmak

Evet aynı şeyi yaşıyormuşuz aslında. Siz gebelik testi yaptınız mı yada kan verdiniz mi ? Benim bi sonraki adetime 17-18 gün var çünkü onu da beklemek eziyet olcak bana şuan onun tedirginliği var üzerimde açıkçası.

Evet aynı şeyi yaşıyormuşuz aslında. Siz gebelik testi yaptınız mı yada kan verdiniz mi ? Benim bi sonraki adetime 17-18 gün var çünkü onu da beklemek eziyet olcak bana şuan onun tedirginliği var üzerimde açıkçası.
Ay çok merak ettim gebe miymişsin peki

Eklentiler

• 4F23B5F6-A8C0-4A64-8D00-6637B7275860.webp
    4F23B5F6-A8C0-4A64-8D00-6637B7275860.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 193
Back
X