Hamile oldugumu nasıl anlarım

Hayalimsin5756

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2017
6
0
1
28
Merhaba arkadaşlar adetime 1 gün kaldı sizin erken belirtiniz neydi test yapmadan nasıl anlarım hamile oldugumu çok istiyorum bebeğim olsun şu mübarek günü rabbimden tek dileğim tek umudum anne olmak

Merhaba arkadaşlar adetime 1 gün kaldı sizin erken belirtiniz neydi test yapmadan nasıl anlarım hamile oldugumu çok istiyorum bebeğim olsun şu mübarek günü rabbimden tek dileğim tek umudum anne olmak

Cnm inşallah kalırsın. Benim belirtim, direncim çok düşmüştü, ve uyku halim çok vardı en başlarda buydu.

Herkeste ayni belirti olmaz ki nereye kadar test yapmayacaksın ? Bence test yapmadan hiç bişey anlayamazsın

Anlayamazsın... Belirtiler herkeste farklıdır ve adet belirtileriyle hemen hemen aynidir bu yüzden belli bi belirtiye bakıp hah sen kesin hamilesin diyemez kimse.. Test yapmaktan başka yolu yok bunun..

Neden test yapmadan anlamak istiyorsunuz ? sadece anladiginizi sanarsiniz sonrada büyük ihtimal hayal kırıklığı yaşarsınız. Test yapin gerçeği öğrenin.

İnşallah hamilesindir Benimde 5 aylık kızım var dra gittim geçen hafta rahim duvarı kalınlaşmış dedi smear testindede iltihap çıktı rahim duvarı kalınlığında gebelik düşündürür beni adetime 9 gün var inşallah hamile değilimdir dua etmekten bir hal oldum aklıma geldikçe ağlıyorum umarım sen anne olursun bende hamile değilimdir

Back
X