Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HCG değeriniz nasıldı, kimyasal gebelik olabilir malesef aktif kırmızı kanamaniz mi var.hamile olduğumu erken öğrendim ama adet oldum böyle bişey yaşayan var mı çok tedirgin oldum![]()
HCG değeriniz nasıldı, kimyasal gebelik olabilir malesef aktif kırmızı kanamaniz mi var.önce
O nasıl oluyor kiKimyasal gebelik geçiriyor olabilirsiniz
Testte çift çıkınca kan verdim hcg 15 çıktı 3 gün önce dün kahverengi lekeler vardı tutunmadandır dedim bugün de adet gibi kanama olduHCG değeriniz nasıldı, kimyasal gebelik olabilir malesef aktif kırmızı kanamaniz mi var.
Kimasal olma ilhitimali yüksek adet gubi devam ediyor mu kesildimi kanamaniz.kan testini tekrarlayın emin olmak için.2 günde ortalama 2 katı yada en az yuzde 60 i kadar artması gerek HCG nin saglikli gebeliklerde.Testte çift çıkınca kan verdim hcg 15 çıktı 3 gün önce dün kahverengi lekeler vardı tutunmadandır dedim bugün de adet gibi kanama oldu![]()
Hamile kalıyorsunuz hcg çıkıyor ama sağlıklı bir gebelik olmuyor ve bir iki hafta içinde düşüyor adet oluyorsunuz. Tekrar kan verinO nasıl oluyor ki
Sonucunuz ne oldu bende kan vermeden adet oldum ama içimde çok şüphe vardı acaba kimyasalmı geçirdim diyehamile olduğumu erken öğrendim ama adet oldum böyle bişey yaşayan var mı çok tedirgin oldum![]()
Kimyasal gebelikmişSonucunuz ne oldu bende kan vermeden adet oldum ama içimde çok şüphe vardı acaba kimyasalmı geçirdim diye
Uzulme kuzum , normalide olur biraz sabirKimyasal gebelikmiş![]()
İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinUzulme kuzum , normalide olur biraz sabir![]()