Hamile olduğumu öğrendim eşim istemiyor ve boşanmak istiyor

Ikimizin de ikinci evliligi, benim bir cocugum var onun da var. Annede kalıyor ve haftasonlari geliyor. Kizimla cok guzel anlasiyorlar.
Eşim bebeği istemiyor ve aldirmamda baski yapiyor. Bir cana kiymak istemiyorum randevu al aldiracaksin sonra bosanacagiz dedi.

Durumu annesine anlattim, oglunu ariyor acmiyor mesajlarına donmuyor.

Evet istemiyorduk yasimiz 40 gecti

Vicdani merhameti varsa babalik yapmasi gereklir
İkinizde hatalısınız, madem evlenmeden önce çocuk istemediğinize dair ortak karar aldınız, sizde eşinizde ameliyat olur çocuk meselesini kökten çözerdiniz, hem çocuk istemiyorum deyip hem de doğru korunma yöntemlerini kullanmayan kadın kadar erkeğe de kızıyorum, şu saatten sonra size aldır diye baskı yapmasının hiçbir mantığı yok, bu kadar tepki gösterecek derecede istemiyordu madem korunsaydı.

Öte yandan, 42 yaşındasınız daha önce bir evlilik deneyiminiz var, korunma nasıl olur biliyor olmalısınız, ayrıca kazık kadar adamı annesine şikayet etmeniz de garip ve gereksiz olmuş kusura bakmayın, annesine anlatmış olmanız sorunu çözmez büyütür.

Size göstermediği vicdanı bebeğe göstereceğini zannetmeyin, bebek doğunca belki maddi babalık yapar ama manen asla babalık yapmayacak, biliyorum çünkü bir akrabam da çocuk olmaması şartını kabul ederek evlendi, birkaç yıl sonra bu kararından pişman olup kondom delerek hamile kaldı ve bebek 14 haftalık olana kadar adamdan sakladı, boşanmadılar ama babanın çocukla ilgisi yok, asla ilgilenmiyor aynı evde bile yaşamak istemediğinden kendisine ayrı bir ev aldı oraya taşınıyor.

Selamlar kızlar,

Uc ay once evlendim, yasim 42 ve kazara hamile olduğumu ogrendim. 5 haftalık. Her evlilikte olduğu gibi bizim de sorunlarımız uyum surecimiz oluyor ben alttan aliyorum tabiki. O hep küsüyor ve günlerce konuşmuyor. Ikimizin de ikinci evliligi, benim bir cocugum var onun da var. Annede kalıyor ve haftasonlari geliyor. Kizimla cok guzel anlasiyorlar.
Eşim bebeği istemiyor ve aldirmamda baski yapiyor. Bir cana kiymak istemiyorum randevu al aldiracaksin sonra bosanacagiz dedi. Eski esiyle yasadigi guven problemlerini yasiyor.

Ben sabretmek istiyorum. Yüzügü cikardi ve evde iki yabanci gibi yatağı ayirdi.

O kadar cikmazdayim ki ne yapacagimi bilemiyorum. Ayril bu adamdan diyorum cocugu buyut tek basina diyorum kendime ama o da zor.
42 yaşındasın ve 2 ayda hamile kalmışsın.Ben orda takılı kaldım.Ne yedin ne içtin merak ettim

Zorla çocuk kabullendirmek diye bişey yok.
Korunsaymış ya da sorsaymış korunuyor musun diye.Kadın hamile kalınca yok ben istemiyordum yok boşanalım.40 küsür yaşında bir ergenle evlenmişsiniz.
Üç ayda evlilik bu aşamaya nasıl geldi o da enteresan.

Ne alaka kadın kendi başına mı yaptı çocuğu , kadın mı karar verdi. Bu iki kişinin de sorumluluğu , napcak aldıracak mı , te allahım ya
Biriyle sevişebilirsin ama çocuk apayrı bişeydir
ADAM ÇOCUK İSTEMİYOR
Adam hukuki çocuğa haklarını verir ama duygusal kabulleniş yok
Anlayın
Tek başına çocuk büyütmeyi kolay mı zannediyorsunuz
Zaten dağılmış bir ailenin çocuğunu büyütüyor konu sahibi bu da iş mi şimdi
Adam zaten berbat bir kişilik
Adam kırkın üstünde
Bir çocuğu var zaten
Boşanmak istiyor
Çocuğu istemiyor
Ve sadece 3 aylık evli
Küsüyor yatakları ayırıyor
Annesini bile takmıyor
Bu evlilik bir enkaz içindeki çocuklar kurban bi tane daha mı olsun

Selamlar kızlar,

Uc ay once evlendim, yasim 42 ve kazara hamile olduğumu ogrendim. 5 haftalık. Her evlilikte olduğu gibi bizim de sorunlarımız uyum surecimiz oluyor ben alttan aliyorum tabiki. O hep küsüyor ve günlerce konuşmuyor. Ikimizin de ikinci evliligi, benim bir cocugum var onun da var. Annede kalıyor ve haftasonlari geliyor. Kizimla cok guzel anlasiyorlar.
Eşim bebeği istemiyor ve aldirmamda baski yapiyor. Bir cana kiymak istemiyorum randevu al aldiracaksin sonra bosanacagiz dedi. Eski esiyle yasadigi guven problemlerini yasiyor.

O kadar cikmazdayim ki ne yapacagimi bilemiyorum. Ayril bu adamdan diyorum cocugu buyut tek basina diyorum kendime ama o da zor.
3 ayda bin lere küsen adamdan zaten evlilik yürümez. Bebeği istiyorsan aldırma, boşa gitsin

Çocuğu istememesini anladık da niye boşanmak istiyor 3 ayda, hiç açıkça cevap vermiyorsunuz sorulara.

Her evlilikte olduğu gibi, herkesin olduğu gibi lafları da herkesin dilinde bu ara. Her evlilikte 3 ayda yatak ayırmaz ya da ilk zamanlarda çiftler kavga etmez. Çogu evlilikte ilk zamanlar daha güzel geçer hatta.

Sabretmek istiyorum demişsiniz. Allah da size sabredilecek dert verir mutlaka. Sabretmek yerine çocugu düşünerek karar verin bence.

Bi bakıma katılmadın geçen acaba hamilemiyim diye bir tereddüt yaşadım evde kaos çikardim hemen boşadım benim 40 yıllık herifimi o kadar istemiyorum çünkü ve hemen kavga ediyorum 🤣 neyse hamile değilmişim yırttı benimki gene :27:

ama benim anladığım sebep hamilelik değil öyle olsa aldır diye baskı yapardı aldır boşanalım nedir. bu kadar gemileri yakacak insan kendi korunmasını sağlar.
bana sanki adam kandırıldığını düşünüyor gibi geldi.

Selamlar kızlar,

42 yaşında mı? Hayy maşllah.bazı kaynaklar 40'tan sonra mümkün değil bile diyor.

ama benim anladığım sebep hamilelik değil öyle olsa aldır diye baskı yapardı aldır boşanalım nedir. bu kadar gemileri yakacak insan kendi korunmasını sağlar.
bana sanki adam kandırıldığını düşünüyor gibi geldi.
Bana da öyle geldi.
Eski esiyle yasadigi guven problemlerini yasiyor.
Kendisi de öyle yazmış zaten. Belki de eski karısıyla da aynı şeyleri yaşadı bilemeyiz.

Selamlar kızlar,

Bebek karari tek kisiye ait olamaz, 42 yasindaki bir kadin bu durumdan emin olmadan hamile kalmamaliydi, erkekte bir zahmet korunmaliydi, korunma konusu sadece kadina yuklenebilecek bir olgu degil en nihayetinde. Bu konuda eş kusurlusunuz ancak baba olmak istemiyorduysa bin tane yolu varken uygulamamasida ilginc, aranızda başka bir sorun mu var?

Selamlar kızlar,

Eşiniz çocuğu istemiyorsa zorla baba yapamazsınız. Bebek kararı iki kişinin rızası ile olmalı.

Çocuk istememeye ortak karar vermek, kazara olması durumunda bu sorunu çözmeyi de beraberinde getirir aslında. Yani adam bunu konuşurken hamile kalsanız bile aldıracağınızı düşünmüş. Eşiniz bu gerçeklikle yaşarken siz aldırmayınca onu kandırmış gibi olmuşsunuz.

Konu bebek değil ki.. bebeği zaten aldırmalısınız ve adamdan da boşanmalısınız. Adam boşanma fikrini içinde tutuyormuş bebeği duyunca büyük olaylar gündem olunca kendi büyük olayını ortaya atmış. Yatağı ayırana kadar geldiyse olan zaten siz dur deseniz de adam sizi boşar. Siz de lütfen metanetli olmaya çalışın dik durun evladınıza sarılın hakkınızda hayırlısı olsun

Bebek tek kişinin kararı olmamalı
İstemiyor adam siz adama dayatıyorsunuz bu zorbalıktır
Adama yapılan mı zorbalık? Erkekler baba olma kararını sevişmeden önce alacak, ona göre korunacaklar. O çocuk annenin rahminde.Kadının kararı daha agırlıktadır.

Aldırın aldırmayın demiyorum. Erkeğe yapılan zorbalık lafına sözüm

Son düzenleme:
Back
X