- 12 Temmuz 2006
- 59.216
- 226.022
- 1.223
- 53
Ikimizin de ikinci evliligi, benim bir cocugum var onun da var. Annede kalıyor ve haftasonlari geliyor. Kizimla cok guzel anlasiyorlar.
Eşim bebeği istemiyor ve aldirmamda baski yapiyor. Bir cana kiymak istemiyorum randevu al aldiracaksin sonra bosanacagiz dedi.
Durumu annesine anlattim, oglunu ariyor acmiyor mesajlarına donmuyor.
Evet istemiyorduk yasimiz 40 gecti
İkinizde hatalısınız, madem evlenmeden önce çocuk istemediğinize dair ortak karar aldınız, sizde eşinizde ameliyat olur çocuk meselesini kökten çözerdiniz, hem çocuk istemiyorum deyip hem de doğru korunma yöntemlerini kullanmayan kadın kadar erkeğe de kızıyorum, şu saatten sonra size aldır diye baskı yapmasının hiçbir mantığı yok, bu kadar tepki gösterecek derecede istemiyordu madem korunsaydı.Vicdani merhameti varsa babalik yapmasi gereklir
Öte yandan, 42 yaşındasınız daha önce bir evlilik deneyiminiz var, korunma nasıl olur biliyor olmalısınız, ayrıca kazık kadar adamı annesine şikayet etmeniz de garip ve gereksiz olmuş kusura bakmayın, annesine anlatmış olmanız sorunu çözmez büyütür.
Size göstermediği vicdanı bebeğe göstereceğini zannetmeyin, bebek doğunca belki maddi babalık yapar ama manen asla babalık yapmayacak, biliyorum çünkü bir akrabam da çocuk olmaması şartını kabul ederek evlendi, birkaç yıl sonra bu kararından pişman olup kondom delerek hamile kaldı ve bebek 14 haftalık olana kadar adamdan sakladı, boşanmadılar ama babanın çocukla ilgisi yok, asla ilgilenmiyor aynı evde bile yaşamak istemediğinden kendisine ayrı bir ev aldı oraya taşınıyor.