Hamile olduğumu öğrendim ve antidepresan kullanıyorum

S05E07

Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2015
10
11
8
31
Arkadaşlar ben bugün hamile olduğumu öğrendim ve antidepresan kullanıyordum ne yapmalıyım hemen bırakmak istemiyorum var mi benimle ayni durumda olan

canm hamileyken kullanman cok tehlikeli oyuzden birakmalisin cocukta sakatlik yada dusuge sebep die duymustum hatta bebde iki hafta once doktoruma sordum kanamam oluo benm piskolojim bozuldu bi sakinlestirici alsam antidepresan falan yoksa bu kani gorunce kalbim duracak demistim hayir kullanamzsin demisti bana

Ama bu ilacı bi anda birakmaktq doğru değil ki
Canim sen en iyisi doktorunla görüş ve görüşüne kadarda içme bu sorunun cevabı burdan alabilecek kadar basit değil çünkü Rabbim bebisini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

Canim gecen ayni konuyu bi tanidigimla konusmustum sanirim 3 sene korunmali antidepresani uzun sure kullananlar .. gebelik planlimiydi?? Doktorunuza bu ilactan daha once bahsetmeniz gerekirdi bebegin gelisimi icin tehlikeli bi ilac bildigim kadariyla , herseyi en iyi bilen rabbimdir dilerim evladinizi hayirla saglikla kucaginiza alirsiniz insAllah :)

Canim sen en iyisi doktorunla görüş ve görüşüne kadarda içme bu sorunun cevabı burdan alabilecek kadar basit değil çünkü Rabbim bebisini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
Haklisiniz çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için :)

Canim gecen ayni konuyu bi tanidigimla konusmustum sanirim 3 sene korunmali antidepresani uzun sure kullananlar .. gebelik planlimiydi?? Doktorunuza bu ilactan daha once bahsetmeniz gerekirdi bebegin gelisimi icin tehlikeli bi ilac bildigim kadariyla , herseyi en iyi bilen rabbimdir dilerim evladinizi hayirla saglikla kucaginiza alirsiniz insAllah :)
İste sıkıntı o ki plansız oldu .Ama dediğiniz gibi Rabbim neylerse güzel eyler

Back
X