hamile oldugumu ögrendim yardımm...

Dün doktora gittim ama keseyi tam olarak göremedi. Cuma günü idicem. Alttan muayne etmek istedi ama ben istemedim.
Himm olsun cnm var ama gebelik dimi allahin izniyle korkma gozukur insalh ben 7 haftalik hamileyim ikidir alttan gozukuyor benimde kasiktan goremiyoruz bende cumartesi gidicem tabi bebegim hala yasiyorsa ozamana muayne olcam yine yaz olurmu son durumun ne bilelim..

Evet gebelik var dedi. Ama alttan muaynede canım yanıcak diye korkuyorum. Zaten ben 2 yıllık evliyim ilişkiye bile çok zor giriyodm. hemen kasılıyorum. Daha benim zarım bile yırtılmadı düşün yani. Bebeğin olması mucize gibi bişey zaten.
Senin içinde dua edicem canım.

Evet gebelik var dedi. Ama alttan muaynede canım yanıcak diye korkuyorum. Zaten ben 2 yıllık evliyim ilişkiye bile çok zor giriyodm. hemen kasılıyorum. Daha benim zarım bile yırtılmadı düşün yani. Bebeğin olması mucize gibi bişey zaten.
Aaa o nasil bisey cnm yaa nasil zarin bile yirtilmadi ama alttan muayne iliskiden daha kolay gercekten bak bende cok zorlanirim normalde iliskide ama bu daha anlik birsey cnm..

Canim gece isen alttan muane olmaz
Küçük olduğu için ultrason da tam görünmediği için alttan ultrasonla bakacaktir ama sabret iki hafta bence
Bende vajinusmusum hala 2 senelik evliyim
Adet gecikmesinde alttan muane olmuştum ama rahatsiz olmadim hic.

Bu zar olayını kimseyle paylaşamadım. Sonra anneme söyledim. Aynı şey annemde de olmuş. Normal doğum sırasında ebe yırtmış. Bu arada yengem annemin eltisi de ebe. O da doğum sırasında çok şaşırmış. Senin kanaman olmadı filan demiş. Zar esnek olabiliyomuş. Sanırım benimde öyle. Muayneye gittiğim de tekrar alttan muayne etmek isterse bu konudan doktoruma bahsedicem.

Canim gece isen alttan muane olmaz
Küçük olduğu için ultrason da tam görünmediği için alttan ultrasonla bakacaktir ama sabret iki hafta bence
Bende vajinusmusum hala 2 senelik evliyim
Adet gecikmesinde alttan muane olmuştum ama rahatsiz olmadim hic.

Yani alttan muayne derken alttan usg ile bakıcak ama yine de korkuyorum :(

Korkma cnm benim inşallah birşey olmaz baktin doktorun bakalim diyor bakarsiniz biraz sabır tatlim benim..

Hamileliktede cok acimiyor cnm benim bende ikidir alttan bakiyo okadar acimiyor tabiki hafif aciyor ama okadar çok degil..

Back
X