Hamile olduğunu belirti olmadan hissetmek mümkün mü

celikss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2025
2
0
1
23
Herkese selam. Tam yumurtlama günümde geri çekilme yöntemi ile ilişki yaşadık. Yaklaşık 2 yıldır da bu şekilde devam ediyoruz hiçbir problem yaşamadık. Fakat bu sefer hiçbir belirtim olmamasına rağmen içime hamile olduğuma dair bir his geldi. Şuan reglime 3 gün var. Alt karında kasıklara vuran bir ağrı da var. Tabi regl belirtisi de olabilir ama hep reglimden 1 gün önce ağrım oluyordu veya olmuyordu. Bu sabah dayanamayıp test yaptım ve negatif çıktı ama içimdeki o hissi atamıyorum. Benimle aynı durumu yaşayan var mı? Bu şekilde hamile olduğunu hisseden? bilgilendirirseniz sevinirim.

O his bana her ay geliyor

Bende Trendyol da sepete ürün eklerken zengin hissediyorum sepetteki limiti görüp yetersiz bakiye yazısını görene dek

Sizde testte negatifi görmüşsünüz

Ben hamile olduğumu öğrenmeden önce hamileyim ben diye ortalıkta geziyordum eşim dalga geçiyordu hatta 1 gün geciktim test yaptım ve çıktı. Geri çekilme ile zor olsaydı şayet testte silikte olsa çıkardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…