- 5 Eylül 2012
- 47
- 36
- 38
selamlar herkese..ovulasyon günlerinde, 1 hafta sinüzit tedavisi için c grubu antibiyotik kullanmıştım.adet olacağım gün test yaptım pozitif çıktı.kendi doktorum "ilaç çok zararlı ;riskleri göze alıp hamileliğe devam edip etmemek senin tercihin" dedi..farklı bir doktor ,"adet gecikmesi olmadan kullanmışsın;kullandığın dönemde henüz yumurta rahime tutunmadığı için anne ile bağlantısı yok sıkıntı olmaz" dedi.farmakoloj uzmanına danıştım o da"embriyo henüz rahime tutunmadığı için ilaçlar etki etmemiştir;nomal bir gebe hangi riskleri taşıyorsa siz de onu taşırsınız o kadar "dedi.başka bir jinekoloji uzmanı da" ya hep ya hiç kuralı işer etkilenmişse düşer;etkilenmemişse hamilelik sürer "dedi.
kafam çok karıştı.hangi görüşe itimat edeceğimi bilemedi.böyle bir tecrübe yaşayan ya da çevresinde örnekleri bilen arkadaşlar bana fikir verebilirler mi?
teşekkür ederim şimdiden..
kafam çok karıştı.hangi görüşe itimat edeceğimi bilemedi.böyle bir tecrübe yaşayan ya da çevresinde örnekleri bilen arkadaşlar bana fikir verebilirler mi?
teşekkür ederim şimdiden..