Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
5+3 iken öğrendim 2 defa idrar testi yaptım çıkmadı. Adetime 6 gün gecikmiştim. Hamile olduğumu hiç düşünmüyordum. Silkelemedim halı silmediğim cam kapı kalmamıştı evin içinde Yatak odasındaki komidinleri kucaklayarak bir yerden bir yere taşıdım. İşte Rabbim yiyeceği ekmeği varmış ki almadı miniğimi benden..
Mrb kızlar ben 16 temmuzda meme büyütme ameliyati oldum ameliyat sonrasında bir hafta Augmentin 1000mg hap ve ağrı kesiciler içtim 3 gün önce de 6 haftalik hamile olduğumu öğrendim sizce bebegime zarar vermismidir dr kalp atışı normal dedi ama korkularım var yine de
Adetime 4 gün var kan testi verdm negatif 0.100 kske yaptrmasydm beklesydim ama dayanamadm hiç bi umut yoktur artk dimi en azndan deger azda olsa yüksek cikmazmiydi