Hamile olduğunu hissetmek?

Busrasez

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2016
3.534
2.101
133
29
Kızlar adetim yeni bitti ama hamile gibi hissediyorum kendimi . Karnımda şiskinlik mide bulantım oldu. Bunlar şüphvlendim ilk gün adet olduğum da öle yoğun gelmedi pedi doldurmadi 2 gün yoğun geldi ama sonra kesildi ara ara açık renk kanamam oldu . Adet bittikten sonra hamile olduğunu oğrenen var mı?

Bilimsel olarak bahsettiğin şey imkansız. Psikolojik olarak öyle hissediyorsundur. Testlerin de negatiftir zaten. Umarım bir dahaki sefere hamile kalırsın

Bilimsel olarak bahsettiğin şey imkansız. Psikolojik olarak öyle hissediyorsundur. Testlerin de negatiftir zaten. Umarım bir dahaki sefere hamile kalırsın
Topikte baktımda adeti bittikten sonra oğrenenler olmuş ondan sormak istedim

Adet görüldüğü halde gebelik aslında mümkün.
Bir çok kişide de görülüyor test yaptınız mı?

Erken gebelik testi yapım dedim şansima bozuk çıktı kuruma çizgisi var ama anlamdm . Özel hastaneye gıdım dedim tek kan vermeye 400 TL dedi bugün kızımda hastaydı sağlık ocağına gtcktm artk yarn sabah sağlık ocağına gidicem içimdeki şüpheden kurtulmam lazm

Birde spirali çıkartalı 4 ay olcak adetm düzene girmeye baslamisti adetin biteli 8 gün olcka halen hafif pembemsi kan gelyr anlamadm

Belirtilerimiz yumurtlama belirtisi olabilir

benim annem ilk gebeliğinde 9 ay adet görmüs düsük ihtimal ama olabilir sonucta

İşte herkesin farklı iki gebeliğimde yaşamadım acaba bu hamile miyim diyorum annenenin şansına inş değildir düşük
valla toroman gibi de bir erkek doğurdu annem. ona da herkes kesin düsüreceksin cocuğu, sağlıklı olmayacak falan dedi ama abim 4.5 kilo gayet sağlıklı hem de doktor olmadan komsuların yardımıyla doğdu garip anaaamm ama annemin söylediğine göre 9 ay boyunca bu regller çok az miktarda olmus. yani günde bir pedi bile doldurmazdı diyor.

Maşallah annene ya normal doğurmuş o kadr kilolu çocugu şimdi 4 kg geçsin hemen diyorlar sezaryen annene helal olsn benimkinde her gün az geliyor bakalm yarnda gelecek mi ya normalde bu kadr uzamazdı. Birde banyo yaptım temzl Nedim diyorum her gün az geliyor ya

bence bir kontrole git ya. doktor anlar bence

he reglin yeni bitmisti. simdi baktım. yani gebelik yok gözüküyor bu değere göre ama 2 de normal bir değer değil genelde 0.100, 0.50 gibi değerler olur. anlamadım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…