Öncelikle hayırlı olsun. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinArkadaşlar hamile olduğumu yeni öğrendim kese oluşumu için haftaya kontrole gidicem. Ama enfeksiyonum çok olduğu için kadın doğum doktorum antibiyotik verdi. Onu kullanıyorum. 2 gündür mide bulantısı falan yok. Hamile olduğumu hissetmiyorum. Sizce birşeyler ters gidiyor olabilir mi. Çok korkuyorum hiç boyle olan var mı.
Birde afedersin ama antibiyotik ishal yaptıÖncelikle hayırlı olsun. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Korkma benimde enfeksiyonum çok. Geçmekte bilmiyor .Fitile mecburuz .
Bende hissetmiyorum sanırım karnım sisince anlayacağım. Bulantim yok . Halsizlik yok.Sadece sinirlilik var.Herkesin gebeliği farklı
Daha kese bile yokken bulantı mı bekliyorsunuz?Arkadaşlar hamile olduğumu yeni öğrendim kese oluşumu için haftaya kontrole gidicem. Ama enfeksiyonum çok olduğu için kadın doğum doktorum antibiyotik verdi. Onu kullanıyorum. 2 gündür mide bulantısı falan yok. Hamile olduğumu hissetmiyorum. Sizce birşeyler ters gidiyor olabilir mi. Çok korkuyorum hiç boyle olan var mı.
Evet banada öyle dediler .Bende korkuyorum ama enfeksiyon daha zararlı bebegimize korkma .Bana şuan 7 fitil verdi.Çok teşekkür ederim. Antibiyotik ilk üç ayda tehlikeli dedi cevremdekiler. Çok korktum birşey olucak diye. Hissetmeyincede aklım çıkıyor birşey olucak diye. Gerçi birşey olsaydı kanamam olurdu değil mi? İçimi rahatlattiniz çok teşekkür ederim sağlıkla kucağımıza bebislerimizi almak nasip olur inşallah
Bu yan etki Jinekolog danışmanlısın. Normalmi diye sor .Birde afedersin ama antibiyotik ishal yaptı
Allah yardımcımız olsun inşallah. Bir an önce iyilesmeniz dileğiyleEvet banada öyle dediler .Bende korkuyorum ama enfeksiyon daha zararlı bebegimize korkma .Bana şuan 7 fitil verdi.
Diyorum ki o antibiyotiği veren doktor hamile olduğunuzu bilmiyor mu?Hanımefendi daha yeni öğrendim doktor enfeksiyondan direk antibiyotik verdi haftaya tekrar gel dedi. Siz doktor görse söylerdi ters gittiğini diyorsunuz. Doktor haftaya gorucek insan tabiki korkuyor on kere hamile olmadık sonuçta. Bu platformda da birşeyler tecrübeli birilerine danisilmicaksa niye var olsun. Siz mantık diyeceginize biraz empati kurun siz olsanız kese bile oluşmadan antibiyotik kullanmaya başladım zorunlulukla kendinizde söylüyorsunuz siz olsanız korkmaz misiniz lütfen sinirimi bozmayın
siz niye bu kadar sert bir uslupla yazdınız bende bunu anlamadım. Belki korkuları vardır,belki kayıpları vardır hamile sonuçta endişeleri var besbelli buraya da güzel şeyler duyabilmek adına yazmış farkındaysanızDaha kese bile yokken bulantı mı bekliyorsunuz?
Ayrıca herkesin midesi bulanacak diye bir kural mı var?
Ne hissetmeyi bekliyorsunuz bu kadar erken?
İlacı kadın doğum doktoru veriyor siz millet zararlı dedi diye korkuyorsunuz, o millet doktor mu? Doktor size yada bebeğe zararı olsa o ilacı verir mi?
Birşeyler ters gidiyor olsa doktor bunu görüp size söylemez miydi?
Neden mantıklı olmamak için bu kadar uğraşıyorsunuz?
sizi çok iyi anlıyorum bende aynı durumdayım ve bende yeni konu açtım hiç birşey hissetmiyorum diye endişeli olduğumu bildiren. Gönlünüzü ferah tutun bol bol dua edin inşallah herşey çok yolunda gider :)Hanımefendi daha yeni öğrendim doktor enfeksiyondan direk antibiyotik verdi haftaya tekrar gel dedi. Siz doktor görse söylerdi ters gittiğini diyorsunuz. Doktor haftaya gorucek insan tabiki korkuyor on kere hamile olmadık sonuçta. Bu platformda da birşeyler tecrübeli birilerine danisilmicaksa niye var olsun. Siz mantık diyeceginize biraz empati kurun siz olsanız kese bile oluşmadan antibiyotik kullanmaya başladım zorunlulukla kendinizde söylüyorsunuz siz olsanız korkmaz misiniz lütfen sinirimi bozmayın
Size açıklama yapmam mı gerekiyor?siz niye bu kadar sert bir uslupla yazdınız bende bunu anlamadım. Belki korkuları vardır,belki kayıpları vardır hamile sonuçta endişeleri var besbelli buraya da güzel şeyler duyabilmek adına yazmış farkındaysanız
yooo değil ama hala sert uslubunuza devam ediyorsunuz bu çok üzücü mesela ben 2 kayıp yaşamış biri olarak hep daha dikkat ettiğimden tuhaf geldi bana belkide kusura bakmayın :) Ama şunu da belirtmek isterim ki konu sahibi sanırım tecrübesiz (kaldı ki ben tecrübeliyim ama ben bile endişeliyim) Belki Herhangi bir mide bulantısı,koku hassasiyeti ne bileyim göğüste hassasiyet bu gibi belirtileri de olmadığı için (ki herkeste zaten olmaz) endişeli olabilir. Kaldı ki maalesef bazı Devlet Hastanelerindeki kadın doğumcular ne yazık ki asla sorulsa bile detay vermiyor (tecrübeyle sabit , işiniz hakkıyla yapanları tenzih ederim) Her zaman mantık işlemiyor burada bir kaç iyi şey duymak iyi gelebiliyor bazı kadınlara. Siz maşallah güçlü ve dirayetli kalabiliyorsunuz ama olmayanlarda olabilir destek versek birşeyimiz eksilmez diye düşünüyorum. Sağlıklı,tasasız bir yaşam dilerim :)Size açıklama yapmam mı gerekiyor?
Konu sahibesine açıkladım zaten
Şimdi ben burada bu endişeli kadına moral versem Ümit versem ooo hiiiçbirşey olmaz desem (hiçbir akıllı mantıklı şeye dayanmadan) kendi pozitif tecrübelerimi anlatsam bu kadın heveslense rahatlasa Ümit beslese sonra hayal kırıklığına uğradığında ne olacak? Yıkımı çok daha sert olmayacak mı?yooo değil ama hala sert uslubunuza devam ediyorsunuz bu çok üzücü mesela ben 2 kayıp yaşamış biri olarak hep daha dikkat ettiğimden tuhaf geldi bana belkide kusura bakmayın :) Ama şunu da belirtmek isterim ki konu sahibi sanırım tecrübesiz (kaldı ki ben tecrübeliyim ama ben bile endişeliyim) Belki Herhangi bir mide bulantısı,koku hassasiyeti ne bileyim göğüste hassasiyet bu gibi belirtileri de olmadığı için (ki herkeste zaten olmaz) endişeli olabilir. Kaldı ki maalesef bazı Devlet Hastanelerindeki kadın doğumcular ne yazık ki asla sorulsa bile detay vermiyor (tecrübeyle sabit , işiniz hakkıyla yapanları tenzih ederim) Her zaman mantık işlemiyor burada bir kaç iyi şey duymak iyi gelebiliyor bazı kadınlara. Siz maşallah güçlü ve dirayetli kalabiliyorsunuz ama olmayanlarda olabilir destek versek birşeyimiz eksilmez diye düşünüyorum. Sağlıklı,tasasız bir yaşam dilerim :)
Çok teşekkür ederimsizi çok iyi anlıyorum bende aynı durumdayım ve bende yeni konu açtım hiç birşey hissetmiyorum diye endişeli olduğumu bildiren. Gönlünüzü ferah tutun bol bol dua edin inşallah herşey çok yolunda gider :)
antibiyotik kullanmanız daha iyi hamilelkye enfeksiyon tehlikeli diye biliyorum.bişilerin ters gittiğini sanmıyorum yine Allah bilir tabi ama umarım doktora gittiğinizde herşeyin yolunda olduğunuzu görürsünüzArkadaşlar hamile olduğumu yeni öğrendim kese oluşumu için haftaya kontrole gidicem. Ama enfeksiyonum çok olduğu için kadın doğum doktorum antibiyotik verdi. Onu kullanıyorum. 2 gündür mide bulantısı falan yok. Hamile olduğumu hissetmiyorum. Sizce birşeyler ters gidiyor olabilir mi. Çok korkuyorum hiç boyle olan var mı.
Göğüslerim hasaslasti ve dolgunlasti baskada belirtim yok hala bu 4cu gebeligim diyer 3 gebeligimde bu hassasiyette yoktu bitek aserme oluyor bende normaldir oyuzden canini sikip bos yere stres yapma canim hem erken daha senin icin daha keseyi gormemissin hormonlar yukselsin bi ozaman illaki bir tane en azindan belirtin olur hayirli olsun bebisine saglicakla gelsin insallahArkadaşlar hamile olduğumu yeni öğrendim kese oluşumu için haftaya kontrole gidicem. Ama enfeksiyonum çok olduğu için kadın doğum doktorum antibiyotik verdi. Onu kullanıyorum. 2 gündür mide bulantısı falan yok. Hamile olduğumu hissetmiyorum. Sizce birşeyler ters gidiyor olabilir mi. Çok korkuyorum hiç boyle olan var mı.
Diyorum ki o antibiyotiği veren doktor hamile olduğunuzu bilmiyor mu?
Gebeler de ilaç kullanıyor biliyor musunuz
Size yada gebeliğe verdiği ilacın zararı olacak olsa doktor verir mi?sizin bebeğinizin düşmanı mı bu doktor
Ters gitme ihtimali olsa doktorun sizi kontrol etmeden eve yollayacağını mı düşünüyorsunuz?
İlk gebeliğimde antibiyotik kullandım bebeğim hayatta, ikinci gebeliğimde kullanmadım düşük yaptım, şimdi bu tecrübe sizin ne işinize yaradı
Bir doğum bir düşük yapmış biri olarak empati yapıyorum ve yine mantık diyorum, doktorun antibiyotik vererek benim henüz oluşmamış kesemi bebeğimi öldürme niyetinin olduğunu düşünmüyorsam ki niye bunu düşüneyim doktor manyak mı korkmam
Yıllarca sizin-bebeğinizin hayatını kurtarmak için eğitim almış insanlara güvenmeyip herkese göre değişen tecrübelere güvenmek akıl karımı
Biri burada dese ki ayyy kııız ben de kullandım bebeğim sakat doğdu, ayyy ben de kullandım bebeğim düştü: ne yapacaksınız? İlacı mı bırakacaksınız? Yoksa bir hafta boyunca gece gündüz ağlayıp ya benimkide böyle olursa diye strese girip herşeyi daha kötü hale mi getireceksiniz?
Şu doktorlara biraz güvenin ya, güvenmiyorsanız da gitmeyin boşuna, kendi kendinize doktorculuk oynuyorsunuz en büyük zararı kendinize veriyorsunuz yazık değil mi
Çok teşekkür ederim bilgilendirdiginiz içinantibiyotik kullanmanız daha iyi hamilelkye enfeksiyon tehlikeli diye biliyorum.bişilerin ters gittiğini sanmıyorum yine Allah bilir tabi ama umarım doktora gittiğinizde herşeyin yolunda olduğunuzu görürsünüziçinizi ferah tutun hamilelikte bebeği streste etkiliyo böyle düşünp düşünüo bebeğide kendinizide strese sokmayın ben 14+4 teyim şimdiye kadar akıntı hariç hiçbi hamilelik belirtiisni yaşamadım hamile değilmiş gibiyim hamilelik hayatımda bi dğeişiklik yaşatmafı çok şükür bebekte haftasıyla uyumlu gayet iyi yani herkes hamilelik belirtilerini yaşıyo diye bu durum yok sırf belirtileri yaşamadığınız için yolunda gitmediğini düşünmeyin hatta yaşamamak daha gzel keyfini çıkarın bu zamanın bu durumun ama çok fazla ağrı ya da kanama olursa hemenngidin doktorunuza onun haricinde strese sokmayın kendinizi umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız tabi ben ve tüm hamişlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?