Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben varım 7 haftalık ve çok evhamlı bir anne adayıyım :)
6.haftamdayım hala inanamıyorum...henüz bulantı vs pek bi belirti başlamadı.Fakat çok gazım oluyor karnım bazen kocaman oluyor.Sizlerin nasıl gidiyor ? Ctesi keseyi gördük ptesi kalp atışlarını duyucaz inşallah.Herkese hayırlı doğumlar diliyorum....
topiğin hayırlı olsun canımdarısı tez zamanda bize belki en kısa zamanda bizde katılırız buraya. Hamiş anneler bunlar bence en güzel zamanlarınız fırsatını iyi değerlendirin kocişlere naz yapın canınız bişi çekmesede çekti diyin. hihiii ne kadan kötüyüm demi.
![]()
SAol canım benim. Kız asırı duygusallıktan ,insan nazda yapamıyo. Aşırı halsizim bide konuşmaya mecalim yok. Eşimle ilk öğrendiğimde bi konusma yaptım. Dedimki sadexce ben değil biz hamileyiz. Bundan sonra hayatımızı oyle yonlendircez dedim. Tamam dedi. Şimdi benden daha ccok yorgun. Canı bişeyler cekiyo. Utanmasa gece beni kaldırıp aşeriyorum sunu al diycek o derece yaniYa benim hamile diyorum bende kendimi hamile hissediyorum diyo
Ama hala soktayım. Midemde sadece acken bulanıyo. Yemek yersem sıkıntım yok. Canım yemk istemiyo hiçbişey. Ama acda kalamıyorum. Ve hala adet sancısı cekiyorum. Ama aklımdas yapcam bende gece gece uyandırcam onu. Göndercem alsın diye
![]()
Canım benim kıyamam ben sana ne güzel şeyler bunlar.Bayanlar hamile kalınca eşleride onla beraber hamile gibi oluyor demişlerdi de demekki doğruymuş buda kanıtıhaha. Daha çok zaman var yaparsın elbet.Hem canın daha neler çeker kim bilir. valla ben hamile değilken canım çok şeyler çekiyor eşimden istiyorum hep oda sağ olsun beni kırmayıp alıyor tabiki gecenin bir yarısı bişi istemiyorum ama akşam geç saatlerde çektiğinde eşim erinmeden gidip alır. Bana hep diyor sen hamile olursan ben yandım benim fazla mesai yapmam lazım diye
yapsın banane canım çekiyor ben napim yani.
Canım benim yaa hemen hamile kalda birlikte bezdirelim kocalarımızıKaç kez hamile kalcaz dimi. Yaapsınlar işlerini.. Benimki gözüme bakıyo bişey cekse canımda alsam diyede bende tık yok. Ne yazıkkı
![]()
bende geldim![]()
Yarın doktora gideceğim canım inşallah güzel haberler alırım. kontrol için gideceğim bu ay 2 kere hastalanınca dedim bi göstereyim kendimi![]()
Hoşgeldinnnn... Sende durumlar nasıl canım.. Tadını cıkarabiliyo musun hamileliğin yoksa sende bizimm gibi daha soku atamadın mı?
öğreneli 4 gün oldu. hatta siteye bu ayda olmazsa yumurta takibi yaptıracağım süreç nasıl oluyor diye yazmıştım. adetim 3 gün geçti hala umut yok bende. test yaptım ama negatif diye bakmadım bile sonra baktım iki koyu çizgi ertesi gün kan testi. ama hala inanamıyorum eşime akşam müthiş bir masa hazırladım görür görmez bebek geliyorr diye bağırdı.
şimdilik pek sorunum yok gibi ama şişkinlik bende de var bir de halsizlik orucada devam ediyorum az kaldı diye ama ne görsem gözüm kalmıyorda değil. bol bol incir yiyorum normalde de çok seviyorum zatenişte böyle benim hikayem de
![]()
Hoşgeldinnnn... Sende durumlar nasıl canım.. Tadını cıkarabiliyo musun hamileliğin yoksa sende bizimm gibi daha soku atamadın mı?
Haberlerini bekliyorum canım. O kisten kurtulmusundur umarım bu kez. Onumuzdeki ay cok calışırsın artık![]()
öğreneli 4 gün oldu. hatta siteye bu ayda olmazsa yumurta takibi yaptıracağım süreç nasıl oluyor diye yazmıştım. adetim 3 gün geçti hala umut yok bende. test yaptım ama negatif diye bakmadım bile sonra baktım iki koyu çizgi ertesi gün kan testi. ama hala inanamıyorum eşime akşam müthiş bir masa hazırladım görür görmez bebek geliyorr diye bağırdı.
şimdilik pek sorunum yok gibi ama şişkinlik bende de var bir de halsizlik orucada devam ediyorum az kaldı diye ama ne görsem gözüm kalmıyorda değil. bol bol incir yiyorum normalde de çok seviyorum zatenişte böyle benim hikayem de
![]()
eyican cım bebğine zarer vermesin oruç tutuyorum diye. Doktora söyledin mi. Sen çift canlısın hamile bayanalrın oruç tutmaması gerekir. Dikkatli ol canım ilk 3 ay çünkü çok önemli.
inşallah canım biz hala çalışmalara devam ediyoruz tam gaz. yarın için dua edin bana
dr da pek tasvip etmedi susuz kalabilir dedi. cuma günü özel doktoruma gideceğim. bir kez de ona soracağım. aslında içim rahat değil bir hafta kaldı diye kendimi zorluyorum :26:eyican cım bebğine zarer vermesin oruç tutuyorum diye. Doktora söyledin mi. Sen çift canlısın hamile bayanalrın oruç tutmaması gerekir. Dikkatli ol canım ilk 3 ay çünkü çok önemli.
inşallah canım biz hala çalışmalara devam ediyoruz tam gaz. yarın için dua edin bana
dr da pek tasvip etmedi susuz kalabilir dedi. cuma günü özel doktoruma gideceğim. bir kez de ona soracağım. aslında içim rahat değil bir hafta kaldı diye kendimi zorluyorum :26:
canım bence çok riskli bir durum ilk 3 ay çok çok önemli oruç tutacağım diye bebeğine zarar verebilirsin o zaman ne anlamı kalır sevabın. Eğer kuranda yazıyor ve allah için tutuyorum diyorsan ozaman hamile bayanlarında oruç tutmaması gerektiğini bilirsin. ilk 3 ay hamile bayanların vitamin ilaçları kan ilacı bebeğin susuz kalmaması vs vs bunlar çok önemli ve dikkat isteyen şeyler. dediğim gibi yinede tercih senin ama riskli bir durum bu.![]()
Dua ediyorum canım etmez miyim.. Yarın iyi haberlerini bekliyorum. Döner dönmez yaz bize.
dr da pek tasvip etmedi susuz kalabilir dedi. cuma günü özel doktoruma gideceğim. bir kez de ona soracağım. aslında içim rahat değil bir hafta kaldı diye kendimi zorluyorum :26:
Canım bende baslarda tutuyodum ama o kadar zorlandım ki bu sene bayılmadım ama elimin ayağımın bosaldıgı cok oldu. Hatta acaba hamileysek tutmaSAk mı diye bile konustuk forumda. Ben tutamadım. Tutamıyorum ben cok koptu oldum bu sene hamilelikten sanırım. Birde bebeğin için kan şekerin ve tansiyonun cok önemli bu dönemde. ama sen bilirsin. Kaza edebiliyoruz.