Hamile olduğunu yeni öğrenen hamişler hadi gelinn:)

Ya kızlar benden şeffaf sarımsı yapışkan bi akıntı geliyo midemde bulantı bugün daha fazla iştahım buna rağmen iyi ama.. Göğüslerim aşırı sızladı büyüklüğü normal ama normalden daha dolgun gergin hissettiriyor bu durum beni.. Her an öğürecekmişim gibi hissediyorum.. Normalde en kötü kokudan dahi midem bulamaz ama şimdi en küçük şeyde midem kalkıyo psikolojik olarak bozmam mümkün değil midemi.. Bana akıl verin bu hamişlik ne zamana belli olur varsa :110::KK64::KK34:
En garantisi adet zamanını beklemek

Kizlar cumartesi gunu hamile oldugumu ogrendim reglim 2 gun gecmisti, en son 20 temmuzda regl oldum, 17 agustosta olmaliydim olmadim, 19 agustosta kanda 631 çıktı, sizce ne kadarlik hamile olabilirim?28 gunde bir regl olurum duzenlidir, haftaya salı doktor kontrolum var, kese gorunur mu? Cok heyecanliyim :)

Kizlar cumartesi gunu hamile oldugumu ogrendim reglim 2 gun gecmisti, en son 20 temmuzda regl oldum, 17 agustosta olmaliydim olmadim, 19 agustosta kanda 631 çıktı, sizce ne kadarlik hamile olabilirim?28 gunde bir regl olurum duzenlidir, haftaya salı doktor kontrolum var, kese gorunur mu? Cok heyecanliyim :)
Hayirli olsun Canim saglikli gebelik olur ınş. Beta hcg 1000e ulaştığında kese görünür haftaya saliya kadar 1000i geçer zaten

ben de bugün kan verdim kızlar

adete 7 gün kala beta hcg 34,7 çıktı

iyimi ?

ben 4 yıl normal yoldan hamile kalamadm çok sorunla uğraştm.sonunda aşılama olmaya karar verdm ve ilk denemede tuttu :) haziranda doğum yapıcam :emir_bebek:

Bir zamanlar bende sıkı takip ederdim burayi hamile kalınca hemen kkya uye olmuştum simdi oglum 2.5 yaşında. Herkese hayirli dogumlar

Kızlar aramızda hamile adayları ve hanileler için Meryem suresi okuyor ve okutturuyoruz katılmak isteyenler var mıdır

Back
X