Hamile olduğumu ilk 1 mart günü öğrendim.28 şubat s.a.t. di. 1 gün geçince hemen koştum beta hcg yaptırdım.Saat geçti..Sonuç geldi.. Test sonucu 28 çıktı(Düşünsenize 1000 lerde olması gereken sonuç, ben sabırsızlandığım için gidip hemen baktırdım.Tabi bunda hastanede çalşıyor olmamın da etkisi var :) )Evet hamileydim.. Sevinsem mi üzülsem mi?
Sevinemedim,ağladım..Çünkü ilk haberi anneme vermek isterdim..Ama olmadı..Babama da verebilirdim, ama o da olmadı.Çünkü 28 Ocakta ikisinide trafik kazasında kaybetmiştim.
Ve hayata tutunmak için bebeğim olsun istemiştim.Çok hüzünlüydüm.İlk 1 saat kimseyle paylaşamadım.Keşke annem olsaydı dedim.Am atoparladım.Bİlgisayar ekranımdaki resimlerine müjdeledim.Gülen bir resimleri var karşımda.Pozitif enerji aldığım.
Uzun lafın kısası.Her anne gibi sevinip coşamadım.
Ama şimdi bebeğim için kız diyorlar.Yani annem geliyor.. O yüzden mutluyum.. Onu şimdiden çok özlüyorum.
Diğer hasreti yaşayan bilir.Tahmin edebilirsiniz...
Hepinize sevgilerimle..
canım okurken içim parçalandı ne denir bilemiyorum en büyük korkum anneciğimin vefatı senağlama
Allah bebeğini analı babalı ve sağlıklı büyütsün :1hug:
Kızlar tecrübeli hamişler olarak sizlere sormak istiyorum s.a.t 11 haziran'dı.Edindiğim bilgilere göre en belirgin belirtiyi göğüsler gösteriyomuş doğrumu?bu 2.deneme ayımız söz verdim kendi kendime bu ay test yapmıycam adetimi bekliyeceğim ama benim göğüslerim acımaya başladı ama uçları değil göğsüm komple acıyo her adetim yaklaştığında olan adet belirtisi bu.sizce hamilemiyimdir ben kesinlikle hamileyimdir demiyorum adetde olabilirim sağlık olsun...
merhaba bende dun hamıle oldugumu ögrendım cooook sevındım 3 aylık calışma sonucu meydana geldı hemen doktora aradım oda tatıle gıtmıs 16 gun sonra gelıcekmıs suan kafam karma karısık beklemelıyımmı yada baska doktoramı gıtmelıyım offffffffffffffffffff
Canım benim çok doğru söylüyosun ama bide hayal kırıklığı yaşamak var onun için sabırla beklemek en güzeli diyorum kanımca hayırlısı olsun.Canımsım,
Derim ki daha adet tarihin gelmemiş ama benim de ilk belirtilerim seninki gibiydi. İstersen meraklanma hemen git beta hcg testi yaptır. :) Ne güzel olur dimi..Şüpheden kurtulursun Ve kesin çözüm..
Hakkımızda hayırlısı
Kızlar tecrübeli hamişler olarak sizlere sormak istiyorum s.a.t 11 haziran'dı.Edindiğim bilgilere göre en belirgin belirtiyi göğüsler gösteriyomuş doğrumu?bu 2.deneme ayımız söz verdim kendi kendime bu ay test yapmıycam adetimi bekliyeceğim ama benim göğüslerim acımaya başladı ama uçları değil göğsüm komple acıyo her adetim yaklaştığında olan adet belirtisi bu.sizce hamilemiyimdir ben kesinlikle hamileyimdir demiyorum adetde olabilirim sağlık olsun...
hamile olduğunu yeni öğrenen anne adayları bu güne kadar neler yaptınız ?neler yaşadınız? hamile kalmak için nasıl çabaladınız?kaç aydır uğraş verdiniz?hamile kaldığınızı öğrenmeden önce sizde farkedilir değişiklikler nelerdi?hamile kalmak isteyen hamiş adaylarına neler önerirsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?