Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
idrar testi yapsan?Benim bat 2 kasım ve 2 gündür göğüslerin de ağrı özellikle uçlarda acı var. Ve bugün oturduğum yerden kalkarken sağ kasigimda tuhaf bi kasılma batma hissi var. Henüz hamile miyim bilmiorum ama kan testi yaptirsam mi diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Ocak ayından beri denioruz ve artık 2. Bebeğimi kucağıma almak istiorum
amin canım darısı başınaSiyetem ,
Kokunhuzur_2014 ,
Kereminannesi22 tebrik ederim. Hayırlısıyla kucağınıza almayi da nasip etsin Rabbim
![]()
2 gün önce yaptım. Tabi malumunuz negatif cikti şimdi de yapsam yine negatif çıksa olumsuz etkilemekten korkuyorum işin açığıidrar testi yapsan?
Amin cnm allah ragzi olsunSiyetem ,
Kokunhuzur_2014 ,
Kereminannesi22 tebrik ederim. Hayırlısıyla kucağınıza almayi da nasip etsin Rabbim
![]()
Aminnn :) Hamile nin duası kabul olurmuş. Insallahhamin canım darısı başına
Allah razı olsun canım inşallah senden de hayırlı haberlerini bekliyoruzSiyetem ,
Kokunhuzur_2014 ,
![]()
Canım bence adet gününü bekle az kalmış zaten gecikirse kan verirsin2 gün önce yaptım. Tabi malumunuz negatif cikti şimdi de yapsam yine negatif çıksa olumsuz etkilemekten korkuyorum işin açığı
Amin inşallah bende olumlu bi haber alırım da bu ay paylaşırım mutlulukla :)Allah razı olsun canım inşallah senden de hayırlı haberlerini bekliyoruz![]()
Sizinde 2. Anladığım kadarıyla. 1. Kaç yaşında?Canım bence adet gününü bekle az kalmış zaten gecikirse kan verirsin
Evet canım 2,5 yaşındaSizinde 2. Anladığım kadarıyla. 1. Kaç yaşında?
Olsun 12-13 yıl ara verenler biliyorum 5 yaş ne güzel hayırlısıyla bi kardeş gelecek evladınaBenimkide 5 bucuk yaşında. Arayı fazla vermişim diorum şimdi. Keşke daha önceden baslasaymisim. İlki beklemediğimiz zamana denk gelince hem hiçbir belirtiyı farketmedim hemde 2. Nasıl olsa hemen olur diye dusunup erteledik ama malesef![]()
İnşallah canımOlsun 12-13 yıl ara verenler biliyorum 5 yaş ne güzel hayırlısıyla bi kardeş gelecek evladına![]()