Hamile olduğunu yeni öğrenenlere...

Nothingg

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2010
474
146
103
Son günlerde yaşadığınız ve belirti olabileceğini düşündüğünüz durumları yazabilir misiniz?

bel ağrısı ,uykuya düşkünlük, sık sık idrara çıkma ,tansiyon düşüklüğü, surekli bişi yeme isteği ....gerçi bunlar adet gecikmesinden sonra yaşanan durumlardı adetim 5 gün gecene kadar hiç bişi yoktu. adet tarihi geçene kadar olan belirtileri ciddiye almayın çünkü adet belirtilerinden farkı yok

Son düzenleme:
Sık wc ihtiyacı
Kaşık ve bel ağrısı
Gece ateş basması
Ve en son sürekli uykum var doyamıyorum resmen

Benim bat 2 kasım ve 2 gündür göğüslerin de ağrı özellikle uçlarda acı var. Ve bugün oturduğum yerden kalkarken sağ kasigimda tuhaf bi kasılma batma hissi var. Henüz hamile miyim bilmiorum ama kan testi yaptirsam mi diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Ocak ayından beri denioruz ve artık 2. Bebeğimi kucağıma almak istiorum

Benim bat 2 kasım ve 2 gündür göğüslerin de ağrı özellikle uçlarda acı var. Ve bugün oturduğum yerden kalkarken sağ kasigimda tuhaf bi kasılma batma hissi var. Henüz hamile miyim bilmiorum ama kan testi yaptirsam mi diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Ocak ayından beri denioruz ve artık 2. Bebeğimi kucağıma almak istiorum
idrar testi yapsan?

Benimkide 5 bucuk yaşında. Arayı fazla vermişim diorum şimdi. Keşke daha önceden baslasaymisim. İlki beklemediğimiz zamana denk gelince hem hiçbir belirtiyı farketmedim hemde 2. Nasıl olsa hemen olur diye dusunup erteledik ama malesef :(

Benimkide 5 bucuk yaşında. Arayı fazla vermişim diorum şimdi. Keşke daha önceden baslasaymisim. İlki beklemediğimiz zamana denk gelince hem hiçbir belirtiyı farketmedim hemde 2. Nasıl olsa hemen olur diye dusunup erteledik ama malesef :KK43:
Olsun 12-13 yıl ara verenler biliyorum 5 yaş ne güzel hayırlısıyla bi kardeş gelecek evladına :KK200:

Benim belimde ince bir ağrı oluyordu kasıkta batmalar en önemlisi adete bi kaç gün kala goguslerime dokunamiyordum afedersin camasir bile sıkıyordu ve goguslerimde mavi damarlar belirgindi içine doğuyor hamile olduğun zaten başka zaman istesende doğmaz ama o vakit doğuyor

Back
X