Hamile olduğunu yeni öğrenenlere...

Bn evlenelide 2 yılı geçti ugrasiyoruz canm insallh rabbim kucağına almayi nasip etsin o daha başkadır eminim bnde çok görürdüm önceleri erkek bebek hep her gordugum birbirinden tatliydi oturup aglardm :)
Aynen bende erkek bebek gördüm her ikisindede ama bnm icin farketmez olsun da ne olursa bas göz üstüne :KK68:

Son günlerde yaşadığınız ve belirti olabileceğini düşündüğünüz durumları yazabilir misiniz?

bel ağrısı ,uykuya düşkünlük, sık sık idrara çıkma ,tansiyon düşüklüğü, surekli bişi yeme isteği ....gerçi bunlar adet gecikmesinden sonra yaşanan durumlardı adetim 5 gün gecene kadar hiç bişi yoktu. adet tarihi geçene kadar olan belirtileri ciddiye almayın çünkü adet belirtilerinden farkı yok

Adetim gecikti sabahları çok midem bulanıyor dün de hamile olduğumu öğrendim :anneadayı:

Sık wc ihtiyacı
Kaşık ve bel ağrısı
Gece ateş basması
Ve en son sürekli uykum var doyamıyorum resmen

Allah razı olsun canım inşallah senden de hayırlı haberlerini bekliyoruz :KK200::-)

Canım bence adet gününü bekle az kalmış zaten gecikirse kan verirsin

Benim belimde ince bir ağrı oluyordu kasıkta batmalar en önemlisi adete bi kaç gün kala goguslerime dokunamiyordum afedersin camasir bile sıkıyordu ve goguslerimde mavi damarlar belirgindi içine doğuyor hamile olduğun zaten başka zaman istesende doğmaz ama o vakit doğuyor

kızlar oncelıkle tebrık ederım sızı.. bende heyecanlı bır anne adayı olarak merak edıyorum goguslerımde sısme acı vs var ama ozellıkle uclarında yanma gıbı farklı bır sızlama var adetım bugun olmalıydı ama olmadım allahtan umudum var yanı

kızlar oncelıkle tebrık ederım sızı.. bende heyecanlı bır anne adayı olarak merak edıyorum goguslerımde sısme acı vs var ama ozellıkle uclarında yanma gıbı farklı bır sızlama var adetım bugun olmalıydı ama olmadım allahtan umudum var yanı
Bende de aynı şekilde olmuştu ve hala dokunamiyorum çok ağrı var. Birde öğrenmeden 1 gün önce sinir krizi geçirecek kadar abuk bi meseleye sinirlenmistim ve hala hayret ediyorum. Duygu değişimlerine ve aşırı tepkilerini de kontrol et belli edecektir kendini ;)

Bende de aynı şekilde olmuştu ve hala dokunamiyorum çok ağrı var. Birde öğrenmeden 1 gün önce sinir krizi geçirecek kadar abuk bi meseleye sinirlenmistim ve hala hayret ediyorum. Duygu değişimlerine ve aşırı tepkilerini de kontrol et belli edecektir kendini :KK66:

sureklı aglıyorum zaten ama bana son bırkac aydır aglıyormusum gıbı gelıyordu hala adet olmadım bakalım olmazsam bugunde bı test yaparım ama hıc ıstemıyor ıcım olumsuz olmasından korktugum ıcın 4 gun gecıkmıs oldu sımdıye kadar

sureklı aglıyorum zaten ama bana son bırkac aydır aglıyormusum gıbı gelıyordu hala adet olmadım bakalım olmazsam bugunde bı test yaparım ama hıc ıstemıyor ıcım olumsuz olmasından korktugum ıcın 4 gun gecıkmıs oldu sımdıye kadar
Yaptın mı test?

Back
X