Hamile oldugunuzu ailenize nasıl söylediniz ve tepkileri ne oldu?

Kafasikarisikbirisi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Mart 2020
4.385
6.633
108
Meraba arkadaşlar ben 8 haftalık hamileyim eşimin ailesi ilk andan ögrendi eşim telefonda söyledi hastaneden çıkar çıkmaz fakat ben aileme söylemeyi başta tercih etmedim en azından kalp atışını duyup emin olmak istedim dün çok şükür kalp atışını duyduk ve ben doktordan aldıgım ultrasonun resmini ablama attım ablam görmüş ama dünden beri hiç msj atmadı aramadı cevap yok yani neden böyle tepki vermiş olabilir kendisinin 3 çocugu var yani durumu gayet net anlamıştır çok moralim bozuldu ben böyle bir tepki beklemiyordum hayır erken Bi zaman da olmadı 1.5 yıldır evliyim sürekli sorulan Bi durum bebek ama anlamıyorum böyle bir tepkisizlik beklemiyordum

Çocukları görmüş olmasın belki haberi olmamıştır .. bence arayıp sıyleyin neden çekiniyorsunuz ki☺️

Ultrason resminden sonra teyze oluyosun gibi bi mesaj yazsaydin keske. Cocuklari bakmis olabilir ki bizimde basimiza cok geliyo cocuklar aciyo mesajlari soylemiyo

Çocukları görmüş olmasın belki haberi olmamıştır .. bence arayıp sıyleyin neden çekiniyorsunuz ki☺
Yok zaten 1 saat önce konuşmak için aradım fakat telefon yegenimdeymiş ablam dışardaymış yegenim fotoyu sordu ne diye annen gördü mü dedim evet dedi ben sana sonra anlatırım dedim kapattım yani fotoyu görünce insan aramasa bile bir cevap yazar dün bu saatlerde attım yani müsait degildi desem beş dk ayırmak zor degil ya aradığımda söyleyecektim hatta foto atmadan önce konuştum ama hatlarda sorun var sürekli ses gidip geliyor dogru düzgün konuşulmuyor ondan foto attım

Keşke ilk duyduğunuzda paylaşsaydınız nasıl dayandınız 😂 hoş bende olsa böyle bir durum babamdan utanırım sanki 😒
Ya bende her defasında söylemek istedim hatta annem sürekli imada bulundu artık çocuk yap diye ama ya dedim boş gebelik olursa kalp atışı olmazsa falan boşuna umutlansınlar istemedim zaten kolay kolay böyle şeyler paylaşan hayatımdan bahseden biri degilim

Yok zaten 1 saat önce konuşmak için aradım fakat telefon yegenimdeymiş ablam dışardaymış yegenim fotoyu sordu ne diye annen gördü mü dedim evet dedi ben sana sonra anlatırım dedim kapattım yani fotoyu görünce insan aramasa bile bir cevap yazar dün bu saatlerde attım yani müsait degildi desem beş dk ayırmak zor degil ya aradığımda söyleyecektim hatta foto atmadan önce konuştum ama hatlarda sorun var sürekli ses gidip geliyor dogru düzgün konuşulmuyor ondan foto attım
O zaman başka bir sorun var demektir cnm enteresan ya

Yanlıs yazdım aramaması diyecektim bnde sizin gb 1.5 yıl sonra hamıle kaldım. Ablam cok farklıydı bna karsı sk sk arar Dı bnı
Normalde haftada 2 defa bazen daha fazla konuşuyoruz fotoyu atmadan önce de aradım ve sürekli ses gidip geldiginden dogru düzgün konuşamadık ve konuyu açıp söylemem mümkün olmadı sonra da işte foto attım ve durum zaten hep aileye açılmayan biri oldum daha dogrusu ailem beni böyle olmaya itti birşey paylaştıgımda ya benim düşüncem umursamadan sert bir şekilde yorum yapılıp karşı duruluyor yada böyle hayal kırıklığı oluyor bu durum sanırım hiç degişmeyecek bende bekliyorum ki herkes çok mutlu olur ama olmuyor işte 😑😥😥

Ama bu Baska bir durum. Icınızde bir canlı tasıyorsunz. Annen e soyledın mı
Annemle ablam yan yanalar okullar tatil oldugundan ablam yasak gelmeden önce çocuklarla beraber köye annemin yanına gitti şuan bütün ailem birarada haberi olmuştur yani annem telefon kullanmıyor bu yüzden genelde haftada 1 gün müsait oldugunda telefonu babamdan alıp arar çok konuşamıyoruz ben baya üzüldüm yani böyle bir durumda insan yanında en çok ablasına ve annesine ihtiyaç duyuyor hayatım boyunca yalnız bırakıldım en azından bu defa başka olur diye bekliyordum çok üzdü bu durum beni

Annemle ablam yan yanalar okullar tatil oldugundan ablam yasak gelmeden önce çocuklarla beraber köye annemin yanına gitti şuan bütün ailem birarada haberi olmuştur yani annem telefon kullanmıyor bu yüzden genelde haftada 1 gün müsait oldugunda telefonu babamdan alıp arar çok konuşamıyoruz ben baya üzüldüm yani böyle bir durumda insan yanında en çok ablasına ve annesine ihtiyaç duyuyor hayatım boyunca yalnız bırakıldım en azından bu defa başka olur diye bekliyordum çok üzdü bu durum beni
Sizin adınıza bnde uzuldum. Annelik heyecanı bambaşka annenle paylasmalısınuz babanızı arayarak. Belki ablan soylememıstır

Sizin adınıza bnde uzuldum. Annelik heyecanı bambaşka annenle paylasmalısınuz babanızı arayarak. Belki ablan soylememıstır
Sorun kalmadı canım az önce aradı ablam sonunda beklediğim tepkiyi aldım şükür şuan o kadar mutluyum ki

Bu benım 3. Bebeğim olacak nasip olursa bunu istemioduk ama oldu hastaneden çıktım annemi aradım gunum gectı test yaptırttım varmıs dedim ağlaya ağlaya demesin mi işten çık bak diye üçüne bakamam şimdi kara kara düşünüyorum nasıl çıkcam işten diye c ok ağladım Allahım isteyenlere ver diye sora dedim herşey de Bi hayır vardır ama hala işten nasıl çıkcam diye düşünüyorum tazminat olmasa sıkıntı değil ama... dua edin beni çıkarsınlar 😔

Back
X