• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile oldugunuzu annelerinize nasıl söylediniz.?

byrose

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2008
228
2
96
İstanbul
kızlar, ben anneme daha hamile oldugumu bi türlü söyleyemedim. :26: nereden başlayacagımıda bilemiyorum. tüm annelerin dediği gibi ben hala onun küçük kızıyım..:16:
sizler annelerinize nasıl söylediniz. tecrübelerinizi paylaşıp benim gibi olanlara ısık tutun lütfen.. :31:

anneme test yaptıgımda heyecanla söylemiştim
pozitif falan diye
annem hiç heyecanla karsılık vermedı son derece ciddi hayrlısı olsun dedi
su anda 3 aylık hamileyim ama o hala inanmıyor :1:

annem hep babane oldu hıc kız kardesım olmadıgı ıcın utanarak ılk hamılelıgmde tabı sonucu husrandı ama yınede söylerken anne sen hıc annneanne oldunmu dedim yooo dedi oda hadı hayırlı olsun olacaksın artık demıstım :) tabı nasip olmadı ama öyle söylemıstım sımdıde 4 gözle anne olmamı beklıyor :) hayırlısı bu ay sonucum pozıtıf cıkarsa anane oluyorsun derim :)

hamileliğimi öğrenmem benim içinde hiç beklenmeyen bir durumdu bebişi kist zannediyorduk çünkü :1: gecenin 12 de arayıp annee hamileymişim ben dedim bir anda, ben şaşkın annem sevinç içinde anneanne oluyorumm demişti

valla ılk hamılelıgımı annem anlamıştı,karın agrım ve kahverengı akıntım vardı..karın agrısı 3-4 gun sürdü ve annem bı test al kızım hamılesındır belkı durum onu gosterıyo dedı..ben yok değilimdir dediğim halde annemın ısrarıyla gıttım eczaneye ve eve geldıgımde yaptım anında belırgın sekılde pozıtıf cıktı..! anneme sonucu kekeleyerek soyledım şaşkınlıktan :D
ama bır hafta ıcınde ogrendım kı dış gebelık :( ve amelıyatla kurtuldum cok şükür..:) (6ay oldu)
allah herkese saglıkla hayırlısyla nasıp etsın canlarım..zamanı gelınce bana da nasıp etsın ınsallah..
ANNELER HERŞEYİ ANLIYO..HELE BENIM ANNEM BI BAKIŞIMDAN ANLAR DEMEME GEREK KALMAZ :d:d:d

annem tedavim boyunca hep yanımdaydı..aşılamalarda kistlerden operasyon geçirdiğimde..o yüzden heyecanla ve umutla haberimi bekliyordu..hamile olduğumu öğrendiğimde annem şehir dışındaydı...sevinçle aradım annem sadce çok şükür Allah dualarımı kabul etti dedi..şimdi zor bulduğumu bildiği için benimle ayrıca ilgileniyor.hatta gel bizde kal yemek bile yapma diyor..her işimi o yapıyor sağolsun...bence en önce söylenmesi gereknlerden biri anne...annem iyiki varsın.:38:

tatile çıkacaktık ve hamile olduğumdan şüpheleniyordum (tabi babası bilmiyordu :))
tatil planını çok önceden yaptığımızdan ve hep gitmek istediğimiz biryer olduğundan planı bozmamak için birşey belli etmedim
gittiğimiz yerde yana yakıla eczane arayarak test aldım.
daha önce de yapmıştım bu testi fakat bu sefer birkaç saniyede çift çizgiyi gördüm :)

sevinçten deliye dönmüştüm hüngür hüngür ağlayarak odamızın kocaman terasında oturan eşime koştum
inanılmaz bir manzara karşısında sarıldık dans ettik oynadık zıpladık
eskiden bu haberi vermek için bir sürü plan yaptım ama oğlumun geleceğini öğrendiğimde plan yapmaya gerek kalmamıştı herşey masal gibiydi zaten

Henüz hamile miyim biliyorum ama eğer öyleysem nasıl söylerim bilmiyorum. Utanıyorum biraz:17: Belki kocacıma söyletirim yanımda :1::1::1:

kısmet olurda o günü görürsek eşim açar telefonu dank diye söyler ama ona mukayyet olmam lazım çünkü benim planlarım var.
*iki aylık olmadan kimseye söylemek yok
*1 adet beyaz yün alıp anneme vereceğim.bu ne derse yelek örmesini isteyeceğim.ee kızım 1 ipten nasıl yelek olacak diyecek.
bende annem bana değil yoldaki torununa öreceksin diyeceğim. :1:
3 aydır bekliyoruz inşallah daha fazla bekletmez Rabbim. :43:

ben hafta içi öğrenmiştim eşimle hafta sonu tüm aileyi toplayacak şekilde piknik ayarladık herkes ama herkes ordaydı tam yemek faslında eşim kalktı beni yanına aldı millet size bi haberimiz var aileye yeni bir üye katılıyo anne -baba oluyoruz dedi ve orda herkes koptu zaten bi baktım herkes ağlıyo :9:

ilk gebeliğimde;
Ben (telefonda): Annee, benim midem bulanıyor , canım turşu istiyor.
Annem: Hayırlı olsun çiçeğim, çok sevindimmmm.

ikinci gebeliğimde;
Ben (telefonda) : Anneeee, sana bişey dicem.
Annem: Hamile misin?? Olsun kızım, ne güzel ikisi beraber büyür.

Benim annem çok zeki yaa :))))

ilk gebeliğimde;
Ben (telefonda): Annee, benim midem bulanıyor , canım turşu istiyor.
Annem: Hayırlı olsun çiçeğim, çok sevindimmmm.

ikinci gebeliğimde;
Ben (telefonda) : Anneeee, sana bişey dicem.
Annem: Hamile misin?? Olsun kızım, ne güzel ikisi beraber büyür.

Benim annem çok zeki yaa :))))

hahah süpermiş ya hakkaten çok zeki annen varmışş çok şekerrr :)))))))

ben ilkinde 12 gün gecikmiştim ama geciktirici hap almıştım ve ondan sanıyodum annemede anlattım böle böle diye test alıcagım dedim.ertesi gün yaptım pozitif acaip şaşkın şekilde annemi aradım anne negatif hormonlarımı bozdum heralde dedim annemde tahmin ettim zaten neyse dedi tam kapatıcakken hadi görüşürüz anane dedimm.annemmm neeeeeee diyip çıglık atmaya başladıı ::)))))) babamda aynı şekildeee çıglıkla karşılık vermiştii .ama karnımda öldü kuzumm.
şimdi yine hamileyim allah kısmet ederse.
bu seferde annemler izmirdeler akşam aradım anne msn yi aç kameralı görüşelim deidm açtı azcık konuştuk sonra aldım testi cameraya tuttum annem o ne dedi neye benzio dedim testmi dedi evet ne görüosun dedim kekeleyerek çift çizgi dedi ee dedim sonra ne ses gelio ne görüntü oynuyo dondu sandım anne anne die bagırıom bi dk sonra annem aglamaya başladı :))) canım benim yaaaaaaa
allahım inşallah ellerimizi boş bırakmaz bu sefer hayırlı saglıklı bi evladım olurr
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::49::49::49:

ben tüp bebek tedavisi görmüştüm o yüzden ailede herkes sonucu bekliyordu annemin 6 tane torunu vardı test yapmama 2 gün kala kız kardeşim doğum yaptı 7 tane torunu oldu abimin eşide hamileydi oda sekiz oluyordu bende test sonucunu öğrenince anne 9. hazır ol dedim annem hemen tuttumu diye bağırdı bende tuttu dedim

Annem benden iyi takip eder benim regl tarihlerimi:)
Bilmemesine imkan yok yani hemen anlar canım annem:16:

şimdi söylesem ne diyeceğini çok iyi biliyorum
borcunuz var eviniz kira kardelen küçük okula gidicek :37::37::37::37::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

benimde birkaç defa şüphelendiğimde annem hep heyecanla doldu torun geliyo falan demişti ama sonuç negatif bu seferde işten geldim reglim 5 gün gecikmişti yine annem tutturu hastaneye gidelim akşam akşam zaten ağrım vardı bide benim annem o kadar temiz kalpliki her gece rüyasında aynı şeyi görmüş nese ben yine umutsuz bi şekilde gittim annemle hastaneye sonuç pozitif ben şoktayım annemin ağzından çıkan tek şey ben biliyodum bide daha adet olmadan önce bak bu ay kesin hamilesin deyip duruyodu bende yok öle bişey diyodum iddiaya girdi benimle 500 tlsine:)kazanan annem oldu ama ben 500 tlsini vermedim :)Ama şunu söyliim anneler bizden daha heyecanlı oluyo ...

şimdi söylesem ne diyeceğini çok iyi biliyorum
borcunuz var eviniz kira kardelen küçük okula gidicek :37::37::37::37::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

Ah canım seniçok iyi anlıyorum benim annem de aynı.bu tutumu yüzünden senelerce ikinci bebegi düşünemedim.etrafımdaki herkes hadi artık kızın büyüdü bi kardeş getir derken annem bu zamanda ne gerk var daha buna zor bakıyosunuz durumunuz varsa yap o zaman be karışmam dedi durdu.bazen ailem destek oluyo bize o yüzden ses çıkaramıyodum.hep üzülüyodum.sora yeter dedim Allah büyük rizkını elbet gönderir dedim ki durumumuz da kötü diil çok şükür.sora ikinciye hamile kaldım anneme söylemeye acaip çekindim kardeşim söyledi annem de çaresiz hayırlı olsun dedi.annemi çok seviyorum o da beni biliyorum ama hiçbi zaman çok ilgili,sevgisini göstern bi anne olmadı ama şu yemekten canım istedi desem anında kalkar yapar çağırsam gelr evimi temizler toplar kızımla ilgilenir canım annem.ikinci bebeğim malesef erken dogumla öldü.annemleri çok korkuttum bi daha sakın dedi.ama ben şimdi yine hamileyim bu sefer umursamadım banane kim ne derse desin dedim.annem yine çaresiz hayırli olsun dedi dua ediyor aynı acıları yaşamamam için...

Back
X