Hamile oldugunuzu böylede anlarsınız

bu bir paylaşım isteyen yapar, istemeyen iğrenç bulan yapmaz ama şu var her konuda aynı cevap eskiden böylemiymiş evet eskiden test yokmuş ama artık var geçmişte yaşamıyoruz zaman değişiyor teknoloji gelişiyor eskileri bir kenara bırakalım demiyorum da her konuda buna sığınmak hele ki konu çocuk yetiştirme hamilelik vb. olunca daha dikkatli olmak gerekiyor
zaten adetin gecikince anlıyorsun sürekli test yapmaya kendini strese sokmaya da gerek yok strese girince ya da ayda üç dört kez hamilelik testi alınca hamile kalınmıyor

ayda kaç kere test alıp yapanlar var sürekli kafasını takan var bencede takmalarına gerek yok ama burda neler duyuyorum neler okuyorum

arpa ve bugdayamı bende bunu duymadım hiççç

HAmile olduğu şüpheneline ve hamile olmayan iki kadın ikiside buğday ve arpaya işetiliyor.Hamile olan kişinin suladıkları daha önce yeşeriyor :)) Bu tarihin ilk gebelik testidir :)) Birde cinsiyet belirme olarak kullanılırmış sadace hamile kadın buğday ve arpa yine sulayarak :roflol: Ama unuttum hangisi önce yeşerirse kız erkek tahmin ediyolarmış. Tabii te Eski mısırda :))

HAmile olduğu şüpheneline ve hamile olmayan iki kadın ikiside buğday ve arpaya işetiliyor.Hamile olan kişinin suladıkları daha önce yeşeriyor :)) Bu tarihin ilk gebelik testidir :)) Birde cinsiyet belirme olarak kullanılırmış sadace hamile kadın buğday ve arpa yine sulayarak :roflol: Ama unuttum hangisi önce yeşerirse kız erkek tahmin ediyolarmış. Tabii te Eski mısırda :))
ayy bu benim söledigim testten daha komikmiş yaaaa:))))9

sende hamilemisin....?

kızlar size en kolay hamile oldugunu ögrenme yolu anlatayım...............ben hamile oldugumu idrar testi vede kan tahlilinden ögrenmedim................adet günüm gelmişti ve ben adet olmamıştım ama kasık agrılarım gögüslerimde dolgunluk agrıma hissi vardı bu yüzden test falan yapmadım ama arkadasımın tavsiyesi üstüne bu testi uyguladım........ilk önce bi kaba işiyoruz ve sonra onu ocakta kaynatıyoruz kaynayınca beyaz beyaz köpürürse aynı beyaz akıntılarımız oluyorya öle işte vede kötü kokarsa hamilesiniz demektir eger normal kaynarsa su gibi o zaman yoktur demektir......evet kızlar ben böle ögrendim hamile oldugumu idrarımı kaynatmıştım beyaz beyaz köpürdü sonra idrar testi yaptım çift çizgiyi gördüm daha sonrada kan tahlili yaptırdım pozitif sonucunu aldımmm.........darısın tüm bebek isteyenlereeeee.......:ecrin_bebek:
Merhabalar adetime 3 var
5 gün kala olduğunda gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı
İdrarı kaynattım sanki süt kaynar gibi üzeri beyaz köpük oldu ve kötü bir kokusu oldu
Daha önceki aylarda da kaynatmıştım su kaynar gibi olmuştu
Acaba gebelik söz konusu olabilir mi burda yeniyim cevaplarınızı bekliyorum

Merhabalar adetime 3 var
5 gün kala olduğunda gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı
İdrarı kaynattım sanki süt kaynar gibi üzeri beyaz köpük oldu ve kötü bir kokusu oldu
Daha önceki aylarda da kaynatmıştım su kaynar gibi olmuştu
Acaba gebelik söz konusu olabilir mi burda yeniyim cevaplarınızı bekliyorum
5 gun kala zaten negatif cikar buyuk ihtimalle.Adet gunu gecince yapmak daha mantikli.Ben adete 5 kala,3 kalave adet gunu yapmistim negatifti.Sonra adetim 8 gun gecti ve pozitifi gordum.Bence bekleyip tekrar test yapin.

Üzerinden çok uzun zaman geçmiş ama cevaplarsanız sevinirim eşim biraz sıkıntılı bu konuda test yaptırma konusunda zaten gebe kalamadığı İÇİN suçu sürekli bana yıkıyor bende mecbur bu yollara başvuruyorum geçen gün bol salça kutusunda bunu yapmış bulundum malesef ki ve köpürdü kokusuna dayanamadığımdan kaldırdım attım iki tane adet takvimi kullanıyorum ilkine göre adetime 8 gün var diğerine göre adetime 1 gün var geçen ay regl 5 gün sürdü 2 gün çok yoğun ve pıhtısı 3 gün lekelenme şeklinde ondan sonra gizlice test alıp yaptım hep negatifti 🥲 geçen adetimden buyana göğüslerim çok şiş ve acıyordu ayaklarımda sürekli üşüme arada bir kasıklarımda batma ama göğüs ağrım bugün gitti yardımcı olun lütfen

Uzun zaman olmuş ama bu konuda yardım edebilcek biri varmı

Back
X