Hamile olduğunuzu, bu mucizeyi eşinize ve ailenize nasıl haber verdiniz?

AyperiCicek

Kuşlar umudun elçileridir 🕊
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2019
339
439
53
Kızlar merhaba, öncelikle henüz yumurtlama gününü bekleyen biri olarak :KK68::KK68::KK68:inşallah hayal kırıklıgına ugramam diyerekten tatlı tatlı heyecanlanıyorum tabi bu duygu şuan için çok erken ama yine de şöyle aklıma geldiğinde içim kıpır kıpır oluyor :oops: ben hamile olsam sanırım zor bir hamilelik süreci olmazsa, belirtileri günlük yaşantımı etkileyecek şekilde atlatmadığım sürece 3 aya kadar eşim dışında kimseye söylemem ama sonra ailelere nasıl söylenir ya da ilk söylerken eşlerinize nasıl bu mutlu haberi verdiniz öğrenmek, sizlerinde o anılarınızı canlandırmak istedim:KK60:

Valla ben gece uyuyamadım ertesi gün yola çıkıcaktık, görümcem falanda bizdeydi. Sabah test yapacaktım ama uyuyamayınca kalkayım bari testi yapayım ne farkeder dedim. Gecenin 2 buçuğunda testi yaptım. Sonrası ben şok. :rolleyes: Eşime sürpriz yapmayı düşündüm ama yapacak vakit yoktu 1 hafta ailesinin yanına memlekete gidiyorduk. Sabah söyliyim desem görümcemle birlikte öğrenmesini istemedim. Dayanamayıp yarım saat sonra gecenin 3'ünde uyandırdım 'kalk baba oluyorsun.' diye. Neye uğradığını şaşırdı. :KK70::KK70: Aslında hiç böyle planlamamıştım,romantik birşeyler yaparım diyordum ama kısmet değilmiş.
Ailelere de kesinleşince 2'li zıbın takımı aldık. Birini benim aileme, birini eşimin ailesine paketledik. Size bir hediyemiz var diye verdik. Verirkende videoya aldık. Tepkiler çok güzeldi. Onların hatırası kaldı hep bizde. :KK36:
Allah tez zamanda size ve sizin gibi isteyen herkese nasip etsin inşallah. :dua:

İnşallah eğer ki olursa bende hediye şeklinde düşünüyorum haber vermeyi ama bakalım kimler farklı neler yaptı dedim 🥰🥰🥰🥰

Back
X