Gebeliğe Hazırlık Hamile oldugunuzu hissetiniz mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İkisinde de hissetmedim
İlkinde idrar testinde gecikme olmadan öğrendim
İkincisinde regl 3 gün geçmesine rağmen idrarda çıkmadı 4.gun kan tahlili ile öğrendim
Ama dediğim gibi hiç hissetmedim adet olacakmış gibi inanılmaz ağrım vardi

Belirtiler ayni adet belirtisiydi. Ihtimal vermemistim. Ama rüyamda görmüstüm. Degisik bir rüyaydi. Bebek falan görmedim ama net hamilelige isaret ediyormus. Hamileligimi ögrendikten sonra hatirladim rüyayi.

Rüyam da gördüm test yaptım öyle ögrendim, ve hissettim. Son adet tarihim 30 kasımdı, iki hafta sonra hiç bi belirti yokken uygulama indirip son adet tarihimi yazdım bebeğimin haftasını takip ettim :) Daha önceki aylar maalesef hep psikolojik belirtiler yaşadım, evet kesin bu ay hamileyim desem de negatif olmuştu hep. Ama hamile kaldığım ay çok farklıydı hissettiklerim, ailemdeki herkes annem kayinvalidem görümcem yengem ve arkadasım rüyasında hamile olduğumu görüp aramışlardı beni , oyle de oldu

8 aydır deniyoruz 8 aydır da her ay hamile gibi hissediyorum ama negatifff Komik mi trajikomik mi bilemedim
Psikolojik Hamile kaldığın ay emin ol umudunu kestiğin ve hic bi belirti yaşamadığın , adet olmayı beklediğin ay olucak Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin insallah, stres yapmamak elde değil ama beynini yonlendirebilirsin :) Şahsen bende düşünmeden stres yapmadan nasıl bebis yapabiliriz hamile kalabiliriz ? Diye düşünenlerdendim Beyni biraz yönlendirmek gerekir , acaba oldu mu bu ay ? Diye tam düşünürken hemen başka bi şeyi düşünebilirsin , televizyonumuz da ne güzelmiş diyebilirsin alakasız bi şekilde Stres yumurtlamayı ciddi bir şekilde etkiliyormuş , inanmazdım ama maalesef öyle. Tam düşünürken , düşüncenizi değiştirin bende işe yaramıştı :)

Aynen canım yaa aslında bende biliyorum tam düşünmediğin beklemediğin anda oluveriyor ama işte beceremiyorum sanırım Ama fikrin güzelmiş teşekkür ederim düşünceyi değiştirmek kolay olur

Hayır hiç hissetmedim
Adetim 7 gün geçtiğinde ancak gebelik testinde gördüm
Sadece şişkinlik vardı adet öncesi dönemdeki gibi

Katılıyorum

Ahh canım aynıyız iki ay önce sağ kasığım pır pır kekebek gibi çırpıntı yorumlara herşeye baktım herkes yorumlarda hamilelik belirtisi yazıyordu ama umut etmiyorum o kelebek çırpıntısı gebelik neydi de hala merak ediyorum
8 aydır deniyoruz 8 aydır da her ay hamile gibi hissediyorum ama negatifff Komik mi trajikomik mi bilemedim

İlk çocuğumda hiç bişey hissetmedim hatta adet ağrılarımın aynısıydı yine adet olucam sandım ağırda kaldırdım iş de yaptım hemde 6mkare halıyı tek başıma ama kızım tutundu doğdu şimdide kendimi o kadar çok dinliyorum belirti buluyorum ama bakalım daha bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…