- 1 Mart 2018
- 91
- 18
- 3
- 31
- Konu Sahibi Nefesegemen
-
Psikolojik8 aydır deniyoruz 8 aydır da her ay hamile gibi hissediyorum ama negatifffKomik mi trajikomik mi bilemedim
Aynen canım yaa aslında bende biliyorum tam düşünmediğin beklemediğin anda oluveriyor ama işte beceremiyorum sanırımPsikolojikHamile kaldığın ay emin ol umudunu kestiğin ve hic bi belirti yaşamadığın , adet olmayı beklediğin ay olucak Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin insallah, stres yapmamak elde değil ama beynini yonlendirebilirsin :) Şahsen bende düşünmeden stres yapmadan nasıl bebis yapabiliriz hamile kalabiliriz ? Diye düşünenlerdendim Beyni biraz yönlendirmek gerekir , acaba oldu mu bu ay ? Diye tam düşünürken hemen başka bi şeyi düşünebilirsin , televizyonumuz da ne güzelmiş diyebilirsin alakasız bi şekilde Stres yumurtlamayı ciddi bir şekilde etkiliyormuş , inanmazdım ama maalesef öyle. Tam düşünürken , düşüncenizi değiştirin bende işe yaramıştı :)
Selamin aleykum kizlar hamilelginizi ögrenmeden önce hamile oldugunuzu hissettiniz mi?
KatılıyorumPsikolojikHamile kaldığın ay emin ol umudunu kestiğin ve hic bi belirti yaşamadığın , adet olmayı beklediğin ay olucak Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin insallah, stres yapmamak elde değil ama beynini yonlendirebilirsin :) Şahsen bende düşünmeden stres yapmadan nasıl bebis yapabiliriz hamile kalabiliriz ? Diye düşünenlerdendim Beyni biraz yönlendirmek gerekir , acaba oldu mu bu ay ? Diye tam düşünürken hemen başka bi şeyi düşünebilirsin , televizyonumuz da ne güzelmiş diyebilirsin alakasız bi şekilde Stres yumurtlamayı ciddi bir şekilde etkiliyormuş , inanmazdım ama maalesef öyle. Tam düşünürken , düşüncenizi değiştirin bende işe yaramıştı :)
8 aydır deniyoruz 8 aydır da her ay hamile gibi hissediyorum ama negatifffKomik mi trajikomik mi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?