Kayınvalidem kıyafetime karışıyor

Göbeğin çıkmış derken? Hani hamilesiniz ya, ondan olabilir mi?
Hayırdır 17 yaşındaki oğluna mı güvenemedin diye sorsaydınız ya, ruh hastaları. Bir dahakine peçe de takayım mı diye sorun.

Pek cevap veremiyorum çünkü asla susmaz
Cevap veremediğiniz için susmuyor, söylenecek öyle güzel laflar var ki ama işte siz diyemezsiniz, böylelerine de minnoş naif gelinler düşer, şöyle bizim gibi eteğini beline dolayana denk gelse ya bir tanesi de:))) ezdirmeyin kendinizi, kaynanayı daha da palazlanmadan susturmak lazım.

Ben 22yim kaynanam 16 yaşında anne olmuş görümcem 26 yaşında 🥲
Çok küçükmüşsün. Hamile birinin göbeği ne giyse belli olur zaten , o an kayınvalidene ağzının payını vermemekle hata etmişsin. En azından kibarca " hiçbir yerim belli değil, ben böyle rahatım. Karnım da bir zahmet belli olsun, çocuk taşıyorum sonuçta" diyebilirdin. Sen böyle demeyip her defasında susarsan sinir stresten hasta olursun.

Öffff yani 17 yaşında oğlan çocuğunun işi gücü yok yetişkin ve hamile kadına yükselecek.
Lisesinde yeterince hayalini süsleyen kız vardır instagram falan yaşıtı güzel kızlarla dolu
Kaynan yobaz

Bu sadece bir deneme. Sonraki aşama Herşeye karışma olarak devam edecek. Çocuğun kıyafetine, yaptığın yemeğe, ev eşyana. O yüzden olaydan bağımsız cevap vermeye alışmanız gerekiyor. Herkes her olaya müdehale hakkını kendinde göremez. Kimse de size ne giyeceğiniz hakkında ayar veremez. İnadına yine giyin. Ben de hamileyim zaten sıcakta kıyafet problem bir de kapalı biri için daha zordur eminim. Hiç alttan almayın

Ben 22yim kaynanam 16 yaşında anne olmuş görümcem 26 yaşında 🥲
Valla ne diyim Allah kolaylık versin. İkiside gencliginin baharinda enerjileri yüksek. Sakın ezdirme kendini bu çeteye. Herkes duracağı yeri bilmeli yoksa çok ugrasirsin. Eşin umarım ana kuzusu degildir

Sizin bakış açınız batsın

Sanane demekten çekinmeyin
Bu kadın ve bu zihniyetle işin çok zor
Bunun doğumu loğusalığı var
Oğluna ve kocana güvenmiyorsun getirme evime de

Son düzenleme:
Aynı şeyi eşimin bi akrabası bana yapmıştı.Dedim 6 aylık hamileyim bebegi nereye saklamamı istersiniz.Çok bozulmuştu.Üstelik o halimde sabah beni arayıp bana yemeğe geleceklerini söylemısti.Aglaya aglaya yemek ve iş yapmıştım salak gibi.Ahh bana o zamanki yaşımla şimdiki aklım lazım😈

Dün akşam yemeğe geldiler kaynanam kaynatam 17 yaşında kaynım var kapalıyım yanlarında normal kapalı duruyorum 6 aylık hamileyim bir elbise giymiştim beli kemerli kaynanam mutfakta yanıma gelip bence böyle kıyafetler giyme dedi nesi var dedim göğsün göbeğin çok çıkmış dedi üstelik kapatması için böyle giyindim ve baya bol bir elbise eşime söylemedim ama çok moralimi bozdu sizce de saçma değil mi kendimi ezilmiş hissettim
Kaynanan heran hamile kalabilir.

6 aylık hamile bir kadının karnı ve göğüsleri büyür doğal olarak, ne giyerseniz giyin kapatamazsınız zaten. Kayınvalidenizin zihniyeti bozuk, her şeyi cinsellikten ibaret yurdum Türk insanı. Sorsanız aksini söyler ama. Tamam sen haklısın diyip kendi bildiğinizi yapın, kimsenin beklentisini karşılamak zorunda değilsiniz.

Back
X