hamile olduğunuzu ilk nasıl farkettiniz......

arkadaşım senin bulantılar adetten öncemi başladı,benimde 5 günüm kaldı acayip bir bulantı var,geceleri ateş basıyo bacaklarımda dayanılmaz ağrılar var resmen kemiğimin içi ağrıyo,sabah idrar negatif dedi,kanda baktırsammı acep,

canım ben yaptıgım o zaman kadarkı degerlerım hep 0 cıkıyordu hıc rakamsal bı deger vermedı 1.20 usg cıkabılecek bı deger degıl zaten... cok buyuk degerlerde gorunuyor sen bebek istiyormusun eger ıstıyorsan bekle derım içme bır hafta daha gecsın tekrar edersın bhcg yı yıne aynıysa o zaman ılacına basla
tabı yıne de kendın bılırsın sen en dogrusunu bılıyorsundur

bizde korunuyorduk ,bi kac gün reglim gecikince kadin doktoruma gittik
doktorum bakti % 99 hamilesin ama kan tahlil sonuclarini bekliyelim dedi cok sevindik süpriz olmustu bu bize.... hemen bebek kiyafetleri almaya basladik
bekleme süresince araya bir haftalik tatil girdi bu arada benim kanamam oldu , tüm hayallerim suya düstü bebegimi kaybettigimi düsündüm
tatilin son günüydü
ertesi gün ilk isim doktorumu arayip tahlil sonuclarini ögrenmek oldu
hamile degildim .. sevindim
sevindim cünki kanamam olmustu kan sonuclarinda hamile diye ciksaydi bebegimi kaybetmis olcaktim
bekledik her gün sabahlara kadar hamile kalmak icin bir cok sey okudum
daha bi özenle beslenmeye basladim
regli günüme kadar ya hamileysem diyerekten ne bir ilac nede agir bisey kaldirdim ...
iki üc ay böyle devam etti
en sonunda olmayinca doktorumu arayip randevu aldim
dok. asistani randevuyu regli günümden bir gün sonraya verdi cünkü ben tüp bebek yaptirmak istiyordum ,artik ümidim kalmamisti ....
bu arada canim biseyler cekmeye baslamisti , ama hic bir sekilde ne bi migde bulantisi nede baska bisey sadece arada sirada bas dönmelerim olmustu....
ayin 19 u oldu bende hayla tik yok ertesi gün doktoruma gittim
doktorumla oturup konustuk tüp bebek konusunda bana bir yil beklemelisin dedi
üzüldüm tabi buarada reglim gelmedigini gene geciktigini söylemistim
doktorum bi bakalim elki bu defa olmustur dedi
bakar bakmaz ahaa bu defa kesin hamilesin dedi :))
inanmadim
sok oldum
cünki daha öncede bana hamilesin demisti sonrada hamile olmadigim kan testi sonuclariyla ortaya cikmisti ...
haftalarca kendimi hamile olduguma inandiramadim iki haftada bir doktora gittim kendimi bu duruma inandirmak icin :)) ....... oglum melegim tam ümidimi kesmek üzereyken gelisinle bizi cok sevindirdinn :)
buda oglusumla benim hikayem teyzeleri
rabim hepimize saglikli bebisler nasip etsinn ins..

çok etkilendim cnm ya çok güzel bir süpriz olmuş..zaten üzerinde durmadığın anda oluyor sende umudunu yitirdiğin için belkide hiç stres yapmadın varmı yokmu diye düşünmedin ve oldu...gerçi tek bu değil Allah biliyor ne zaman ne şekilde olacağını benimde bu 7.denememdi 6 ay olmadı bende çok üzülüyorum dr gittim önemli bi sorunum yoktu eşimdede yok fakat ufak tefek enfeksiyon rahatsızlıklarım oldu sebep onlarmı başka bişymi hiç bilemiyorum...düşünmemden de edemiyorum bende bi başlık açıp yazmıştım belirtilerimde var gibi ama artık kısmet inş. vardır gerçekten çok istiyorum

asyacim insallah vardir biseyler tatlim :)))
test yaptirmadin degilmi daha?? hadi ins. iyi haberlerini aliiriz cnm

adet günüme hayli zaman olmasına rağmen bulantılarım başlamıştı.....uyku hali ve halsizlikte başlamıştı....adet günüm geçmeden israr testi yapmıştım ve hoop çift çizgiyi gördüm şükür....

benim gögüslerim normalde regl olmama 3 4 kala hassaslaşırdı regle 10 kala hassaslaşmıştı acıyodu birde kirpiklerimin birbirine karıştıgını farkediyodum regl günümü 4 gün geçti test yaptım çift çizgi çoook mutlu olmuştum testi yaptıgımdan tam 1 hafta sonra lekelenme kanama bebegim düştü maffoldum allahım kimseye yaşatmasın allahım inş. tekrardan hamile kamayı nasip eder inş. saglıklı ve sorunsuz

canım merhaba ilk önce bebek istediğimi söyleyeyim 2 yıldır istiyorum bende pcos var ama bu sefer gecikmesi bana anlamsız gelmişti bişi olduğunu düşünüyodum ama 3 gün gecince değerlerim bölre çıktı acaba falan dedim adet gübnümde lekelenmem oldu beklicem bakalım bu arada folic asit ve gulukofen kullanıyorum dua et canım öptüm

allahım senı sevındırsınnnnnn ınsallahhhhh bende de pcos vardı ve bende kullandım o seker hapını :))
tez zamanda guzel haberlerle gel ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhh tum yurekten dılıyorummm kı o mınık mucızen en yakın zamanda senı bulsun...

canım benim çok sağol verdiğin moral yeter olmasada bu ay yıkılmıcam umudumu korucam güzel dileklerin için çok sağol rabbimde sana hayırlı sağlıklı akıllı güzel bie evlat versin bebişin kızmı erkekmi bu arada hayırlı doğumlar kolay doğurursun inş.

arkadaşlar şu an itibariyle adetime 3 gün var,her türlü hamilelik belirtisini ziyadesiyle yaşamama karşın kanda b-hcg 0.21 çıktı,merak ettiğim şu, acaba hala şansım varmı,geç döllenme olabilirmi,aranızda böyle negatif görünüp hamile olan varmı....

olur canım sen hıc merak etme ama hayatını da hamıleyım dıye yasama herseyın vaktı var ve emın ol kı vaktı geldıgınde sende hamıleyım dıyeceksın...
oglum olacak kısmet olursa teyzesı rabbım hepimize saglıklı sıhhatlı elı ayagı duzgun hayırlı evlatlar nasıp etsına.s.

canım bır hafta daha gecsın sonra yenıden baktır benım bebegım de gec dollenme sonucu bıze merhaba dedı suan 25 haftalık hamıleyım aslında sat gore 27 haftalık olması gerekıyordu

allahım en kısa zamanda senı de melegıne kavustursun:1hug:

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum
tam bir hafta önce 8 haftalık hamıleydim ve bebek canlanmadığı için kürtaj oldum bır oğlum var 5 yaşında şimdi tekrar aynı şeyleri yasarsam diye 2. bebeği nasıl düşüncem hiç bilmiyorum
benim gibi olan varmı

teşekkür ederim canım,inşallah sende hayırlısıyla kucağına alırsın meleğini,peki sendedemi kan testi başlarda negatif çıktı ,ne kadar sonra anladın hamile olduğunu?

Su an sizi görünce duygulandım çünkü bende su an öyleyim 4 aydın korunmadan ilişkiye girdim ve hala yok 8 gün sonda adet olmam lazım kasıklarım agıeıyor ve midem ekşiyor böyle çok yemişim de hazmedememişm gibi midem de yemek yerken geçen hafta bulandı gibi ama o yemeğe devam edemedim bu sefer kaldı ve iki defa böyle oldu. Bende beklemiyorum bu sefer de tutmadı diye düşünüyorum. Ama tam böyle düşünüp bakarken sizin 8 sene önce ki yazınıza denk geldim çok duygulandım gerçekten belki bu bir işarettir inşallah anne olmayı çok isterim

hamile bayanlar hamileliğinizi nasıl öğrendiniz,beklemediği halde süprizle karşılaşan oldumu?:dance:
Ben hiç beklemiyordum. Adetim bazen gecikiyor diye. Hatta adetim 1 Ay geçince hala inanmıyordum hamile olduguma. Direniyordum test yapmamak için dahada direnecektim ama en yakın arkadaşım beni rüyasında hamile görünce çok heveslendim. Çünkü o adetimin bilmiyordu. Ve bende rüyamda sürekli hamile kalıp doğum yaptığımı görüyordum. Sonra test yaptım. Hala inanmıyordum ama Elhamdülillah ki hamileydim hemde 8 haftalik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…