ben de grip olmuştum nerdeyse 2-3 hafta sürmüştü gribim o ara
sonra midem bulanmaya başladı ama ben beklemiyordum ve hiç üstüme alınmadım hamileyim diye kesin hastalıktandır midemi üşütmüşümdür dedim
özellikle geceleri çok kötüydü uykumdan bile uyanıyordum tabi bu arada aşırı yorgunluk var ev işlerini zor yapıyorum o derece
ama hamileliği beklemediğim için o sırada test yapmadım
adet günüm gelince lekelenme oldu ve gerisi gelmedi öylece test yaptım ve öğrendim
ya özlem bende dün kan testi yaptırdım sonuç 1.20 çıktı usgde çıkmadı benimde son adet tarihim 9eylül şaşırdım ya ne yapsamki duphaston verdi onu kullanıom aman ben zaten hissetmiom hamile falan değilim ama genede korktum şimdi ne yapayım içmeyeyimmi
canım ben yaptıgım o zaman kadarkı degerlerım hep 0 cıkıyordu hıc rakamsal bı deger vermedı 1.20 usg cıkabılecek bı deger degıl zaten... cok buyuk degerlerde gorunuyor sen bebek istiyormusun eger ıstıyorsan bekle derım içme bır hafta daha gecsın tekrar edersın bhcg yı yıne aynıysa o zaman ılacına basla
tabı yıne de kendın bılırsın sen en dogrusunu bılıyorsundur
canım benim çok sağol verdiğin moral yeter olmasada bu ay yıkılmıcam umudumu korucam güzel dileklerin için çok sağol rabbimde sana hayırlı sağlıklı akıllı güzel bie evlat versin bebişin kızmı erkekmi bu arada hayırlı doğumlar kolay doğurursun inş.
arkadaşlar şu an itibariyle adetime 3 gün var,her türlü hamilelik belirtisini ziyadesiyle yaşamama karşın kanda b-hcg 0.21 çıktı,merak ettiğim şu, acaba hala şansım varmı,geç döllenme olabilirmi,aranızda böyle negatif görünüp hamile olan varmı....
teşekkür ederim canım,inşallah sende hayırlısıyla kucağına alırsın meleğini,peki sendedemi kan testi başlarda negatif çıktı ,ne kadar sonra anladın hamile olduğunu?canım bır hafta daha gecsın sonra yenıden baktır benım bebegım de gec dollenme sonucu bıze merhaba dedı suan 25 haftalık hamıleyım aslında sat gore 27 haftalık olması gerekıyordu
allahım en kısa zamanda senı de melegıne kavustursun:1hug:
Ben hiç beklemiyordum. Adetim bazen gecikiyor diye. Hatta adetim 1 Ay geçince hala inanmıyordum hamile olduguma. Direniyordum test yapmamak için dahada direnecektim ama en yakın arkadaşım beni rüyasında hamile görünce çok heveslendim. Çünkü o adetimin bilmiyordu. Ve bende rüyamda sürekli hamile kalıp doğum yaptığımı görüyordum. Sonra test yaptım. Hala inanmıyordum ama Elhamdülillah ki hamileydim hemde 8 haftalik :)hamile bayanlar hamileliğinizi nasıl öğrendiniz,beklemediği halde süprizle karşılaşan oldumu?:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?