• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olduğunuzu nasıl anladınız

Onfo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2018
317
-146
98
35
Merhaba ben daha test yapmadm adetim 4 gün gecikti, sol kasıkta aralıklı sancım var, dün gece vakti tavuklu pilav sipariş ettim, sizde ilk belirtiler nasıldı öğrenmek istiyorum. Hamile miyim bilmiyorum test yapınca öğrenicem, ama belirtiler buna uygun mu sızce

Merhaba ben daha test yapmadm adetim 4 gün gecikti, sol kasıkta aralıklı sancım var, dün gece vakti tavuklu pilav sipariş ettim, sizde ilk belirtiler nasıldı öğrenmek istiyorum. Hamile miyim bilmiyorum test yapınca öğrenicem, ama belirtiler buna uygun mu sızce
Sağ kasıkta agrım var

Anlamadım ki, gecikmiş gitmiş bı gün aa ben niye regl olmuyorum dedim olanlar olmuş 😂

Test yapmadan bilemezsin canım gebelik belirtisi adet belirtisiyle aynı diyorlar

Belirti olabilir, kişiye göre değişir, aserme için erken derler ama ilk gebeligimde 6 haftalıkken öğrendim, bı meyveyi gece gündüz rüyalarımda gorurdum eşim de dalga geçiyordu, he kesin hamilesin şimdi canım çekiyor demiyorsunda diyordu, gercekten hamileymisim 😂😂

Belirti olabilir, kişiye göre değişir, aserme için erken derler ama ilk gebeligimde 6 haftalıkken öğrendim, bı meyveyi gece gündüz rüyalarımda gorurdum eşim de dalga geçiyordu, he kesin hamilesin şimdi canım çekiyor demiyorsunda diyordu, gercekten hamileymisim 😂😂
Geçen cnm melemen çekti mesela alakasız sekılde. Bulantı kasık agrııs filan varmiydi sizde

Vücutta herhangi bir belirti olmadımu peki. 😃
Hiç olmadım, kasık ağrım vardı, bel ve göğüs ağrım vardı da regl olmadan önce de olurdu, ekstra bı durum yoktu regli gelecek diye bekliyordum, sonra belirtiler geçti, olmayınca fark ettim işte

İlk göbeğim kaydı sandım üç gün göbek deliğim acıdı sonra hamile olduğumu öğrendim 😅

Hiç olmadım, kasık ağrım vardı, bel ve göğüs ağrım vardı da regl olmadan önce de olurdu, ekstra bı durum yoktu regli gelecek diye bekliyordum, sonra belirtiler geçti, olmayınca fark ettim işte
Adetliyken hamile kalanda varmıs ben ona çok şaşırdım bu sizce dogrumu

Grip olmustum antibiyotik alicaktim sonra içime bi şüphe düştü zaten bekliyorduk ama yoktur yaaa diye test yaptım baktım hamileyim 😅

Konuda tavuklu pilavın ne işi var :) 3 aydan sonra iştah açılıyor. Ben regl olacak gibi hafif sancı yaşadım sağ solda değil ortada rahimde yani hep regl olduğumuz ağrıdan. Test yaptım 4 gün kala, silik çıkınca kan verdim.

Kasıklarda batma hissi

Sağ kasıkta agrım var
Çift çizgi çıktı hamileymişim kızlaar, ama emin olmam için kan vermem lazım dmi. Acilde verebilirmiyim oraya gittiğimde ne söylemem lazım, sonuçlar hemen cıkarmı

Eklentiler

• IMG-20250925-WA0015.webp
    IMG-20250925-WA0015.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 58
Acilde bakmazlar diye düşünüyorum. Kadın doğumdan randevu alıcaksın veya sağlık ocağına gidiceksin. 1 gün sürüyor genelde kan sonuçlarının çıkması.

Çift çizgi çıktı hamileymişim kızlaar, ama emin olmam için kan vermem lazım dmi. Acilde verebilirmiyim oraya gittiğimde ne söylemem lazım, sonuçlar hemen cıkarmı
Acilde verebilir siniz ben acile gidip test yaptım aşırı bulantı var iyi hissetmiyorum demiştim kan alıyorlar hemen de çıkıyor

Back
X