Sağ kasıkta agrım varMerhaba ben daha test yapmadm adetim 4 gün gecikti, sol kasıkta aralıklı sancım var, dün gece vakti tavuklu pilav sipariş ettim, sizde ilk belirtiler nasıldı öğrenmek istiyorum. Hamile miyim bilmiyorum test yapınca öğrenicem, ama belirtiler buna uygun mu sızce
Test yapmadan bilemezsin canım gebelik belirtisi adet belirtisiyle aynı diyorlarMerhaba ben daha test yapmadm adetim 4 gün gecikti, sol kasıkta aralıklı sancım var, dün gece vakti tavuklu pilav sipariş ettim, sizde ilk belirtiler nasıldı öğrenmek istiyorum. Hamile miyim bilmiyorum test yapınca öğrenicem, ama belirtiler buna uygun mu sızce
Vücutta herhangi bir belirti olmadımu peki.Anlamadım ki, gecikmiş gitmiş bı gün aa ben niye regl olmuyorum dedim olanlar olmuş
Geçen cnm melemen çekti mesela alakasız sekılde. Bulantı kasık agrııs filan varmiydi sizdeBelirti olabilir, kişiye göre değişir, aserme için erken derler ama ilk gebeligimde 6 haftalıkken öğrendim, bı meyveyi gece gündüz rüyalarımda gorurdum eşim de dalga geçiyordu, he kesin hamilesin şimdi canım çekiyor demiyorsunda diyordu, gercekten hamileymisim
Evet şimdiye kadar adet olurum diyodum ama yok yani, sağ kasıkta hafif sancı oluyor bırakıyor. Testler geldiğinde bakıcamTest yapmadan bilemezsin canım gebelik belirtisi adet belirtisiyle aynı diyorlar
Hiç olmadım, kasık ağrım vardı, bel ve göğüs ağrım vardı da regl olmadan önce de olurdu, ekstra bı durum yoktu regli gelecek diye bekliyordum, sonra belirtiler geçti, olmayınca fark ettim işteVücutta herhangi bir belirti olmadımu peki.
İlk göbeğim kaydı sandım üç gün göbek deliğim acıdı sonra hamile olduğumu öğrendimMerhaba ben daha test yapmadm adetim 4 gün gecikti, sol kasıkta aralıklı sancım var, dün gece vakti tavuklu pilav sipariş ettim, sizde ilk belirtiler nasıldı öğrenmek istiyorum. Hamile miyim bilmiyorum test yapınca öğrenicem, ama belirtiler buna uygun mu sızce
Adetliyken hamile kalanda varmıs ben ona çok şaşırdım bu sizce dogrumuHiç olmadım, kasık ağrım vardı, bel ve göğüs ağrım vardı da regl olmadan önce de olurdu, ekstra bı durum yoktu regli gelecek diye bekliyordum, sonra belirtiler geçti, olmayınca fark ettim işte
Hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruzEvet şimdiye kadar adet olurum diyodum ama yok yani, sağ kasıkta hafif sancı oluyor bırakıyor. Testler geldiğinde bakıcam
Aa hiç belirti yok muydu pekiGrip olmustum antibiyotik alicaktim sonra içime bi şüphe düştü zaten bekliyorduk ama yoktur yaaa diye test yaptım baktım hamileyim
Kasıklarda batma hissiMerhaba ben daha test yapmadm adetim 4 gün gecikti, sol kasıkta aralıklı sancım var, dün gece vakti tavuklu pilav sipariş ettim, sizde ilk belirtiler nasıldı öğrenmek istiyorum. Hamile miyim bilmiyorum test yapınca öğrenicem, ama belirtiler buna uygun mu sızce
Çift çizgi çıktı hamileymişim kızlaar, ama emin olmam için kan vermem lazım dmi. Acilde verebilirmiyim oraya gittiğimde ne söylemem lazım, sonuçlar hemen cıkarmıSağ kasıkta agrım var
Acilde verebilir siniz ben acile gidip test yaptım aşırı bulantı var iyi hissetmiyorum demiştim kan alıyorlar hemen de çıkıyorÇift çizgi çıktı hamileymişim kızlaar, ama emin olmam için kan vermem lazım dmi. Acilde verebilirmiyim oraya gittiğimde ne söylemem lazım, sonuçlar hemen cıkarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?