Hamile olduğunuzu nasıl bir akıntıyla öğrendiniz

anonim0647

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2024
135
24
18
26
Arkadaşlar adet olacağınız zaman nasıl bir akıntınız oluyordu ve bundan farklı olarak hamile olduğunuzu öğrendiğinizde nasıl bi akıntınız oldu. Gebelik belirtisi olarak nasıl bi akıntı gördünüz süt renginde bir akıntı mı yardımcı olabilirmisiniz

Canım yumurtlama zamanı akıntın nasıl geliyorsa öyle oluyor sanırım genellikle. Mesela yumurta akı gibi şeffaf uzayan akıntı gibi

Arkadaşlar adet olacağınız zaman nasıl bir akıntınız oluyordu ve bundan farklı olarak hamile olduğunuzu öğrendiğinizde nasıl bi akıntınız oldu. Gebelik belirtisi olarak nasıl bi akıntı gördünüz süt renginde bir akıntı mı yardımcı olabilirmisiniz
Adet öncesin de beyaz kokusuz kıvamlı bi akıntı olur ya benim ki de öyle olmuştu canım

su gibi yoğun bi akıntım vardı ama regl öncesinden ayırt edememiştim ben

Benim su gibi şeffaf akintim olmuştu. Rutin kontrol için doktora gitmiştim doktor çok akintin var kan testi ver demişti kese görünmüyordu ama hamilelikte şüphe etmişti kan verme bittiği için çıkıp eve gelmiştim hiç umudum da yoktu çünkü o ay meğer hamileymişim doktor haklıymış 3 gün gecikmeyle öğrendim doktor kan istediğinde reglime 6 gün vardi.

Benim normalde akintim olmuyo hiç kaç senedir bu ay yumurtlama olduğundan beri yumurta kıvamında ıslaklığı gibi şeffaf akinti oluyi arada beyaz geliyo bende burda bekleyeyim

Kızlar her hamilelikte akıntı oluyor mu? Benimde bata az kaldı fakat pek akıntım yok 😥

Kızlar benimde 1 hafta önce su gibi şeffaf akıntım oldu şimdi kasıklarımda kuyruk sokumunda zaman zaman ağrılar oluyor adetimde 1 gün gecikti herhangi bir adet sancım vs de yok sizce ne yapmalıyım

Back
X