hamile oldugunuzu nasil ögrendiniz :)

Tweety

-Zık-
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
36.382
26.105
598
merhaba hamile anne adaylari sizler bu topikte hamile oldugunuzu nasil ögrendiniz,ne gibi belirtiler yasadiniz yazarmisiniz...simdiden tessekurler...

ALLAH BEBEKLERINIZI SAGLIKLA KUCAGINIZA ALMAYI NASIP ETSIN,ISTEYEN HERKESE SAGLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN)

canım ben gebe olduğumu yeni öğrendimm ateş ölçme yöntemini kullanıyordum 1 -ateşim yüksekti ve sabit gidiyordu
2-göğüslerim çok dolgundu uçları yanıyordu iğneler batıyordu ve kahverengi bölümü çok büyüdü bunların üzerine test yaptım önce idrarda sonrada kanda pozitifi gördük çok şükürr darısı başınıza olsunn inşallahh

cok tessekurler canim ALLAH BEBEGINI SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN)

canım ben klomen+çatlatma iğnesiyle hamile kaldım iğneden sonra hergün kasıklarım ağrıdı bide göğüslerimin ucu acıdı iğneden 15 gün sonra test yaptık 2. çizgi silikti ertesi gün bhcgbaktırdım hamileymişim şimdi7+2yiz

cevap icin tessekurler...ALLAH BEBEGINI SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN)
darisi basimiza

ocakta adetim 3 gün geçikmeden sonra oldu. ama adet olana kadar çok başım dönüyordu, karnım ağırıyordu. adet olunca psikolojikmiş dedim. sonraki ay eşimle bebek olayını erteledik. hatta çok az birlikte olduk. yumurtlama günlerimede denk gelmemişti. bu ay adetim gecikince şaşırdım üşüttüm heralde dedim. idrar testi ile öğrendim. öğrenmeden evvel ve hala karnımda şişkinlik var. değişik bir ağrı var. içinde organlarım şişmiş sanki bir sızı hissediyorum. çok garip. ilk bu ağrıyı hissedince düşündüm. daha önce hiç böyle bir acı çekmemiştim. anladım hamile olduğumu. yarın kan testi yaptırcam. eşime göre 1 aydan fazla hamileyim. çok merak ediyorum bu bebek kaç haftalık acaba?

bu arada 2 hafta önce aşırı iştahlıydım şu an çok iştahsızım. göğüslerimde adet olacakmışım gibi şiştiler.

Canım ben de klomenle hamile kaldım ama çatlatma iğnesi
olmadım. Sadece klomen kullandım. Şuan 29. haftamda
ikizlerime hamileyim
Belirti olarakta en çok kasıklarda ağrı oldu adet sancısı gibi.
Yumurtlama günümün olduğu aralarda da göğüs ağrılarım oldu 1
hafta boyunca. Onun dışında fazla bir belirtim yoktu. Allah
herkesin gönlüne göre versin canım... Amin...

benim hamile kaldigim aydan hic umudum yoktu adet sancilari hersey ayniydi kesin adet olacm diye
saatlerce agladm o kadr umutsuzdum yani daha sonra evde test vardi yapim gitsin her turlu tek cizgi diyerek beklenen
adet gununde sabah ilk idrarla yaptim ve cok net ikinci cizgi
aninda cikti ve ben
soook oldumn dondum kaldim
ALLAH isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu

AMINNNALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN)

ALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN)

AMIN INSALLAHALLAH BEBEKLERINI SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN)

Benim hamile kaldığım ay hiç umudum yoktu çünki yoğun geçiremedik malesef çok ağır üşüttüğüm için,
sadece ilk defa ovulasyon testleri kullanıp yumurtlama günlerini değerlendirdik 13, 14 ve 15 şubat.
Reglimden 3 gün önce ilk testimi yaptım, çantamda öyle duruyordu, zaten bu ay hiç umudum yok bari yapimde atayım dedim
3 dk sonra silik çizgi çıktı ben tabi şok içerisindeydim
eşimi bekledim gittik başka markalardanda testler aldık ve aynı akşamı yine yaptım yine çıktı, regl günüme kadar her sabah yaptım dahada koyulaşmıştı,
bide deneme amaçlı ovulasyon testiylede yaptım onunlada gösteriyor hamileliği

Belirti olarakta reglimden 4-5 gün önce bel ağrım oldu ve baş dönmem vardı, gögüslerimde biraz şişlik vardı o kadar.
Şu an da 5 + 3 olduk mercimeğimle

Allahım isteyen herkese nasip etsin

AMINNNALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN)

benim ki çok komik oldu kızlar gebe kalmadan 1 ay önce adetim bir hafta geçikti bi umutla test yaptık sonuç negatif çıktı daha sonra adetim yaklaşmaya başladı kasık ağrılarım başladı bir kaç gün sonra adet olurum diye ümit ediyordum ki grip oldum doktora gittim adetim bi iki gün geçikti dedim oda yine de test yapalımda öyle ilaç yazyım dedi tabi biz yine birşey çıkmayacak diye aldırış etmiyoruz sonuçu bi aldık hamileyim hatta inanmadık şaka yapıyorsunuz dedik ama hamileymişim :)

bende umudumu kestıgım ve hıc beklemedıgım bı zamanda hamıle oldugumu ogrendım.Hatta hasta olmayı kesın olarak beklıyordum adet olcakmısım gıbı agrılarım vardı oldum olucam dıye beklıyordum ama 6 gun gecmesı benı en son suphelendırdı gıdıp test aldım yıne tek cızgıyı beklerken cıft cızgıyı gordugumde sok olup aglama krızıne gırmıstım :) hıcbır gebelık belırtısı yasamadım sadece uyku ıstegı vardı sureklı o kadar :) suan bıle hıc bır belırtı yasamıyorum daha bulantılarım yada bas donmelerım sukurler olsun kı baslamadı :) sadece sabahları yatakdan kalkarken goguslerımın ucundakı yanma hıssı canıma okuyor sankı bırı cakmak tutmus yakıyorlar gıbı

cevap icin tessekurler canim ALLAH BEBEGINI SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN)

cevap icin tessekurler canim ALLAH BEBEGINI SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN)

mesaj tekrari......................

Son düzenleme:
5 tane idrar testi yapıp şokkk bir şekilde drumu arayarak:) allah herkese nasip eğlesin darısı olmayan kardeşlerimizin başına inşallah

5 tane idrar testi yapıp şokkk bir şekilde drumu arayarak:) allah herkese nasip eğlesin darısı olmayan kardeşlerimizin başına inşallah

ALLAH SAGLIKLA KUCAGINIZA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…