Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
malesef benim 0.01 yani yok . aslında eşimde bende bebeği çok istiyoruz ama ben kpssye gircem temmuzda.adetim 7sinde bitti ve o gün korunmadık 9 ve 10.sundada korunmadık risk az die eşimi öyle ikna ettim dahada sınava kadar bekleriz. tutma ihtimali nasıl ? bi umut dermisiniz? herşey rabbimin elinde elbette ama forumlara bakıomda millet aylarca uğraşıo olmuo umudum kırılıo bu arada 3 yıllık evliym atanmak ve bebek istiyorum dua edin nolur![]()
cnm benim adetım 10 gun gecıkmıstıı.kan degerım 17275 cıkmıstııı..sana da hayırlı olsun saglıcakla kucagına al cnm
1. ikizlerime hamile kaldığımda transferin 10.günü 34, 12.günü 57 idi değerim..
2. ikizlerime hamile kaldığımda ise 11.gün 233 tü değerim....
beta hcg nin çok yüksek ya da düşük olması ikiz ya da tekiz olduğu anlamına gelmiyor........Önemli olan ultrasonda gözlenen kese ve kalp atışı....
canım ben adet tarıhımden 2 3 gun once yaptıgım IDRAR TAHLILI POZITIF CIKTI SILIK CIZGI DOKTORA GITTIM KAN TAHLILI YAPTIRDIM 159 CIKMISDI ADETIME 2 GUN KALA SONRA ERTESI GUN 259 BIDAHADA YAPTIRMADIM ULTUROSONDA CIKTI IKIZ OLDUGU ICIN YUKSEKTI BELKI BENIMKI IKIZ ERKEK COCUKLARIMA HAMILEYIM 25 HAFTALIK HERSEY GONLUNUZCE OLSUN HAKKINIZDA HAYIRLISI NE ISE O OLUR INSALLAH
cnm benim adetım 10 gun gecıkmıstıı.kan degerım 17275 cıkmıstııı..sana da hayırlı olsun saglıcakla kucagına al cnm
evet canım hamilesin.inşallah sağlıkla katlanır değerin :)
tebrikler canim benim 12.gun degerim 589du
adetime 4 gün kala 28 di canım
son adetin 27. günü beta 45 çıkmıştı dr geç döllenme olabilir demişti .... maalesef 7. haftada bebeğimi kaybettim
gebesin değil mi cnm